![]() |
Citiraj:
|
Dakle 12.03. ima li zainteresiranih za novo oblokavanje/prežderavanje na riječkom području? :D
|
Ja ja ja! Njam njam
|
Bitno je oblokat se, zderanje je za zagrebacku podruznicu pce foruma... :D
Taj dan bi trebao u ZG. Ako ne odem eto me. |
Teško žabu nagovorit da ide u vodu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobrodošli su svi koji prepoznaju procesor koji ću donest na meeting :)
hehehhee |
Citiraj:
|
Citiraj:
@aski - ako se ti želiš prežderavati samo u Zg slobodno ali mi nimalo ne želimo zaostajati za Zg PCE ćelijom, štoviše to su nam uzori :zdero2::D Ćemo jedan provizorni popis sastaviti, već nas ima nekolicina zainteresiranih :) 1. Doink the Clown ... |
Oce biti kakva meza? :D
|
1. Doink the Clown
2. Mortal |
OT: Alo Žderonje, dajte brzo preporuku neke dobre konobe u Istri (da nije preskupo). Glad me već pomalo hvata, a guzica bi htjela vidjeti malo puta. :)
|
Oće bit šta od tog mitinga?
@beast Imam ti ja jedno dobro mjesto, ali nije baš konoba nego restoran. Zove se 'Dolina' i nalazi se u blizini Ist. Toplica. Ideš cestom do Toplica i ne uđeš u same Toplice nego produžiš lijevo cestom uz njih. Nakon cca. 500m s desne strane imaš putokaz za restoran koji je 20m od same ceste. Klopa super dobra, porcije obilne, a cijene pristupačne. |
Citiraj:
|
Bilo ili ne bilo ja ovu subotu ne mogu :(
|
Citiraj:
|
ma samo da se organizira ajmo ajmo
|
Ako ne pređemo u neki stalni termin nećemo se više niti skupit ove godine.
|
OT: (al ono, totalni :) ) treba mi najjeftiniji motel / krevet kojeg mogu naći u Rijeci, po mogućnosti sa kontaktom
|
meet :stoopid:?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bumo vidli sad dal ce se javit :goood: odoh spat :goodnite: |
ja sam za nekakvu kavu, pa ako ima zainteresiranih...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mene faks rastura sa svih strana, ali ako uspijete dogovoriti neki datum, a da nemam kolokvij ni ispit, volio bi doci na pivkana :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24. |