![]() |
Yup, budem ja probao to malo sredit. ;)
Kud da buksnem link? |
O da, evo sad s tim patchem je malo manje teško vozit aute sa zadnjim pogonom ali još uvijek mi je teško...
|
Citiraj:
jednostavno skill... nauči se s vremenom: goood : |
zashto ja idalje nevidim server??????????????????????????
|
jel imaš sve patcheve?
|
hm, možda ja bacim koji skin danas
|
Citiraj:
|
ja? imam...skinuo p/q to u u sub...
to su zakrpe za igru, donose poboljshanja i nove servere, jezike itd... |
Citiraj:
zadnji patch ti je U, sve potrebno možeš skinuti na ovoj stranici http://www.liveforspeed.net/?page=downloads |
Možda si uključio da ti ne prikazuje prazne servere...
|
nisam... ukljucheno da prikazuje SVE
|
Onda ti je komp pod utjecajem alkohola ili droga. Tko zna što prolazi kroz te kablove...:D
|
Citiraj:
|
pa normalno... nije još izašao novi
samo bolje editiraj post da ne vide moderatori... bit će po tamburi... |
kaj ti je s yahooom crash?
|
E da, vi koji ste došli novi morate skinut ICQ jer nam je to glavni komunikator!!
|
ne koristim yahoo već dugo vremena...
e da skinio sam 4 pb-a u jednoj utrci, sada sam na 1:34.67 :) |
samo da se pohvalim moj novi PB je 1:34:72
|
nice, ali sam ipak bolji :)
|
Znam da si bolji ali meni je ovo veliki napredan nakon duljeg vremena pa sam veseo, hahaha
Jeli utrka za nedjelju u 20h dogovorena ili se to podrazumjeva PcE team |
Ide me ovaj sport sve bolje. New PB. 1:36:75
E da, nemam ICQ (taj mi je program nevjerojatno mrzak, kad vidim onaj cvjetić dobijem osip) pa ajde javite na p.m gdje i kad su utrke. Vidimo se sutra na startnom gridu.:burn: |
Meni je 1:36:15
Kad će već jednom ispod 1:36 :( |
shit, ja ne mogu danas u 20h!
nisam kod kuće odoh u đački dom... a u qitu... |
Citiraj:
Uglavnom, evo nekih pravila za početak: 1. Nema psovanja i vrijeđanja. 2. Nema prestizanja u 1. zavoju. 3. Nema namjernog sudaranja, a i ako se slučajno neko u nekog zabije, taj koji se zabio duguje oštećenom ispriku. 4. Poštujte pravilo "PLAVA ZASTAVA". 5. Ako ste spori, pustite onog tko je iza vas da nebi došlo do incidenta. Ako nas bude bilo manje od 5 natjecanje se odgađa. Meni ICQ nevalja, ali cu bit u 20h na serveru. Bodovat ce se ponovno. Ja sam za to da se vozi 15 krugova + kvalifikacije. Bodovanje ce biti kao u F1. |
Budem i ja dosao... ;)
E, to je na maxnetu jel? Koji skin je aktualan? Koji setup? Ja cu vam bit danas pratnja, jer ne radim ispod 1.42... :p |
ja bi vozio... al ne mogu...
jel može ikako ranije utrka? |
Nadam se da ću uspjeti doći do 8h
|
Ja dolazim, mi pase i ranija utrka samo recite kada
Ajde samo neka bude barem 15 krugova Kako stojima sa boksom jeli jedan obavezan ulazak Za bodove smo se dogovorili (10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1) Vidimo se!!! |
a ipak dolazim dakle u 20h
onda sutra moram ichi busom do požege, ajd nema veze imat ću manje love preko tjedna, bar ću manje trošit |
Citiraj:
Uz ova pravila ja bi još dodao i da se u slučaju sudara u prvom zavoju obavezno ponavlja start. Svejedno nema obilaženja pa nitko ne gubi s tim. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |