![]() |
Xbox game pass ultimate 2 mjeseca. Ne koristim, ne treba mi.
Pa evo tko prvi njegova djevojka, da naglasim pretpostavljam da je za US acc dobio na discordu zbog pretplate. VYJDG-KQ3X3-6MYMM-W3XK2-7X6RZ Tko ga iskoristi neka javi. |
Odakle vam to ako nije tajna :D Uzeo bi ja rado ali nemam vrimena sad za to ...
|
Citiraj:
|
također discord nitro
|
Citiraj:
Koliko nakraju izađe Ultimate s ovim postupkom? Vidim da je 12mj xbox live gold 29 funti. Jel to to ili se plaća ovaj euro još na to? Jel to jednokratno ili mjesečno? Nisam nikad ništa za xbox pa sam tutlek |
Pogledaj par postova ranije, sve sam napisao već
|
Znaci 29 funti godisnji gold i to aktiviram postupkom kako si opisao i samo stisnem "upgrade to ultimate" i nista ne naplati?
29 funti godinu dana ultimate? |
Ovisi, nekima ispadne 1.99, nekima više. Meni je ispalo više. I to ti je netko objasnio ranije jer sam pitao u čemu je bila fora.
|
Ali to je jednokratna naknada? Nije mjesecna?
|
Citiraj:
|
Hvala obojici :)
|
Pazite samo jer je MS upravo danas maknuo mogućnost kupovine 1 godine game pass-a. Ostalo je samo 1 ili 3 mjeseca.
|
zato se duze ne moze na instant-gaming i slicnima uzeti 6 ili 12.
|
Ako ce kome posluzit 33% popust...
Your promotional code: 9LNB-VWH3C9-GVFYBB Go to the PC Game Pass 3 month product page:*https://www.amazon.de/dp/B08F821G2Q Click on “place order” When you reach the Review and Buy page, you'll see a box: " Voucher and promotional codes ". Enter your code in the box below and click " Redeem ". Complete your purchase before June 30, 2022. Before submitting the order, you will see the promotional voucher shown in the upper right corner of the overall overview when setting up the invoice amount, that is, deducted from the total amount. Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
Akcija 3 mjeseca za 1 funtu je opet aktivna :)
|
Kaze:
Requires Windows 10/11 (version 22H1 or higher) and the Xbox app to play PC games. Jelto znaci ako windows nije redovno updatean na najnoviji xpass nece radit? |
Vadite eksterne diskove i trpajte gore x360 naslove :)
Beginning October 1, 2022, the monthly games provided to Xbox Game Pass Ultimate and Xbox Live Gold members via Games with Gold will no longer include Xbox 360 titles. We have reached the limit of our ability to bring Xbox 360 games to the catalog; however, Games with Gold will continue to include exciting Xbox One titles and exclusive savings each month. This will not impact any Xbox 360 games that you downloaded before October 2022. Any Xbox 360 titles that you redeem via Games with Gold before that time are yours to keep on your Xbox account, regardless of whether you continue your subscription. |
Nadam se da nije previše OT. Je li tko probao Football Manager 2022 na PC Game Passu?
Čitam da je na Game Passu nekakav Xbox edition. (nemam aktiviran PC Game Pass pa zato pitam). |
|
Super, puno hvala!
|
Citiraj:
|
Ovaj Game Pass za PC je toliko smeće, mamu mu njegovu. Napravio sam clean install Windowsa zbog njega i opet ništa neće da instalira ni jednu igru. Svaku igru koju stavim da skida piše "Preparing" i ništa se ne dešava. Pa izbaci error 0x803fb107, resetirao sam MS Store, Xbox app, regija mi je postavljena na UK(gdje imam Game Pass aktivan). Svi updatei napravljeni u Windows, sfc /scannow ništa ne javlja(ipak je clean install).
probao sam i ovo u Powershell; Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} 0 bodova. Tragično da najveća Software kompanija ima toliko loš store i appove, za ne povjerovati. Cijeli dan sam potratio jučer i pol danas. Užas. Ima itko ikakvu ideju šta dalje napraviti? |
PC Game Pass | Xbox
Jesi na VPN-u?
Nikakvih problema nisam imao s Gamepassom na PC. Store i sve radi ok, imaš problem lokalno |
Citiraj:
Vjerujem da tebi radi, problem je lokalni ali Bog zna koji. Da nije clean install, ne bi riječ rekao... |
Obično VPN-i rade probleme. Netflix mi recimo neće ući u account dok god je VPN veza aktivna. Čim ugasim VPN, sve radi ok.
|
Mozda je problem u zadnjoj verziji?
Probao preko ms stora? Proba staviti da ti skida u default folder? Ako si izabrao drugi folder za install na drugom disku a nije default onda kreiraj na disku folder .gamingroot plus folder gdje idu igre. |
Citiraj:
|
Ja sam imao windowse regija Hrvatska, promijenio na USA, registrirao se, skinuo igre sa MS storea, skinuo igre sa game pass-a, vratio na HR igram ih uredno. Bio sam prebacivao i an UK regiju ista stvar.. Biram na koji disk ću ih instalirati jer ih imam sedam komada u kompu i na sve instaliram igre.
|
Nakon još jednog reseta, evo proradilo. :hitthewal:
Zna tko jel se može još uvijek preko Brazila produljiti game pass? Gore sam pitao, nitko nije odgovorio. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |