![]() |
yep, ima par strimera koje pratim sa tom akrticom i dvojici je krepala, gg :D
|
jesu i ostale nvidia grafe u opasnosti? ovu 1080ti sam nedavno uzeo nebi volio bez nje ostat u manje od pol godine :D
|
afaik samo 3080ti, moja 4070ti još radi :D
|
57 minutes left...
moš mislit šta ću čekat.. |
bome Q je 30 mins i tu se vrti :D
|
Je li open beta krenuo?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk |
144 minutes left hahaha how yes no!
|
Citiraj:
|
Jel betu mogu igrati samo oni koji su preorderali igru ili i mi ostali? Ja svaki put kada idem na download dobijem da skidam battlenet app.
https://www.blizzard.com/en-us/downl...oduct=bnetdesk |
Citiraj:
120min queue... pa klasican diablo 3000002 error i sad opet 150min que ispocetka... nema preordera ni kupovine do mozda najesen |
Pa ne kontam zašto ja nemam nigdje download igre...
|
Dobro da je Blizzard riješio waiting time. :D
|
Stavio skidat na Ps 5 pa probam tamo igru, ali na battlenetu nema :lol2:
|
Citiraj:
Igrao sat vremena, količina stutteringa, laggova, trzanja, teleportanja je nevjerojatna... |
sve to su iz blizzarda rekli da će tako bit, neznam što se čudite
memory leak je isto odvratan, od 32gb ostane mi 4.4 lol |
Pa igra je smješno lagana ( na veteran ), proletis kroz nju, a quest dobijes i rijesis svakih 5 min, meni je to vise Tera nego Diablo 1 i 2, malo sam razocaran...
|
Igrao nekoliko sati...grafa mi nije krepala. Lagano ali daleko bolje od trojke.
|
Citiraj:
Popodne sam imao que 50 min, od onda igra radi ok, čak sam bio duge periode AFK i evo sad maloprije se sruši sama od sebe i opet que 40 min :lol2: |
Igra je odlična, konačno Diablo na PC-u sa punom podrškom za gamepad, ovo mijenja sve, igrivo na TV-u iz kreveta. Ovo je meni deset puta bolje od trojke, od atmosfere, igrivosti, grafike, istraživanja...ma sve. Dolazim u napast da prvi puta u životu dam punu cijenu za igru...ali budem malo prićekao kakve će biti ponude na cdkeys.
|
Diablo....na gamepadu, kakvo svetogrđe :D
|
Probaj, bolje nego miš i tipkovnica
|
odustajem, previse crashanja
|
E je.i ga koji k su sad izmislili da ne mogu pokrenut na starijoj verziji windowsa 10.
Pise da treba 1909 a ja imam nekakvu 1637 ltsc verziju koju sam stavio iz razloga da mi ne pokrece update koji svaki put sjebe winse umjesto da budu bolji... Kaj cu sad? :stoopid::stoopid: |
Sad možeš gledat na jubito kak drugi igraju.
|
Igrao nekih 1h, riješio main q 7/7, level 6 sam.
Nakon igranja otišao na stranicu i pre-orderao Digital Deluxe, da ne duljim. Meni odlična. Queue manje od 20 sekundi, ni jedan crash, ni jedan stutter, ništa. Branje cvijeća mi ne smeta, atmosfera točno onakva kakvu trebam, tmurna i siva. Druid za sada bolji od bilo koje klase na Diablo 3. Customizacija likova može biti malo više intuitivna, ali ostalo nemam zamjerke. Ugasio, čekam release. |
Citiraj:
Proslijedio sam bratu sve i dogovorili stream. Valjda će maknuti taj check u releasu. |
Citiraj:
|
Jučer morao čekati sat vremena da uđem igru pa odustao, tako da sam danas od jutra pomalo peglao i došao s barbarom na 11 lv, te mogu reći da mi je odlično sjela igra na ps5.
Mislim da bi mogao čak i preorder pasti, ali odlučim kada odigram još malo danas i sutra. Sve u svemu top igra kao što se i očekuje od Diabla :goood: |
Samo da maknu press wheel to chat dolje u kutu jer igram na Oledu da mi ne zapece sliku
Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |