![]() |
Citiraj:
Portugal jalov, al bogme su postali pravo turnirska ekipa, biti će zanimljivo vidit kad nalete na nekog jakog kako će odreagirat. |
Odreagirat će sa 0:0 pa na penale, kako drugačije?
|
Citiraj:
|
Evo kako malo treba za proći ili ispasti u 2 utakmice. Maroko odigrao bolje od Urugvaja i ima 0:2 i 0 bodova te je doviđenja. Urugvaj ima 2:0 i 6 bodova i osminu finala.
Sent from Usreo Mobara |
jako dobra tekma, žao mi irana, stvarno se trude iz petnih žila
|
Ako i Iran popuši, i dalje ovise o sebi. Neka dernu Portugal i tjt :D
Sent from Usreo Mobara |
ja se još nadam da će tu neki X biti
|
Makaki.
Sent from Usreo Mobara |
šteta, ovoliku želju nisam vidio još na ovom SP
|
Bome Iran jeben, španjolska se usrala :roller:
Neće Portugalu biti lako protiv Irana, ako je suditi po ovome što sam vidio u zadnjih 20min protiv Maroka koji je bio bolji u tom periodu Ona "danas svatko igra nogomet" doslovce vrijedi na ovom SP |
žao mi je ko psu što nisam gledao iran, ali sam ih gledao navečer u sažecima... kakvi asevi, kapa do poda.
|
Jel se samo meni učinilo ili su i suci malo vukli za Španjolce?
|
Citiraj:
|
Bile su najmanje dve škakljive situacije, jedna za Iran jedna za Španjolce.
Ali suđenje je po meni bilo fer i ok. |
|
Tamo do 2014. je ovakav clanak stvarno drzao vodu, ali poslje toga golove je dao San marinu, Kosovu, Cipru i Gibraltaru...Na stranu to što je ostvario u klubu gdje oko sebe ima birane igrace koji ga posluzujuj prilikama, stvaraju mu sanse, pa i Benzema u Realu zabija. Jednostavno to iz kluba se ne preslikava na reprezentaciju i krade mjesto mladima. Kad je zabio gol iz neke akcije, da je stvorio sansu ili slicno?
|
Nije on golgeter i ne treba ga samo kroz golove ocjenjivati.
Nije zabio, ali možemo pričati što hoćemo, oba gola protiv Nigerije su "njegova". |
Citiraj:
Nije golgeter u Juveu jer igra krilo, a kad si u vrhu sam isturen vljda se onda očekuju i golovi, Kramarić je daleko bolje rješenje od njega i zaslužio je da igra. Pogledaj ovaj prvi gol. Ovakve golove samo šuker i probrano društvo su davali. Lob vanjskom iz udžbenika. |
Kramarić ne može igrati sam isturen naprijed (logično, a i vidjelo se protiv brazila). Jedino da bude neka lažna 9 ala španjolska
Tako da IMO ipak treba stavit mandžu ispred krame - prva stvar ubačaji, druga stvar što može igrat sam, treća radi defanzive |
Citiraj:
Opet ponavljam - oba naša gola u prvoj tekmi su njegova. Ne piše Mandžukić, al oba je izborio on. Na kraju krajeva, najmanje je bitno tko zabije, ako se pobjeđuje. |
To to. Mogu si naši protivnici do finala i u finalu zabijati autogolove kaj se mene tiče :)
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
ja sam misljenja da je isto tako mogao biti i kramaric na njegovom mjestu i opet bi bili golovi..
|
Gle ove francuze... Puj!
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Saudijska Arabija je u obe utakmice imala posjed na svojoj strani a ljudi ne znaju hodat po crnoj zemlji, možeš mislit takve utakmice gdje oni vode igru. https://s15.postimg.cc/bolp4zj97/Screenshot_3.png |
Citiraj:
To ne možemo znati (ŠBBKBB), ali sigurno nebi doprinijeo na isti način kao mandžukić. Dva potpuno različita igrača |
Ok sto Antisa igra cvrsto ali riskira previse s gazenjem...van na poluvremenu
|
E moj Rebiću, 2 leve noge...
Sent from Usreo Mobara |
Jedino što kod nas funkcionira je sredina...tužno.
Gledanje Vide i Strinića je kao kad gledaš predvidljivi horor. Znaš da će se dogoditi neko sranje čim ih vidiš s loptom. Ne idi desno, tam je frajer s motorkom... I ode desno :lol2: |
FIFA World Cup 2018 Russia
Citiraj:
Dobro rade lijeve :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:38. |