![]() |
Prodajem ETC/BTC - 10 000eur cca.. sve po dogovoru - ZAGREB - RIJEKA
|
Kupujem ETH za 2k kn, Pula. PM
|
prodajem BTC 0.1-0.14, zagreb, keš,
EDIT : odustao |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Imam 213,9 € na paypal računu.
Ima netko volju prodat neki kripto (ETC...) u protuvrijednosti da mu uplatim na paypal račun. :chears: rješeno |
ED: imam pm... i onda se ne javlja
|
imaš PM
|
kupujem BTC - cash...zagreb i okolica
|
Kupujem Litecoin u vrijednosti 25$
Placam paypalom Kupljeno od Zvjerka |
Kupujem BTC i ETH, manje kolicine (do 200-tinjak EUR po transakciji). Placam u kunama. Osobno preuzimanje na javnom mjestu na Tresnjevci. Ponude na pm.
|
removed
|
Prodajem crypta u vrijednosti 1000€.
Imam cash koji mi je na Krakenu tako da mogu kupiti bilo koji coin na Krakenu koji netko zeli. Primopredaja osobno u Zagrebu. :beer: |
Prodajem bilo koju crypto valutu po želji za 3700 USD. Plaćanje isključivo cashom po srednjem tečaju HNB-a. Od sutra do petka sam u ZG, a onda u OS.
|
Citiraj:
ED: svaka pohvala domy_os, ugodna transakcija i kava :D |
delete
|
Prodajem 0.1-0.15btc ili u toj vrijednosti drugi coin s bittrexa..zg 0958508257
|
Može li neko objašnjenje zašto je moj post obrisan? Može i na PP...
|
Prodajem 4000 kn bilo koje kriptovalute
|
Prodajem 0,4872 LTC
po srednjem tečaju s coinmarketcap i hnb-a u kunskoj protuvrijednosti (u ovom trenu cca 650 kn) Uplata na račun ili osobno u Zagrebu. Prebacujem s coinbasea. |
Kupujem Crypto za 1000 Eura, ako ste netko od prodavaca s kojima sam vec uspjesno trgovao kao maxonja,maymun,colop,fripper,blood, placam unaprijed, a ako niste placam nakon vase uplate na moj racun. :)
EDIT: Rjeseno, nije vise aktualno. |
Kupujem kripto do cca 15000kn.Ne mora biti sve od jedne osobe, ali bar da je nekih 2000-3000kn. Sve dalje na PM.
|
prodajem 1 eth, sloarno plaćanje
|
Prodajem 1-1.5 BTC, moze i u drugim valutama
Trebam cca 10t eura |
Prodajem Litecoin cash (LCC) , 431 komad , cijena jeftinija nego na mjenjacnici.
Primam i crypto i cash , (deposit adresa na mjenjacnici mi ne radi pa ga nemrem prodat sam) :) slanje sa LitecoinCash Core walleta na wallet. otvorio se jedan exchange, nije vise aktualno, lp :) |
Kupujem BTC za 2k eura ako netko prodaje.
|
Prodajem BTC - 10 000eur cca.. sve po dogovoru - RIJEKA
|
Prodajem ~ 1.041 ETH, solarno plaćanje po tečaju u trenutku kupovine. Zadar.
email: how.jes.no@gmail.com |
Prodajem Ethereum ETH
Pozdrav ekipa :) Prodajem 10ETH razmjena se vrši na kavi koju ja plačam :D Zagreb i okolica:chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |