![]() |
Citiraj:
|
J*bate led, šta ti je kad netko ima hangar pored kuće. :D
Ja se tu borim sa jednom špajzicom. XD |
Ja sam sebi narucija ove modele, za rx580. Komad je ispod 5€, 60cm kablovi...
|
Imam pet risera viška, 007 verzija crveni, pa ako nekome trebaju nek se javi
|
Citiraj:
Koliko vidim ne dobijes SATA power? (za malo extendati, nego direkt s napajanja?) |
Citiraj:
Razmišljam da si naručim pošto ću na dva riga imati lufta sa napajanjem pa da dodam bar još dvije kartice. Na koje si ploče ono rekao da si upiknuo? |
Citiraj:
|
Evo da i ja potvrdim, ovaj adapter (razdjelnik ili kako god mu je službeni naziv) uredno radi na Gigabyte 970A-DS3P. Stavio sam ga u drugi pcie x16 utor i isprve je sve prepoznao. Nisam probao radi li u drugim utorima na ploči, a kupio sam samo jedan za probu pa ne znam može li ploča primiti više takvih. Sve u svemu, ploča za 5 kartica sada ih prima 8. Ja zadovoljan :beer:
|
Ma strava.
Si naručio taj sa linka baš i za koliko ti je došao? |
Je ti riseri podrzavaju mixanje grafickih kartica razlicitih proizvođača čipova? Npr. ako u kompu imam jednu nvidiu 1070, da li na riser moze ici rx580?
|
Citiraj:
|
kakve to veze ima? driver se instalira za specifični hardware, nije da se može ATI driver koristiti za Nvidia grafičke ili obrnuto da bi to radilo probleme. Pokreneš instalaciju ili instaliraš ručno ako ti automatika ne nađe karticu, znalo se to meni dešavati kada imaš više različitih kartica u rigu
@Igobin: Riser nema veze za modelom ili proizvođačem kartica, on je samo extender PCI-e porta. U prijevodu možeš imati i ATI i Nvidia karticu istovremeno u računalu |
Citiraj:
|
onda po vašem ne možeš imati više wireless kartica različitih proizvođača na računalu, ili mrežnih, ili zvučnih, ili više različitih printera, skenera itd itd itd...
|
Riseri/Extenderi za grafičke
Wifi kartica da.. al nema smisla kad se spajaju na isti ruter (al se mogu na druge)
Zasto nebi imao vise printera Ali biras na koji saljes print Isto i zvuk Grafa do prije nije nit bilo moguce vise stavit, a kamoli razlicite Do pojave cross-x i sli Al tu maticne obicno jedno od toga podrzavale A mining je sasvim nekaj drugo, nije gejming Ako netko ima razlicite rigove Neka isproba i ovdje napise iz prve ruke |
ako meni radiš reply, ja samo samo navodio da se driveri mogu instalirati za više istih uređaja, komponenti koje su ugrađene na isto računalo bez problema, bilo to grafičke, mrežne itd itd...
|
Ja i frend koristili ovako.
1. PCIE slot=AMD R9 390 8 GB 2. PCIE slot=AMD R9 380 4 GB 3. PCIE slot=Nvidia GTX 970 4 GB prvi pcie riser=AMD RX480 8 GB drugi pcie riser=AMD RX580 8 GB Na ploči Asrock Z97 Extreme4 i sve radilo najnormalnije :D Rudarili smo ETH i Siacoin na toj konfiguraciji. |
Citiraj:
2x RX580 4gb 1x RX570 4gb 2x 1060 3gb Sa 3 Rxice rudarim ETH+Decred(Claymore v10.0) a sa 2 GTX1060 ZEN(EWBF 0.3.4b). https://i.imgur.com/s1Nqc4E.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Može slika da vidim kako to izgleda uživo ? |
Nemam sliku, a rig mi je na udaljenoj lokaciji pa ne mogu do njega trenutno :D
Kad budem u prilici uslikat ću ga u akciji, ali nema se ni što posebno vidjeti, izgleda identično kao na ebayu. |
I ja sam upogonio adapter na istoj kartici
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1630 |
Citiraj:
Tako da adapter radi, ali i plocu se nesto pita. Da ne bi bilo.... |
Jel naručivao netko iz EU risere više komada (100+) i odakle? Za koliko stignu?
|
Citiraj:
|
@buljaka prije ili nakon bozica i nove godine? ja narucio isto iz UK isto ebay ali drugi seller jos 16.12. i po trackingu je poslano 22.12. i jos ni traga ni glasa... zadnji entry na trackingu je HWDC (heatrow distribution centre)
|
Citiraj:
|
ili ti je otišlo ko zna kam.. zajebal UK aedrom
tak meni LCD samsung ekran prvi je dosal u rekordna 3-4 dana pa drugi tjedan još jedan narucio . i ode on po trackingu f MALAYSIA .. pa si ti misli za 1 mj je stigao |
Ako netko ima 6 komada za prodati nek se javi privatnom porukom
|
ima netko za prodat m2 adapter?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:08. |