![]() |
https://direktkauf.idealo.de/portal/...hQ4aAsvh8P8HAQ
ja sam pola vremena u švabiji tako da me ne sekira ako neka crkne itd :D |
Ah tako znaći, ne plačaš naš pdv :D
Meni je svejedno, imam i male i RS modele, isto mi rade... ove RS su nešto tiše... |
U futuri se RX 570 čeka zbog navale, ne znam još koji točno model, čekam da mi javi.
Probat ću onda njih pronači. |
Ali nema za sad ispod 2000 kn ovo sto ima na lageru. I ne vjerujem da ce cijene jos ic dole zbog potraznje. Ima na alzi po 207 xfx i 214 gigabyte. Mislim da su povoljnije ove jos uvijek nego nove 570.
|
Ima... ja sam kupovao po 1650 Gigabyte 570... sada su oko 1700kn ako ih uspiješ kupiti pokraj svih ostalih koji čekaju (ja čekam još jedan dio) :D
Te po 2000kn su bacanje love, jer koliko moraš biti lud da to kupiš kraj RX580 4GB ? :D |
Baš to, što će mi za 2000kn ista stvar?
Nema skoro nigdje niti RX 570 na lageru po 1700kn. Za popizdit. A da ne kupujem ili nemam para bilo bi ih po njuškalu ispod 1000kn. :D |
A pitaj futuru meni sutra dolazi gigabyte 570, isto nisu imali na nabavi ja zvao i prvo kao rezervirano ovo ono neznaju da posaljem mail i na kraju mi prodali za 1729kn. Ove druge na nabavi po 2000 se ne isplati
|
Zašto ne naručite vani, šta se uopće zaj* s našim trgovinama kad nemaju ?? To čekanje i ispitivanje vas košta vremena i para .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lako je tebi koji si kako kažeš u njemačkoj, em platiš manji pdv, em ne trebaš slati... |
U futuri dolaze sljedeci tjedan po 1729kn, u uziju mi je lik rekao da vise nece biti tih kartica ispod 1800-1850kn.
Nekako mi se cini da ih imaju ali zbog velike potraznje dizu cijene. U uziju su pulse mini bile po 1500kn. Wtf? Ima neka alternativa? RX 550? GTX 1060? Ako nema odustat cu od kupnje dok se cijene ne stabiliziraju. |
Da tesko je doci do kartica i ploca.. ja sam svoje RX570 uzeo u njemackoj za 1550kn komad.. sad su vidim jos 10eur jeftinije.. ali ih nema ni tamo na lageru trenutno, dolaze za 3 dana..
|
inace, je li prolaze modane graficke na garanciji?
|
Citiraj:
Imam samo jedan slucaj sa computer universe i corsair 3200mem, odneo stickove u petak i iduci petak stigao novi paket, u hr. Nisam znao da su jamstva kraca vani nego kod nas, nisam dosao jos do toga da ispitujem, tek slazem shopping kolica :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
Plačeno 7 komada XFX RX 470 4GB Single Fan True OC. Čekam da mi jave da mogu po njih. 1549kn komad. Poslije ću onda na RX 570, taman da se cijene smire i raspoloživost ustabili. |
Citiraj:
koji sajt ? dostava u hr ? |
Citiraj:
|
Gamer
Gdje si kupio grafe?? |
Citiraj:
|
I onda ako rikne, poprave ti grafu ili daju novu i vele garancija se nastavlja :D
Hvala, ali ne :D Nadam se da vam se to isplati tako :S |
centro.hr
Jos bi trebale biti 3 dostupne ako ih vec netko nije copio. Zbog garancije sam i ja iskljucivo trazio u nasim ducanima. |
Hm...pa crveno im je (nedostupno), kako znaš da su dostupne?
|
Citiraj:
Mojoj 970 nevidiji istječe garancija za godinu dana i već sam počeo frljiti ventove na 100 po noći :) A ko je kriv điđibajtu šta je stavio sleeve bearing ventove gore. Jedan od tri će sigurno preminuti jadan :) |
@FRipper: Pitao sam ih za drugi model i rekli su mi da je EOL no da Single Fan modela ima jos 10 komada kod dobavljaca.
Ako netko zeli Sapphire Nitro+ RX 470 8GB za 1700kn ili Sapphire Pulse ITX Radeon RX 570 4GB za 1640kn: samonajbolje.hr Ne znam detalje ali su navodno nabavljive. @kopija: da jedan :) |
Ajd super, nadam se dobiješ ih...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:58. |