![]() |
VN Kine - utrka
7de5a78b81d4b56782440a79c5ccd2f0532cce9c - 3000kb/s, Sky HD 720p60 - delay cca 3 min
c6469fe5c077142811e3efd72d5b27097aedf3d2 |
Ima budnih?
Sadržajna utrka u prvih pola sata. ;) |
Naravno :) za sad mnogo dobro.
2 enigme su alonso na 7. i verstappen koji je sa samog začelja došao do 2. :O |
Citiraj:
|
Ufff, očekivao sam borbu između vettela i verstappena i onda ovaj podere gumu u zavoju i vettel ga samo zaobiđe. Baš sam očekivao rat sljedećih 10-ak krugova.
|
Sad će ferštapen stisnut bottasa :). Sam se nadam se da će fetl uhvatit hammya
Edit: a ovu hondu isto nabijem na q**** :fuming: |
Koje je smeće ova Honda. Zapalit tvornicu i ono kaj ostane u staro željezo. To nije ni za motokultivatore, a kamoli za ozbiljan motosport...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
alonso ne zna vozit...
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da da. Zato je bio na 7. mjestu dok smeće japansko nije opet crklo. E moj McLaren... mislim da bi Husqvarna napravila bolji motor nego ovi sakati japanci. Moja škoda ide bolje od ovog McLarena...
@Morpheus I to je pitanje. Vjerojatno bi crklo nakon sat vremena. |
Citiraj:
Ma ne. Sjebo ga je na ravnici kad je stisno gas do poda. Onda je smeće crklo. A lijepo su mu u Sakuri rekli "pazi, nježan je to motor, gas na 75% po ravnicama, tu smo da sudjelujemo. Za pobjede ćemo se boriti 2038.".
Al dobro, nema sekranja oko F1. Večeras u 21h je prava utrka te se navija za Vinalesa... u biti za sve protiv Marqueza :D da bar njemu Honda crkava ko McLarenu :D |
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da se sad sve iskristaliziralo po pitanju brzina - - mercedes i ferrari su definitivno izjednačeni. - Red bull je stabilno na trećem mjestu - Force india i torro rosso su izjednačeni Napokon zanimljiva sezona. Nadam se da će ferrari zadržati kontinuitet i u narednim mjesecima. I gume su dosta stabilne i traju puno dulje nego proteklih sezona. |
Haha, Verstapen kmeči na radio zbog Grosjeana kako ga ne pušta jer Grosjean kasni cijeli krug dok ga Ricciardo pritišče, a ne može mu se približiti dovoljno da ga Grosjean uopće propusti. Koja komedija :D
|
Verstapenovo plakanje zadnjih par krugova, koji humor... inace zanimljiva utrka, 2-3 DRS prestizanja, sve ostalo borbe po zavojima, bas nice.
Fino je vidit da Mercedes napokon ima konkurenciju. Sve u svemu, bit ce dobra sezona cini se :D |
ovakvo kmecanje bez pokrica vec odavno nije vidjeno...
Ufff Mcl skoro do kraja izdržao...
A Ferrari i dalje nezna taktiku,kaže Kimi... |
Vettel je zajebao prvi boks.. Želim vidjeti borbu na stazi Ham i Vet.
Bottas i Kimi užas. Užas!! Honda konstantna. Treba im pustiti da razvijaju motor svaku utrku. Bez ikakvih kazni. Treba nam još jedan dobar motor. Vozač utrke Vet ili Max? |
Neka Max kmeči kolko hoce, napravio je vrhunski posao. Podij nakon onakvog početnog mjesta, niz vrhunskih preticanja i na kraju defenzivna vožnja da zadrži podij.
Inace, mislim da je mercedes još uvijek ispred ferrarija, ali fetl uspjeva taj zaostatak neutralizirat, za razliku od kimija |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vettel je izgubio iza Kimija 15-20s :) Ono što mene brine je to što već 3. u poretku kasni 45s. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa alonsu je pukla poluosovina, to valjda mclaren radi, ne honda
ali zato je vandoornu crkao motor :D |
Citiraj:
|
Koliko sam ja uspio prevesti jednoj Hondi je dovod goriva bio problem a drugoj turbo.
Ali nisam 100% siguran. Sada sve ovisi kako ce se bolidi razvijati kroz godinu. Merc i Ferrari su tu negdje. Cekamo neke kvarove jednih i drugih. Sve mi se cini da bi ferrari mogao spasiti sezonu i utrke uciniti puno zanimljivijima nego prosle godine. |
vandoornu je bio dovod goriva, a alonsu nesto oko pogona, vidilo se da dimi iz lijevog kotaca, na sky-u su rekli poluosovina
|
Citiraj:
evo gle. Još sam i kupio taj mclaren hondu! :lol2: |
Sta se nije Alonso zalio na fuel pressure, koliko sam uspio cut?
Uglavnom nakon dugo vremena (jedno 3-4g) sam pogledao trku, ne od pocetka. Citam tu u temi kaj se zbiva sa Formulom tak da sam upucen u zbivanja. Al ovo kaj sam gledao da nije bilo nateravanja ricciarda, raikkonena i vettela onih par krugova i na kraju verstappena i ricciarda bi mi bila dosadna utrka. Isto tak vidio da je najbrzi krug ove godine oko 4.5s brzi nego prosle. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |