![]() |
Citiraj:
|
rodjak u meksiku je uvijek imao bf za ispod 200 kn :D
|
Citiraj:
|
Ako vam je tehnička strana igre najbitnija onda slobodno možete napraviti preorder. Netcode je pristojan, rušenja nema i sve radi kako bi tribalo. Barem je tako bilo kad sam ja igra alphu, teško da će to sj*bati do bete.
Svima ostalima koji vole "pravi" bf savjetujem da pričekate s kupovinom jer nisam baš siguran koliko će vam se svidit ova igra Sent from my ONE E1003 using Tapatalk |
Moze detaljnije sto mislis pod pravi bf?
|
Mene si zapravo baš privukao ovim komentarom, ja i ne bih pravi bf
Bison mode "on": preorder it will be then :D |
Citiraj:
Osobno mi bf1 puno više naginje battlefrontu nego bfu Sent from my ONE E1003 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
kad će preload krenut i early akses za betu?
|
|
1 dan ranije... Nabijem ih na jedan dan :D
Taman da skinem igricu.... |
prvi put da sam za betu neke igre prijavio možda drugi put,kolko beta traje dana??
|
Meni je danas na mail došlo :D
PREPARE FOR WAR ON AN EPIC SCALE It's Time to Deploy You're a Battlefield Insider, which means you can get into the Battlefield 1 Beta* starting... now. It includes Conquest and Rush modes in Sinai Desert, a map set in the Middle Eastern theater of World War I. If you reach rank 15 and play on a least four different days, you will unlock a Battlefield 1 Beta Dog Tag** when the game launches on October 21. Below, you’ll find a code to redeem in Origin. Please note: This code is specifically for your account, so do not share this with anyone. |
Citiraj:
|
ja još nisam dobio ništa!!!!
|
Pitaj se, jesi li zaslužio da dobiješ išta? :O
|
joj dobio sam mail od bratića iz mexica. on mi poslao key :D
|
Koliko je tamo?
|
ma samo key sam dobio za betu pošto sam zadnji bf tamo uzimao... Sad mi sve dolazi na španjolskom.
|
Toliko o Insider forama - key nisam vidio :lol2:
Al okej, i nije neki problem; beta je upravo otvorena za sve, skidam pa ćemo vidjeti je li čemu. |
Očekivano, samo što nije isti osjećaj u BF4
Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Kod mene se skida na laptop, pa ću kasnije prebaciti na komp doma. Nadam se samo da neću morati ponovno skidati.
|
Vidim da anti-cheat odraduje odlican posao u BF1 OB.Lik se cak sprda s njima, ima zbilja kreativan nickname.
Odigrao sam svega 7-8 rundi u ovih 24. sata i naletio sam na cetiri cheatera.Odustajem. Znaci, one shot kill bez obzira na klasu, ili udaljenost.Neigrivo. http://i.imgur.com/XWYThHt.jpg |
Aahahahah! Još ima nick BF1 REKT :D :D
A jebemu, valjda će brzo to riješit... |
Da, da krk u bulju kroz naylon košulju :D
Uvik mi se gadilo online "čitanje", BFBC 2 sam uzeja godinama nakon izlaska i stvarno je bilo ok (valjda ih prođe volja kad naslov ostari) Žalosno je šta se i na besplatnim online FPS-ovima nađe takve ekipe -.- |
Ali stvarno to nisam nikad razumio. Mislim, koja je poanta ubit igru, gušt? Zato "što može" ili?
Sjećam se još bijesa i ludila u vrijeme kada sam harao ozbiljno Call of Duty 2 :D Wallhackovi i AutoAim, pa ja mislim da bi ekipa tad kamonovala čitere :) |
Pa neki su dali 130 eura za igru. I fino te trpaju u bulju debili čiteri. Ma prekrasno. Zato ni lipe nedam za te MP čiterske igre.
|
@Alpha
Sad si mi pokvario veselje. To je kao da uzmeš dijete čokoladu. Prokleti čiteri, taman sam htio odmoriti od BF4 zbog čitera Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Citiraj:
Neće... U SW: Battlefrontu im je trebalo više od 6 mjeseci da banaju poznate cheatere (koji čak imaju i youtube kanale sa stotinama klipova i uopće se ne skrivaju!) koji su prijavljivani svakodnevno od release-a....Nakon što su ih banali došli su novi, naravno. BF1 ima isti cheat engine i game engine. Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |