![]() |
Citiraj:
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
ne znam kud ovo smjestit, pa cu ovdje...
jel ima mozda ko kakav kupon za banggood? (uzimam mobius kameru, pa pitam) :D |
Ako ideš/registriraš se preko mobilne apliakcije dobivaš -10$ kupon za iznad 100$.
Btw Coolicool ima akciju na Cubot Dinosaura, samo 60$ (u pola cijene, 3Gb ram, 4000mAh baterija...) |
Citiraj:
|
kako je cubot 60$ kada meni pise 110 i 130$
|
http://image.prntscr.com/image/ab4f6...29f844eaa.jpeg
Na akciji je sutra, za 20h. |
https://www.links.hr/hr/memorija-pc-...x4gb-051200055
Već nekoliko dana stoji ova cijena za 2x4GB kit pa nebi smjela biti greška. U ponedjeljak sam naručio tri komada, platio putem Payway-a s nekim njihovim popustom ukupno 542 kn. Danas su stigla preko Overseasa dva paketa, dva računa i na svakom računu po jedan artikl. Jedan račun poslovnica Varaždin, drugi račun poslovnica Pula. Bojim se pitati gdje je treći paket :) Da li je neto još naručivao ovaj artikl? |
Trenutno imam matičnu Asus M5A97 R2.0 (kojoj je max 1866mhz), FX 6300 te ram memoriju 2x Transcend JM1600KLN-8GK (4gb 11-11-11-28 1600mhz 1.5v) koja je u dual channelu.
Bi li radila ta MUSHKIN 2133ghz memorija uz ove i/ili je bolje kupiti 2x ovaj kit? |
Ako se ne varam fx podrzava 1 par (dual channel) 1866 mhz-ne memorije. 2 para ne voli. Malo googlaj ali tako nesto sam ja zakljucio (i potvrdio informacijom na netu) kad mi se komp nije hrio upalit sa 4x4 1866.
|
Citiraj:
Ja sam uzeo jedan kit, i platio ZABA karticom (odobravaju privremeno dodatnih 10% popusta, vjerojatno je to taj popust koji spominješ) tako da me izašlo 170kn okruglo :D |
Citiraj:
Zašto se bojiš pitat? Vjerojatno ga budeš dobio s neke treće lokacije koja je imala taj paket na lageru. Al eto, il nisu poslali isti dan, il su poslali prekasno da overseas dostavi odmah drugi dan. Sve je ok. |
I ja sam uzeo taj RAM,prejeftino da ne uzmem pa da upgraedam sa 8 na 16GB
|
Ma da, prejeftino je a ima 3 godine garancije, također s 8gb planiram nadograditi na 16gb
Još ću ja za svaki slučaj zamijeniti postojeći ram pa ga prodati po istoj cijeni da bude sve kompatibilno i radilo makar na 1866mhz na ovom FX-u amd-ovom. http://image.prntscr.com/image/a7c78...583597200.jpeg |
Citiraj:
|
kliknuo da vidim o čem je riječ i web im je offline trenutno. :D
|
Uzeo i ja jedan kit kad je već tako jeftino :)
|
Također :D
|
I ja uzeo, al web im je katastrofa da
|
također :)
|
sad kad bu memorija htjela radit sa svega 3% ploča na tržištu :D
|
naravno da stranica ne postoji...
|
usred postupka narudzbe nestala memorija i to nakon sto sam bio pred plaćanjem i kad sam skuzio da još ide popust na payway / maestro išo dodati još jednu:hitthewal: :roller:
|
Imali ste jučer cijelu večer i noć za naručiti...
Tko je jamio je jamio... |
Sredi im popust + borić za auto, budi heroj foruma :D
|
Vrlo profesionalni pristup od njih što ukinu stranicu dok neki ljudi rade check out.
Pa zar ne bi elegantnije bilo da spusti stock na 0 ili napišu da artikl nije dostupan... ah... |
To je EOL artikl, nema stranice kad se ocisti lager. Jebiga, its a feature ;)
|
Nije nego je bila greška i zato je obrisano
|
Čuj, neki su po toj cijeni dobili artikl. Jučer su mi popodne na chatu nakon narudžbe rekli da tog proizvoda nemaju u poslovnicama već ide zahtjev direktno dobavljaču kada skupe narudžbe za dostavom.
A vjerojatno kada stock dođe na 0 i nema najave za novim dolaskom obriše se stranica. Plaćena narudžba ima status "obrada" dok plaćanje u poslovnici ima "u toku" |
Odgovoreno mi je na mail da je bila greška i da je zato obrisano. A tko je jamio jamio je , naravno
|
Ja sam dobio na mail jučer
Roba po dokumentu u prilogu je u fazi prikupljanja. Kontaktirat ćemo Vas mailom čim roba bude spremna za isporuku. Danas pred par minuta isto i za drugu narudžbu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:08. |