![]() |
Zieg se ne pokazuje lijevom rukom :p . Vjerojatno je pokazivao kolika je visina kukuruza u njegovom kraju :D ;)
|
onda bi svima odgovaralo oko 19h ???
|
Citiraj:
|
ja cu probati oko 19h, realnije je 23h veceras. ja cu uletiti, pa tko bude bude, makar jedan na jedan. :D
kao mrkonja i ja jucer. ja isprobavam chat u igri, a on trci ispred mene lijevo desno i okida me sa pushkom. :D |
Hihi ja sam prije mjesec dana poceo igrati CoD 2 na netu, povremeno jelte i to mi je prvi multiplayer sa ljudima nakon Dooma 2 , a to je bilo prije negdje 10 godina? :D
|
U 23h bi bilo odlično onda. Igramo na Doza-i opet? Neki su se žalili na ping zadnji put
|
fine with me then.
meni ping bio sasvim pristojan. samo da opet ne bude nekih uljeza na seerveru. |
Paše za večeras...
A što se tiče igranja: nije ovo CoD. Ni blizu. CoD2 više liči na neku vrstu usporenog quakea. Kar98 ubija jednim metkom makar taj metak bio i u stopalo, dok u jedinici toga nije bilo (ili u glavu, ili si otkrio svoj položaj). A pogotovo sad nakon par tjedana igranja dvojke, otupio sam u jedinici, ko da nikad nisam ni igrao. Još jedan prijedlog: na Tcom-u ima teamspeak, pa bi se mogli tamo nać u nekoj sobi svi sa pcex;) 195.222.33.246 može i ovdje... soba PCekspert pass: pcex |
Ne znam, meni je ispočetka dvojka bila totalno čudna u odnosu na jedinicu, vizualno kvalitetnija i to je to, ali s vremenom sam se naviknuo i sad mi je povratak na jedinicu bezveze. Ma bit će bolje kad napokon sad izađe PB i neke preinake.
Btw, nije baš da kar ubij iz prve gdje god pogodiš, jučer me par puta ošinuo nečiji kar (:D lol) i nisam poginuo, već klasično krvav ekran i odmor iza zidića :) Team speak sa 15ak ljudi? Ajme bit će zanimljivo :) Mogli bi to ovak riješit: da odmah složimo 2 tima: saveznici i švabe pa onda i 2 kanala na team speaku. Ja se, ako to stoji, prijavljujem za švabe, jer mi od saveznika jedino rusi imaju ok rifle, ostalo mi je loše. |
me schvabo too! :)
|
kaj cemo na kraju igrati coduo ili cod2 ???
|
Citiraj:
|
BAS is FUN :D, pogotovo kad imate Sputnika pored sebe :cool:
Mozemo oboje sto se mene tice, i UO i CoD2... |
NE !!
nemogu pokrenuti cod2 sa gf2 :( :mad: :grrr: |
Kaj se mene tiče može već i u 18:00 sati.
Isti serever kao i jučer, 195.29.221.245:28960. COD2 |
Pa dobro di ste ? Tamo neki mlakonje igraju S&D, a nema zderonja i slicnih kreatura :(
|
Citiraj:
|
Ma s&d je bezveze, veći gušt je t.deathmatch
Onda se igra kasnije? |
Kaj onda jel se igra il ne, doza je prazna pa bi mogli lagani krenut na posao
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netko ti je dozu zaključao
|
Doza je pod šifrom...
Ovako je to bilo u Moskvi, mislim da znate s čim sam igrao tj. pucao :burn: http://img402.imageshack.us/img402/4791/cod3ql.th.jpg Brecourt sam ostao bez snipea, tako da sam igrao sa Karpom, ali nije mi išlo loše :) http://img343.imageshack.us/img343/9315/cod23ax.th.jpg Carentan su me jučer prošupili ko kantu, danas malo bolje... http://img343.imageshack.us/img343/9611/cod33hf.th.jpg Nadam se da budemo se kasnije svi skupili... i treba nam server, doza je zaključana |
80.65.162.110
- tu se trenutno igra! |
|
gdje ste svi nestali?
|
Citiraj:
|
atha, ako ti je dosadno, upadaj na ovaj server
212.13.23.2.173:28969 i uključi autodownloading, jer imaju super mod... |
|
Citiraj:
EDIT: Skontao sam,ide 212.13.232.173 |