![]() |
Eto malo pozitivnih vijesti... Krenuo Denim update :D
http://m.windowscentral.com/list-sma...-so-far-europe |
I to, ne bi čovjek vjerovao, za najjeftinije i najslabije modele. Znači nema više whining "samo flagshipovi dobivaju bla" :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj bi ti svi branitelji+Markićka+younameit rekli na preferiranje engleskog u lijepoj našoj? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Navodno je za Lumiu 520 CV, Denim update vani :kafa:
EDIT: vidim da je @Atomic stavio već link |
Citiraj:
Izgleda da mi negine odlaziti još par puta prije nego riješe problem.Imao sam nešto slično sa iphonom,isto kod njih. |
Citiraj:
|
Da, to je još jedna mana WP-a u nas, katastrofalan aftersale service. Valjda jedan od najgorih u svijetu igdje. Jedna vrlo ozbiljna mana koja bi mogla odbiti i ovako mali broj korisnika wp-a kod nas.
|
Citiraj:
Samo nek se pogleda koliko različitih proizvođača servisiraju... |
Da, tako je u puno firmi kod nas, puno posla + male plaće = niska kvaliteta proizvoda (tj popravka). Stara priča kod nas, a i vani sve češće. A MS boli briga za to, ja sam bratu pisao u Nokiu prigovore, nitko nije ni prstom mrdnuo da bi poslao mail u mesc/mobis, a kamoli da se nešto promijeni.
|
Iskreno mi je žao što je WP ostao kod Mobisa kao jedinog servisera,možda ipak Microsoft to ispravi,ali čisto sumnjam,jer hebe se njima za nas.
|
Citiraj:
navodno su neke 930 pocele dobivat Denim, na mojoj jos nist... a ni na Navifirmu jos nista... Citiraj:
|
535 dosla u extreme digital za 1049 kn, uranili su , sad jos samo cekat da cijena padne na 100 eura
|
Nakon vračanja sigurnosne kopje na L925, HERE mi nije vratio spremjene lokacije u favoritima kao ni zadnja birana odredišta.
Pa što to nebi trebalo biti spremljeno u sigurnosnu kopju. Ima tko kakavu pametnu,kak to vratiti? |
Citiraj:
Ulogiraj se sa HERE accountom natrag i sve bi ti trebalo biti vraćeno natrag. |
Citiraj:
odi ovdje i napravi novi HERE acc (ako vec nisi) https://account.here.com nakon toga ti se pojavi opcija za import favorita sa starog Nokia accounta... ovdje ti je sluzbeni turtorial: http://360.here.com/2014/09/15/creat...tions-android/ p.s. vratit ce ti samo favorite, ne i zadnja trazena mjesta. Citiraj:
Citiraj:
|
Ma jesam,ali ništa,i sve karte sam morao ponovo instalirati,poslije zadnje nadogradnje acc je mislim obavezan.
|
Citiraj:
|
Evo flasho svoju 930 na Lumia Denim ;)
flasho sam na "prevaru", prvo stavio finski product code Cyan i onda OTA na Denim... Prvi dojmovi su da se nova Lumia Camera pali instantno... Cortanu nisam stigo isprobat, ostalo je kao i na PfD... sluzbeni Denim je 8.10.14219.341 build... a to je, trenutno, i najnoviji PfD ;) Citiraj:
inace Denim za vecinu Lumia ne donosi nista extra... tako da slobodno mos instalirat PfD (ako vec nisi) i pravit se da imas Denim :D Citiraj:
inace taj HERE account se koristi i na Android verziji te ce se koristiti na buducoj iOS verziji, znaci sad je migriro favorite i ubuduce ce ih imat na kojoj god platformi bude bio ;) |
Na moju mađaricu je cyan stigao jako brzo tako da se nadam da bude i sa denimom isto.
|
Znam da ću postaviti glupo pitanje, ali moram. Čitam kako imate problema s navigacijom u smislu da vam je nova verzija pobrisala favorite i zadnje pretrage.
Obzirom da mi je kroz ruke prošlo dosta navigacija, logički mi se nameće pitanje: koji qrac ima najobičnija je***a navigacija spremati favorite i pretrage online? Čemu? Na mobitelu imam Garmin, iGO i Sygic i nijedna to ne radi već ih sprema u neki folder unutar aplikacije što je i logički. |
Kod mene svi favoriti i collections ostali kakvi su bili.
Logično da ih sprema lokalno bi bilo negdje 2005. Promijeniš mobitel, promijeniš sustav, želiš na kompu dodati ili uređivati favorite...kopat ćeš po file systemu? Tebi je to ok? |
Citiraj:
iste ekipa, vjerovatno, salje/prima dokumentaciju FAX-om... al to je njihov izbor :D |
Citiraj:
Za one koji imaju PfD na 520 taj upgrade ne donosi apsolutno nista novo, osim naziva Denim umjesto Cyan, jer je OS verzija 8.10.14219.341, a Firmware verzija je ista kao i na Cyan: 3058.50000.1425.0003. |
Citiraj:
Citiraj:
tj. ko ima najnoviji PfD znaci da ima Denim (navodno je dovoljno samo ugasit PfD i odma ce se pojavit da imas Denim, a ne Cyan) :chears: "novosti" (W8.1 Update 1) ce dobit samo oni koji nisu u PfD programu (tj imaju stock Cyan - W8.1) :D :beer: Citiraj:
|
Hahaha, isprobano - sa ukljucenim PfD mob je na Cyan-u, a sa iskljucenim PfD je na Denim-u, stvarno svasta :-D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |