![]() |
Evo danas su me kontaktirali da je narudžba stigla. Trebao bi ju dobiti u petak.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jeftino = losa usluga Skupo = kvalitetna/vrhunska usluga Primjer, moja zadnja kupovina, po nabavi.net, najjeftinija ponuda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa tako sam ja tebe shvatio. :D
Makar ce i Ex. Digitalu biti puno lakse poslovat od 1.7. i ukidanja carine/spedicije. |
Citiraj:
|
Mozda, no ja sam ih obicno ignorirao na nabavi no sad nakon ovog threada sam dosao do zakljucka da cu kupovati kod njih bez obzira na sve jer na neke komponente koje kupujem uskoro mogu ustediti cca 200-300kn sto nije za baciti.
|
uzeo danas Seagate 1tb kod njih, imaju najbolju cijenu i najmanju maržu na amex rate..
i uz to daju dvije godine jamstva bez obzira kaj na stranici piše 1god. milina. btw, bili su neki talijani danas kod njih (vjerojatno šefovi) i gledali kaj se i kak radi.. nakon kupnje tv-a i ovog diska, same pohvale za njih |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znam da mi je TV legendarni "Telefunken" napravljen u Turskoj, znači opet ide carina, ili ne ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Meni je stiglo napajanje 29.05. kako su i rekli s time da je stiglo krivo napajanje. kontaktirao sam ih i bez ikakvih problema vratio napajanje i dobio ono koje sam naručio. Jedino što sam čekao dva dana duže da dobijem ono što sam htio, s time da je osoblje bilo ljubazno pa s te strane idu pohvale.
|
Kupovao sam hdd kod njih prije par dan. Trgovci su malo izgubljeni i nacekao sam se 15ak minuta da dobijem racun ali su barem uljudni (za razliku od konkurentskog web shopa jel)
|
Jel zovu iz trgovine na telefon prije isporuke (da su zaprimili narudžbu) ili samo pošalju robu? Prošli tjedan sam naručio i za sada ništa...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jučer sam zvao trgovinu i jučer mi je stigla roba. :D
|
Je li netko kupovao Logitech F310 gamepad?
Piše da dobiješ 2 mini-joysticka za 189 kn. S obzirom da bi 189 kn bila najjeftinija cijena i za jedan joystick mislim da su pogriješili u opisu. http://www.edigital.hr/Gamepad/Logit...&partner=10002 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pročitali, pa se uplašili te digli cijenu na 209 :D
p.s. jeste skuzili da su dosta digli cijene za skoro sve? :S npr 3570k do jucer bio 1559kn sada 1699, 3770k bio 2239kn sada 2439kn, gigabyte gtx 680 bila 3599 sada je 3919kn itd itd Sto se dogadja?! :S |
Citiraj:
|
Ja sam im poslao upit za Logitech F310 gamepad koji je košta 189kn danas popodne, odgovorili su mi u roku od par sati, međutim odmah su i povisli cijenu na 209kn. :lol2:
|
Citiraj:
:chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |