![]() |
Koliko se ekran od xperia Z pljuvao po netu ja sam mislio da je katastrofa.
Ali istina je da nije. Ekran je dobar. Da je odličan - nije. Da ima i boljih - ima. Ali da je loš, to ne stoji, bez obzira sto svi mi imamo različite ukuse i različite oči. |
Citiraj:
A lag nisam iskusio nikakav. Poruke, imenik sa preko 300 kontakata, sve otvara trenutno i fluidno. Čujem da flegšip konkurenta sa poluotoka ima sa time kenjaže, ali naravno, to mu se oprašta jer eto, to je ta marka ;) |
Je li lošiji od konkurencije? Je. Prema tome je loš :)
Ekran od iPhonea 3G(S) je svojedobno bija odličan, ali danas je smješan. :) |
Problem je da se tu radi o flagship mobitelu, ovakav ekran sam zadnji put vidio na Samsung Galaxy Miniju, mislim da mu nije mjesto u najboljoj ponudi jedne marke.
|
Citiraj:
A i uzet ću u obzir činjenicu da si naviknut na 'silovane' boje uzrokovane dvogodišnjim gledanjem u ekran svog S2. |
Upravo pogledao, dobar je update, ali kutevi su ostali tragični :)
Sve u svemu mnogo bolje nego prije. |
Citiraj:
|
Neću se miješati u fanboy spam. Ako još netko ima Xperiu Z, neka si sredi balans bijele.
Meni je zasićenje: 2.7 Nijansa 188.6 Tako mi nekako najbolje izgleda, a i ekran bude bolji. Inače, ne bih se mijenjao za plastičnjak Samsung nikada. HTC One ajd de... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, 20755 antutu benč :D mislim, nije da mi to kaj znači, ali Desire mi je imao 2920 :D Citiraj:
Citiraj:
|
brkonja moj jednom kad odeš na slony, nebitan sad hardver i nedostatci, nema povratka... am i right?
ili dijelimo ukus :D |
Citiraj:
OK, sad trollam malo radi ekipice :D ali, da, meni je Xperia Z predobar mobitel. Da ga nisam uzeo, vjerojatno bi sada bio na nekom kinezu tipa ZoPo ZP810HD ili na LG O4XHD. Sigurno nebi imao nikakav Samsung ili HTC. Samsung zbog jajoglavog dizajna, HTC zbog cijene. Moja kronologija mobitela je bila: Nokia 5110-3210-3310-5210-3510i-6610i-6230i-6233-6303C ; HTC Desire i sada ovaj. Nekada sam bio Nokia fan, ali sada ipak gledam omjer uloženo-dobiveno svake dvije godine, tak da mi marka i ne igra neku ulogu ;) |
http://www.xperiablog.net/2013/05/29...and-xperia-zl/
Uskoro .307. ;) nakon njega, nadamo se i android 4.2 ;) |
Da je Sony malo pricekao i temeljio Z na novijem Snapdragonu, bio bi to top telefon ove godine gledajuci kompletan paket. Konkurencija ga sije zbog novijeg chipseta i boljih ekrana...
|
Citiraj:
Npr. kao malo stariji konkurent Nexus 4 po testovima. Xperia Z ima prednost po dodatnu pohranu microSD ,veću bateriju i veći zaslon. |
Citiraj:
A sad opet da ga netko šije... no dobro, fakat, ta Xperia Z je takvo smeće na razini HTC Explorera, čak ga i SGS1 ubija :D |
Smeće od telefona. Ali pošto sam mazohist, kupio si isti ;)
|
Citiraj:
Ja držim zasićenje: 23.1 Nijansa 209.5 čini me se nekako najbolja crna na tim postavkama BTW. probao sam ove tvoje postavke al nikako natjerat nijansu da mi ide za 0.1° ide samo za 0.5° ??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW niti sam napisao, niti smatram da je Z smeće! |
Superioran je malo preteška riječ. Ni One ni S4 nisu superiorni prema prethodnicima.
|
Citiraj:
Ali ako uvijek moraš imati best of the best of the best, onda je to nešto drugo ;) |
Navigacija za Xperia Z
Do sada sam koristio iGO navigaciju koja mi je bila super, e sada nastaje problem ... rezolucija ekrana koju ima XperiaZ nije podrzana od iGO navigacije koju imam ...
Ima li neko prijedlog za neku slicno dobru navigaciju kao sto je iGO? Thx. |
Navigon ...
|
Ja koristim CoPilot Live Premium Europe i skroz sam zadovoljan istom. Pičim po Sloveniji i Austriji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj ko iz čuče ;) Karte skida sama za našu rezoluciju tako da nema neke potrebe za traženjem karata po netu.
|
Citiraj:
|
Neznam koju verziju navigacije imaš, ali mislim da iGO Primo ima podržanu fullHD rezu.
|
Citiraj:
|
Ja koristim naš proizvod, Mireo, odlična mi je navigacija.
App je besplatan, platiš samo kartu i to jednom za svagda, kasnije imaš besplatne updateove karte kako izlaze... Mislim da je oko 70kn karta HR. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |