![]() |
Mislim da će dobiti. Za liverpool ne igra Agger koji je prošlu tekmu dobio crveni. :) City je bolji kak god da okreneš. :)
Juve ne očekivano pobijedio. :) |
|
Vec sam pomislio da je i Moses iz Belgije. Jucer skontam da su i Felaini i Hazard belgijanci i ostanem konsterniran :D :D
Citiraj:
|
Citiraj:
Nece nam bit jednostavno protiv njih. Bvb u petak startao pobjedom protiv Werdera, al jos to nije ona prepoznatljiva igra.. |
I Dembele je belgijanac :D Ko je jucer gledo Fulham - United, mogao ga je vidjet u punom sjaju :D
|
Ovaj arsenal je fakat prokleto loš. :D Nadam se da će liverpool - m.city biti bolja i zanimljivija tekma. :)
|
http://www.24sata.hr/nogomet/schuste...-gomeza-278951
puno kritike na Gomeza u zadnje vrijeme, što klupski, što internacionalno :) |
Skrtel za Liverpoolovo vodstvo protiv City :D
|
koji dan.Rapid Vienna gubi, City gubi..
|
Odlična tekma na Anfieldu.
Liverpool zasluženo vodi, dobra igra oba tima, ali je Liverpool bolji. Sad je i maestro Sahin došao, kad počne igrati može biti samo bolje. |
Citiraj:
|
Ma dobiva city do kraja tekme. ;)
Barem se nadam! :D Unti 2:1 za liverpool. :D Vrhunski krumpir suareza. :p |
Vratio se City, ali Suarez nanišanio vrhunski iz slobodnog,i 2:1 :D Odlična utakmica.
|
Kaj je nanišanio? :D Obrambenog u živom zidu ili vratinicu? :D Ili je to ciljao (oboje). :D Krumpir! :D
|
Nanišanio je gol,to je dovoljno :D
|
Evo ga 2:2 :D
AJMO CITY JOŠ JEDAN! :D JOJ džeko dijamante što promaši.... :( I gotovo... 2:2 :) Šteta. :) |
podjela bodova, s obzirom na igru ovo je najpoštenije.
|
Nije ni cudo sto barca gubi u ovako pederskim dresovima :D
|
Sad vode, ali su dresovi i dalje gadni. :D
|
Nisam gledao, kak su igrali?
Jel to više liči igri sa realom ili barci od pepa? |
Tek sad vidim dres Barce,sviđa mi se,u stilu miami heat:D
|
Da budem iskren gledao sam samo dio utakmice. Alt-tab-ao sam čim bi počela beskrajna dodavanja.
I ove sezone su najbolji u skrivanju lopte, dodavanju u zadnjoj liniji i iznuđivanju prekršaja. Nema šta, divna stvar za gledati. :no2drug: |
Getafe - Real za sada 1:1...ma divno. :D
|
Ima Getafe i 2:1 :D
|
Baš gledam i ne vjerujem. :D :D :D
|
Gotovo.
Lijepa razlika od 5 bodova nakon 2 kola. :) |
Koja banda nesposobnih konjina! :D :D
Mislim nije se ni barca nekaj proslavila...pobjednički gol su dali u 80. minuti. ;) |
Je, Messi ih je spasio. Već je na 4 gola iz 2 tekme dok je Kristina izgleda na godišnjem. :)
|
Citiraj:
Citiraj:
Bome danas odlican dan za kladionice, vidim da se osim reala, i milan usrecio :D: Citiraj:
Stvarno "ko bi doli sad je gori". Od igraca po kojem je pljuvalo 80% ljudi do devetke u Bayernu...Hebote |
Napokon :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:09. |