![]() |
Chelsea dobila A.Villu 2:0. Curica dala gol. :D
http://www.youtube.com/watch?v=zjyIP...layer_embedded Zabili su i tajlanđane 4:0. To je vjerojatno bilo kao malo slabiji trening. :) http://www.youtube.com/watch?v=OerY7zuwFi4 |
Citiraj:
|
I ja kažem. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Z0U1QRn0wtk Zadnji gol je dobar. Isto neka pripremna tekma. :) |
Bosna :goood::goood:
Lihtenštajn, Latvija, Litva, BiH, Slovačka, Grčka |
Citiraj:
Problem je sto svi ocekuju visoke rezultate, a kad nas netko spusti na zemlju onda kukamo. Realnost je sasvim drukcija. Kakav nam je seljacki HNL, takva je i reprezentacija. Par OK pojedinaca i to je to. Onoga Modrića uzdižu, a što je lik konkretno napravio u reprezentaciji? Isti je kao Messi, kad mu sve u klubu serviraju suigrači legenda je, a kad obuce nacionalni dres i kad nije tako onda je manji od makova zrna. :kafa: I onda ga nadju usporedjivat sa Ronaldom. Pa taj lik koliko god da je odvratan kao pojava je sam rastavljao protivnike u Manchesteru, sad to moze u Realu, a za isto je sposoban i u dresu Portugala. :) No to je vec malo OT. Bilićev nasljednik treba biti netko tko neće biti pod utjecajem onog starog prdonje Markovića :) Štimac? Lol, što će nam taj lik, mafija kao i Mamić, sa nešto boljim idejama za HNL. Idealan bi bio stranac, a da nije pretjerano zvucno ime. Jer onda bi vec prije prve Q utakmice bili prvaci svijeta. :) Što se tiče skupine, da je bilo sreće moglo je lakse, ali sto je tu je. Bar nismo opet sa Englezima jer bi nas i ovaj put rastavili :D |
Skupina je sve samo ne lagana:)
|
Ma vi niste normalni. Konačno više nemamo Malti, Andora, istočnjačkih bunkeraša itd....sad treba pokazati kako se pegla.
|
Citiraj:
|
op op:D
|
Citiraj:
|
PSG with new owners went ballistic :)
Sirigu,Momo Sissoko,Matuidi,Jeremy Menez i sad za 45m€....Javier Pastore. Prakticki golman i cijeli vezni red! |
Citiraj:
|
http://www.hrsport.net/vijesti/42209...dijske-arabije
Majke ti garave, gdje smo došli kad smo postali kanta za napucavanje Saudijske Arabije.... |
Nema nikakve veze što Saudijska Arabija nije neka nogometna velesila, tj. nije nikakva sila :D
Naši su se odlično pripremili, odigrali su čak jednu prijateljsku utakmicu, dok su ovi prije mjesec dana otputovali u Kolumbiju. Sad će i Nigerija ubit boga u nama, pa bi nas i Gvatemala mrtva mogla osramotiti, a drugi puta će valjda debili shvatiti da se bez priprema ne može igrati. Mamić je odlično postupio ne pustivši Vrsaljka i malog Kovačića u tu prčiju :) |
Koliko sam gledao, tu Gvatemalu bi pobijedila B momčad mojeg lokalnog četveroligaša....i to s par komada razlike.
|
Pišu ajdukovci da ih je put jako umorio pa se nisu mogli iskazat protiv zadra, al vele da budu dobili stoke i prošli dalje, ja im ništa ne vjerujem:D
HRV(20):baad::puke: |
Nije lose,jos samo gol ugurati:)
|
Koji jad od nogometa,:nono: dinamo se slobodno može oprostiti od lige prvaka:no2drug:
|
Fala kurcu više:D
Bar jedan gol:) |
Mali Kovacic bude igracina nastavi li ovako:)
|
Citiraj:
|
Ali Jurčić je car, 10 minuta pred kraj vadi napadača i uvede braniča...čuva rezu čoek:D
|
Inace je Dinamo gubio ovakve tekme. Gledam Livescore, ispao Partizan, Rangersi, jucer Panathenaikos.
Jos smo i dobro se provukli. Mozda i netko od splicana sutra prodje na guzicu. :D Btw, jedan od komentatora sa Partizan-Racing Genk. Citiraj:
|
Fina utakmica, moglo je bit realnih bar 3:0 pa i više. Ajde, pobjeda je tu. Moram pohvalit obranu, stvarno su odigrali vrlo dobro.
Čudno je slušati od punog stadiona normalno navijanje, bez skandiranja i uvreda Maminju, pa i bacanja petardi. Nadam se da će to čim duže potrajati. |
I Dynamo Kyiv je popljugao:D
|
Ma bit ce to sve ok... Sam da malo bolje pogadjaju i eto nas u LP :)
Nego, partizan je ispao, rangersi, mislim da dinamo ima dost lake protivnike kak su sad neki presli u nositelje... Jos da sutra bar split i varazdin prodju bilo bi super, moze i hajduk, al oni mi nisu toliko simpaticni... Za 2 god i hajduk bude igrao kvale LP :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Triba država stegnit "lepog" Nadana, Grgića, Fiorentinija, Šurjaka, Štimca i slične, te namirit sebe i malo pokradenog vratit Hajduku. Ovako smo opterećeni prošlošću i krpamo kraj s krajem :fiju: EDIT Čestitke Dynamu, zasluženo :) |
Još sutra tri prolaza i svi sretni :D
|
Mislim da su ovo mogući protivnici: Genk, Wisla , Viktoria, Sturm i Malmo
Sve možemo proći, iako bi najbolji bio Sturm po meni... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:00. |