![]() |
Citiraj:
U ovom slučaju zagy je kriv za futuru ;) |
Ma nije ni bitno,ima uvijek kontakt preko emaila i telefonski.
Sad stari zvao da naruci i prekida,nazvao preko Skypea imaju problema zbog kise i nevremena,tek za sat vremena ce moci upisati narudzbu. a za garanciju jel onda na kraju sa 2 na 3 godine ili sa 2 na 5 godina kad se uzima ? mislim da bi prije bilo 5 godina jer ovako imam 2 godine jamstvo,a onda bi kasnije pred istek ovoga nadoplatio godinu,dvije :) Poslan email i ocekujem u ponedjeljak ! :) |
Moze biti da je ovo razlog.. Probaj veceras, vjerujem da ce sve bit ok..
|
I onda da mi netko samo pisne da Futura nije najbolja! Da ga samo čujem! :)
Naravno još jedno veliko pozitivno iskustvo, krepala mi 6870 tj ni krepala vec radila probleme, javio se Futuri, poslao grafu oni prosljedili mr servisu i za par dana mr servis javio da je reklamacija odobrena i da se čeka nova pošiljka tih grafi pa cu dobiti novu. Naravno javili mi iz Future da mogu cekati ili ako hocu oni ce probati dobiti povrat love pa ja mogu uzeti sta hocu. Tako je bilo, Futura zagnjavila mr servis, oni odobrili povrat i ja si uzeo neke druge stvari u punoj cifri koliko sam platio grafu :) Svaka čast FuturaIt! |
Joj ja bi te ubio da si mi kupac :D :D
|
A dopi*** cu ja i njima kada tada :D
|
Aaaaa nećeš nećeš, on je dobar dečko. Za mene ne postoji više nijedan drugi dućan.
|
Stvarno brzi odgovori na email upite,i kratko i jasno sve objasne.
Sada cekam laptop da dodje,kad ce taj Overseas dostaviti,od subote u pola 8 ceka u centru,evo sada napisali da je pola 8 utovareno i ceka se dostava. |
Ako narucim kod Future, a nisam iz Zg-a, da li imam neku garanciju da ce dostava biti uspjesna tj. sto ako se desi nesto kompu za vrijeme putovanja ? Kakva su iskustva sa dostavom ? Ako oni sastavljaju komp dal li ga isprobaju jel radi prije nek ga posalju ? U slucaju da je potreban servis jel se dugo ceka ako se salje postom ?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Opet postavljaš pitanja za koje je potrebna kristalna kugla. |
Evo i mene u prvoj kupovini, sve prošlo odlično, na svaki upit mailom kolega je brzo odgovorio, paket je brzo stigao.
Evo kako to izgleda u Overseasovom trackservisu, relacija ZG-ST 26.09.2012 09:02:40 Pošiljka isporučena, dostava potvrđena OSE Split 26.09.2012 07:46:14 Pošiljka utovarena za dostavu. Očekuje se dostava tijekom dana. OSE Split 26.09.2012 07:14:25 Pošiljka stigla u dostavni centar. Očekuje se isporuka u redovitom terminu. OSE Split 25.09.2012 20:07:38 Pošiljka vagana. Očekuje se isporuka u redovitom terminu. OSE Zagreb 25.09.2012 19:15:20 Pošiljka/povratni dokument preuzeti od pošiljatelja. Očekuje se isporuka u redovitom terminu. |
Dogovorio se za disk dan prije, već popodne me čekao, pokupio ga u rano jutro.
Brzo, efikasno i povoljno. Od sada jedna nova i česta lokacija za kupovinu. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ev i ja narucio preko njih, sve pet proslo, topla preporuka
|
Uplatio jučer oko podne, dobio danas prije podne. Zg - Ri. Sve pet.
|
Prije jedno 2-3 tjedna kupio Sony MDR XB500 sluške kod njih, zvao, rekli da dođem iza 15h po njih i da ce mi jos javit da ne dolazim bezveze, dosao sms da su stigle, došao kod njih, platio kešom i sve 5, btw tad su bile najjeftinije na trzistu :)
cijena kod drugih ducana 630kn, kod njih 291kn :D tak da sigurno cemo opet poslovat :D |
nema sanse da si te slusalice platio samo 291kn?!?
|
Citiraj:
|
to se neko gadno zeznuo od dobavljača...
|
preko skajpa dogovorili grafu, drugi dan poslali treci dan stigla, sve pet :chears:
|
Zašto je dosta stvari u web shopu poduplano? Npr. i3-3220 košta 932kn a 2 reda ispod 1.002kn?
http://www.futura-it.hr/proizvod.asp...637I33220SR0RG http://www.futura-it.hr/proizvod.asp...int-ib-i3-3220 Malo živcira, koje cijene gledati? |
Različiti dobavljači, isti proizvodi ... gledaj što jeftinije.
|
Ne, nego je jedan box a drugi ne.. (ako se ne varam)
|
Zašto skuplji nebi bio Box? Ovak ti je kak sam napisao pošto sam se i ja raspitivao za to. Ako nije box mora pisat tray.
|
Ajd dobro, ako znaš provjereno onda štima sve..
|
istina, vise dobavljača,različite cijene...i tako automatski web dobiva vise ponuda istih stvari sa različitom cijenom :)
|
Pa ja u tome vidim samo prednost, je tako? Svakako bolje za nas koji nešto kupujemo, jer više dobavljača - više tih istih proizvoda - manja šansa da nečeg nemaju na stanju..
|
A na isto te dodje, ovi koji nemaju takav web isto imaju vise dobavljača,pa onda dobavljaju od onih koji su im jeftiniji i koji to imaju na lageru...
|
Da.. I za razliku od Future, ostali (više manje) onda stave samo jednu cijenu, dok Futura (očigledno) samo zbunjuje ljude, kao da im je neka dobit sa tom razlikom od 50-60kn.. Al dobro.. Nemam za sada ništa protiv njih, već samo riječi hvale..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:29. |