![]() |
Jel se može igdje u Hrvatskoj factions preorder naručit ili bar rezervirat..?
|
ja sam factions preorderao jos prije na www.crovortex.com
|
Ja sam upravo napravio isto thx!
|
Hm, reko mi interghost da ce najvjerojatnije u crovortex doci 29 ili 30.. oni ce kazu pokusati to srediti, znaci tek oko 3 ocekujem svoj primjerak...
|
Citiraj:
|
Crovortex je preordero od NC Softa... reko je inter da ce probati isposlovati da dodje 28 ili 29 u ZG pa da onda krene raspodjela... a norvezanin je narucio direkt preko neta... i on ce dobiti 28, jer ce 27 poslati.. a posto u HR jos uvijek nema pay pal...mora se ovako naruciti...
|
Kada će osposobiti servere? :(
|
Citiraj:
|
Kako promijeniti 2nd profession? Cujem da se to moze samo kad postanes ascended (jesam)
...kako? |
Zanima nekog? http://www.imagesforme.com/thumbs/6271Clipboard02.jpg
btw, artefact se jos uvijek prodaje, Revan se ne javlja :confused: |
Si saznal kak se mijenja profesija?
|
Citiraj:
|
Nakon sto ascendas, odi u destiny gorge ili heros audience, tamo imas te questove...
|
prvo mora otići do Vanyi u Droknar's Forgeu. ona će ga poslati tamo u pustinju.
ako nemate te pustinjske gradove, javite mi se u igri da vas odrunam. IGN: Andromede Amidala :) |
Radim monk's path sada :)
|
Sto je ovo, ne nude mi questove za skillove nabit po gradovima vise?? Pa kako da dobijem skillove za monka, sig of capture?? Kupovanjem??
|
Pročitah na guildwiki da će biti i 3. kampanja Miners i Merchants tako nešto :eek:
|
Citiraj:
p.s. nemoj misliti da si sada x/mo zauvijek. sekundarnu profesiju možeš mijenjati kako ti se svidi. samo odeš u pustinju i promjeniš je. kada tako promjeniš profesiju ostaju ti svi skillovi koje si za tog lika nabavio. |
Tako znaci :)
Isprobati cu 3-4dana sa jednom pa onda 3-4 sa drugom profesijom i tako dok ne skuzim koji mi najviše paše :) tnx! |
E ja sam napokon dogural do lv20 pa me zanima nekaj. Lv mogu proči par puta to sam skužil, ali zakaj ne dobivam attribute pts, da li postoji nekakav način da dobim još attribute pts? Energy storage mi je malo "knap"...
|
Citiraj:
Attributa imas maksimalno 200, mislim da ih zarađuješ po questovima( kako kojim) |
Imas jos dodatna 2 atribute questa, znaci po 15 atribute pointsa po questu, jedan je u pustinji, drugi je u droknaru...
|
Nisam ti ja W. Ja sam ti E/Me.
|
i warrior nema energy storage kao atribute. DOH !
|
Zabuna :o
cijelo vrijeme mislim da si Warrior, valjda sam te zamijenio s nekim: bonker : ele ima energy storage kao attrib. Ako stavis ele kao 2nd prof onda nema tog energy storage? |
Citiraj:
|
Je neko voljan s meneom napraviti quest Elona Reach.... Samo mi je to ostalo u pustinji i ponavljam sam do sad poviše puta...
|
http://www.imagesforme.com/thumbs/1762Clipboard02.jpg
interesira nekoga? :) Elona Reach... već sam zaboravio kako ide (jel' to ona sa Sand Giantsima??, ups, ne, to je thirsty river) ali budem ti pomogao :) |
Citiraj:
Frend je jučer radi misiju 9 puta, a ja 3... Dunes i River su lake ali ova... p.s. U čet navečer dolazim doma sad sam u Zg, pa ti se javim na ICQ. Ok? |
Ok nema problema ;)
bilo bi negdje najbolje napraviti team 1 healer 1 prot monk 2 warriora, 1 nuker, ranger(barrage, interrupt) ili necro (minion,battery) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:52. |