![]() |
u kojem zagrebackom ducanu kompjuterske opreme ima najvise izlozenih tipkovnica za isprobati? links?
|
Prije par tjedana sam bio u Linksu, nisu imali niti jednu jedinu keybu izloženu. Možda Konikom ili sl. veći centar, nebuš kupio tamo, ali bar znaju imati dosta keybi za isprobati.
|
Je li radio tko od vas na Razer DeathStalker Essential i kakva je tipkovnica?
Klikni za tipkalo. Kakav je odaziv tipki, je li glossy ili mat...koliko sam shavtio sve tipke se mogu programirat kako hoces kao npr. neki macro ili? Edit: Bilo tko? :) |
Ima li logitech koju wireless osvjetljenu tipkovnicu za ne prevelike novce?
|
Definiraj prevelike novce... Ja sam za svoju K800 Wireless Illuminated dao 349 kuna.
|
Otprilike sam tu negdje i ciljao 200-300kn, samo kolko vidim nema je ispod 650kn
|
Citiraj:
Cijena nije losa. |
Super si prosao sa tom cenom za k800. Kazi mi, kako si zadovoljan tastaturom do sada?
Citiraj:
|
Zalman ZM-K400G je dobra tipkovnica za 200kn,ima osvjetljenje tipki koje možeš regulirati intenzitet i boju koju želiš,te ima memorijske tipke za gamere!sve u svemu jako dobro za te novce premda plastika i nije baš nešto!
|
I da ima naša slova
|
Citiraj:
P.S. Što se ne registruješ na PC AXE? Odličan je forum i deluje bliže tebi pa ti tamo mogu bolje pomoći kad pazariš hardver. |
Citiraj:
Hvala na savetu, nisam znao za taj forum. Volim da posecujem razne forume i citam komentare, uvek se nadje nesto novo za cuti i nauciti. Ja cu tebi preporuciti benchmark.rs....odlican sajt i forum sa puni kvalitetnih clanaka i obradjenih tema na forumima. Inace, kupio sam k800, jedino sto sam je ja u BGD platio 80 EUR sto je ovde super cena, s obzirom da je u vecini trgovina 100 EUR. Prvi utisci su mi sjajni, pravo je zadovoljstvo raditi na njoj. Nadam se da ce kvalitetom opravdati Logitech brend |
valja li štogod CoolerMaster Devastator kombinacija
ono 229kn miš i tipkovnica?? |
naručio i danas mi je stigla ms sidewinder x6, pa da pitam - dali je normalno da nema naših znakova? dobio sam klasičan engleski layout, bez naših printova preko, na niti jednoj tipki. znam napamet sve šta češće koristim, iako brkam znakove na brojevima.
i napokon široki enter :D nema više žžžžžž-ova na kraju rečenice. ps - kupljena u technomarketu, koje su šanse da je bio izložbeni ili refurbished model? kutija je bila otvorena i bile su packe od prstiju po njoj, iako čini se nova, i niti jedna tipka nije glasna, tj ne škripi. |
Citiraj:
Citiraj:
...dotičnu ZALMAN ZM-K400G sam kupio prije nekoliko mjeseci, nakon 2min korištenja išla je ravno na njuškalo. Uspio sam ju prodati poznaniku za 200 kn te mu je nakon tjedan dana korištenja - riknula! Uz ovu, imao sam SPEEDLINK darksky od studenog 2011.g. do neki dan... i ta 5 puta intezivnije svijetli (vidi se i po danu) te je jednostavno bolja/kvalitetnija od ZM-K400G, ali nema HR layout nažalost... Nju sam neki dan prodao za 200 kn. *ovo je moje iskustvo, to ne znači da nitko neće biti zadovoljan sa ZM-K400G, ali pretpostavljam da oni zahtjevniji bi ju zaobišli itekako. |
bogme je ružan taj zalman :D
|
|
Gledao sam Zalmanovu, cudna, ruzna, ne sviđa mi se nikako, odlucio sam se za genius g255, cim skupim pare kupujem pa javim kakva je
|
Ja uzeo svoju Logitech G510 tu na forumu za 400kn, nova bila, sa engleskim layoutom i velikim enterom. Super zadovoljan :)
|
Ja sam se dvoumio između Zalmana ZM-K400G i Geniusa KB-G265, te na kraju uzeo geniusa, jer je bio jeftiniji. Koristim ju nekih mejesec i pol, i za sada sam zadovoljan. Jedino što mi nedostaje na tipkovnici je mute tipka.
Par slika: http://www.pohrani.com/t/2e/aw/2ol25elQ/wp000833.jpg http://www.pohrani.com/t/3q/2/2ktBFHHF/wp000834.jpg |
evo čitam sad malo i da ti kažem iskreno prekozadovoljan sam sa svojim CM devastator-om tipkovnica je tipa skoro 1kg teska tipke savrsene ljepo izbacivanje ljepi zvuk i super za tipkarat i igrati se.. jedini bed sto je eng. tipkovnica znaci bez znakova..
a što se tiče miša malo je plitak ali savršeno radi scroll još nema nikakvih problema |
Ima li netko savjet sta uzeti od ove 2 tipkovnice: Modecom MC-9006 ili SpeedLink Darksky
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tocno razlika je 50-ak kuna, jedina prednost koju ima Darksky mi se cini normalni Enter, za razliku od onog uskog... |
Citiraj:
|
Uzeo CM devastator (jbt koje ime:D) i stvarno moram reć da za 250kn je to kao da mi je netko poklonio...odlična tipkovnica,odličan miš...stvarno,ne da nemam zamjerke nego još ne vjerujem što sam sve dobio za 250kn:) Minus je definitivno US layout tipkovnice,ne mozes zamjeniti Y i Z,jer malo strše onda...svaki na svoj način.
|
Ma tipkovnica je bomba :D baš to što si rekao kao da ti je netko poklonio :D ja sam prezadovoljan sa svojom, a mogu rec da miš isto nije za bacit fenomenalan je i on
|
Citiraj:
Tipkovnica je poprilicno lagana, i ima prilicno tanke i "krhke" tipke sto mi se narocito ne svida. Takoder je i relativno glasna prilikom tipkanja (pogotovo space tipka koja zvuci kao na pisacoj masini). Osvjetljenje ima 3 opcije: iskljuceno, plavo i crveno, od cega je najkorisnije crveno jer je najostrije, dok je plavo nekako mutno (ima nepotreban "glow" oko tipki"), a bez osvjetljenja se tipke jedva vide tako da ga drzim upaljeno i po danu. Dobra stvar je sto ima HR slova koja su osvjetljena, te je dobar crni mat premaz koji osigurava malo bolji grip, teze se prlja, te generalno bolje izgleda. Sve u svemu nisam razocaran, ali sam za 250kn ocekivao vise... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |