PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   The Witcher 2: Assassins of Kings (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=196163)

hammer_of_thor 25.05.2011. 18:49

Ja sam u 2. chapteru, možda negdje na sredini.

Zasad same pohvale za igru. Puno je dinamičnija od rethodnika, zabavna je i zarazna.
Nakon prvog ne baš sjajnog dojma igra me oduševila.

HCS 26.05.2011. 19:40

Super igra do sad, ali evo upravo me nazivcirala,

na drugom poglavlju sam, the blood curse quest, na zadatku reach Vergen, i sad ja po onom zapaljenom polju kodam sa onim miđitom i soram one utvare ili kaj vec do iznemoglosti, neam pojma kud opce ic. Na mapi krajnje destinacije nema, tj. ne vidim je, sve je omedeno zidom, nemozes nigdje uopce proc, a ovi likovi dolaze do iznemoglosti. Pomagaj ko zna.:fuming:

Danko86 26.05.2011. 22:22

Citiraj:

Autor HCS (Post 1914496)
Super igra do sad, ali evo upravo me nazivcirala,

na drugom poglavlju sam, the blood curse quest, na zadatku reach Vergen, i sad ja po onom zapaljenom polju kodam sa onim miđitom i soram one utvare ili kaj vec do iznemoglosti, neam pojma kud opce ic. Na mapi krajnje destinacije nema, tj. ne vidim je, sve je omedeno zidom, nemozes nigdje uopce proc, a ovi likovi dolaze do iznemoglosti. Pomagaj ko zna.:fuming:

use medallion :)

kmatkovic 27.05.2011. 00:19

Super igra, ali skoro sam odustao na samome početku nikako da opalim onaj veliki samostrel... izludio sam bio, za dalje sve pohvale vrijedi odigrati

imik 27.05.2011. 07:13

Svi dlc-ovi free

http://www.gog.com/en/forum/the_witc..._legally/page1

Mora se instalirati patch 1.1

http://en.thewitcher.com/patch/

blava 27.05.2011. 10:00

Moze mala pomoc?

Zapeo sam na questu With Flickering Heart.Naime,pronasao sam ono tijelo u succubus lairu,dogovorio sastanak s Dandelineom u Burned Village u ponoc,i trebam otpjevati onoi da ga privucem,ali nista,gledao na Witcher 2 wikiju trebao bi ici potpuno drugacije,a ja nemam te rijeci.Htio sam zatim otici kupiti onaj Surgical tools od nekog trgovca,ali ga ne mogu naci,gdje se on nalazi u Vergenu?

Darth Revan 27.05.2011. 11:02

Je ima ova igra neki quest log gdje gledam questove i odabirem koji mi je aktivan i kojem mi igra onda tracka ?? jer mi je uvijek taj jedan se tracka i ne znam kako doci do drugih.

hammer_of_thor 27.05.2011. 11:06

Citiraj:

Autor Darth Revan (Post 1914807)
Je ima ova igra neki quest log gdje gledam questove i odabirem koji mi je aktivan i kojem mi igra onda tracka ?? jer mi je uvijek taj jedan se tracka i ne znam kako doci do drugih.

Pritisni J aka Journal.

thesekiman 27.05.2011. 23:20

Citiraj:

Autor blava (Post 1914759)
Moze mala pomoc?

Zapeo sam na questu With Flickering Heart.Naime,pronasao sam ono tijelo u succubus lairu,dogovorio sastanak s Dandelineom u Burned Village u ponoc,i trebam otpjevati onoi da ga privucem,ali nista,gledao na Witcher 2 wikiju trebao bi ici potpuno drugacije,a ja nemam te rijeci.Htio sam zatim otici kupiti onaj Surgical tools od nekog trgovca,ali ga ne mogu naci,gdje se on nalazi u Vergenu?

Ja sam nasumicno pogađao redoslijed tih stihova koje moraš otpjevati i nakon 4. il i5.tog puta mi je prošlo. Ali malo nakon toga sam u svom inventory-ju skužio knjigu pod Quest Items, ta knjiga je Dandelionova i u njoj piše redoslijed stihova, tj. njegova 3 pokušaja, jedan od tih će ti proći.

blava 28.05.2011. 09:44

Citiraj:

Autor thesekiman (Post 1915229)

Ja sam nasumicno pogađao redoslijed tih stihova koje moraš otpjevati i nakon 4. il i5.tog puta mi je prošlo. Ali malo nakon toga sam u svom inventory-ju skužio knjigu pod Quest Items, ta knjiga je Dandelionova i u njoj piše redoslijed stihova, tj. njegova 3 pokušaja, jedan od tih će ti proći.

Hvala,nasumicno sam ipak stiskao i pogodio sam.
Otisao sam u succubus lair i popusio pricu kako ona ne ubija vec onaj Elf i sada trebam dokaz da odnesem Iorveth kako bi objesio tog Elf.
I pogadjas tream Surgical Tool,jel znas kojim slucajem gdje to ima za uzeti?

Vendetta 28.05.2011. 10:21

Super igra, prosa sam je upravo, 2,5 GB saveova -.-
Iako je igram 11 dana, nekako mi je kratko ovo sve.

Mozda mi se ne svidja ovaj koncept chaptera, kao da "igras" knjigu i u letu stvaras svoju pricu. I sad kad zavrsis s ovim dijelom cekas nastavak gdje ce sve ove odluke prenjeti na daljnju pricu.

Draze bi mi bilo da je neki otvoreni svijet/ogromna mapa kao u Elder Scrolls serijalima da mozes malo okolo lunjat itd.

Moj put (ukratko):

- Roche
- Loredo smaknut
- Prasac Henselt ubijen
- Mala Anais zarucena za kralja Radovida u cilju ocuvanja mira i stabilnosti na sjeveru
- Sile pustena
- Zmaj postedjen
- Letho pusten

Ni sam vise ne znam koje su sve utjecajne odluke bile.

thesekiman 28.05.2011. 11:45

Citiraj:

Autor blava (Post 1915311)

Hvala,nasumicno sam ipak stiskao i pogodio sam.
Otisao sam u succubus lair i popusio pricu kako ona ne ubija vec onaj Elf i sada trebam dokaz da odnesem Iorveth kako bi objesio tog Elf.
I pogadjas tream Surgical Tool,jel znas kojim slucajem gdje to ima za uzeti?

E to ti nebi znao reci, znam samo da sam ga kupio od nekog, mislim da je neka zenska ali se ne sjecam ni gdje ni kad..

Danko86 28.05.2011. 12:28

sta radit tamo na kraju drugog chaptera kad se borim sa onim djubrem velikim plamenim.. izgino sam na njemu i vratio me na sejv jedno 20min prije pa sam popizdio i izaso van. jel moguce da izmedju tog nista ne sejva?

thesekiman 28.05.2011. 12:58

Citiraj:

Autor Danko86 (Post 1915398)

sta radit tamo na kraju drugog chaptera kad se borim sa onim djubrem velikim plamenim.. izgino sam na njemu i vratio me na sejv jedno 20min prije pa sam popizdio i izaso van. jel moguce da izmedju tog nista ne sejva?

Nemam pojma, zar ne koristiš quick save svako toliko?

Jel to onaj plameni koji se pojavi nakon onog obreda, kad one svijeće pališ po podu? Ja sam mu postavljao zamke po podu i navlačio ga na njih, kad sam ostao bez onda sam ga išao dokrajčiti malo po malo, kombinacija Quen signa i izmicanja.

Danko86 28.05.2011. 13:59

Citiraj:

Autor thesekiman (Post 1915415)
Nemam pojma, zar ne koristiš quick save svako toliko?

Jel to onaj plameni koji se pojavi nakon onog obreda, kad one svijeće pališ po podu? Ja sam mu postavljao zamke po podu i navlačio ga na njih, kad sam ostao bez onda sam ga išao dokrajčiti malo po malo, kombinacija Quen signa i izmicanja.

nije.

pred kraj drugog chaptera na onom battlefieldu. preso sam ga. a cijelim putem do njega se nije moglo quick sejvat.

Hei$$e 28.05.2011. 14:27

u pravu si, ne možeš tamo sejvat. al dobro, nije tolko teško pobit ove prije sa mačinom od 2 metra :D

uglavnom, kad dođeš do drauga, cijelo vrijeme koristi quen, pokušavaj mu doći iza leđa, kad počne tornado bježi kud te noge nose i malo pomalo pada.

Albert Wesker 28.05.2011. 14:28

ne citam bas novosti ali jel je bilo kakvih tuzbi onima koji su skidali tu igricu???pitam jer sam citao negdje da ce tuziti onoga tko skine...

doky 28.05.2011. 14:33

Citiraj:

Autor Albert Wesker (Post 1915479)
ne citam bas novosti ali jel je bilo kakvih tuzbi onima koji su skidali tu igricu???pitam jer sam citao negdje da ce tuziti onoga tko skine...

Meni se čini da su to bile samo prazne prijetnje, ionako im je to gotovo nemoguća misija, pa kolko bi to bilo tužbi (s tim da ne brojimo ekipu s privatnih trackera i sl. kojima je još teže ući u trag)?

Prki 28.05.2011. 18:13

Trebam pomoć.
Ne mogu rješiti quest kada trebam trolov jezik.Imam DLC za trola.Znam gdje i kako nabaviti jezik a da neubijem Trola ali onaj Sandler mi jednostavno ne nudi opciju da igramo poker za glavu.Čak sam se vratio u sejvovima pa sam otvorio trol quest pa onda otišao odigrati poker al jednostavno ne nudi opciju da igramo za glavu.Ima li tko rješenje za ovo jel ja u nečemu griješim.

Vendetta 29.05.2011. 09:26

Pogledaj malo glavu zenke na zidu ("examine") pa onda s njim pricaj...

Prki 29.05.2011. 09:57

Ma skonto sam al kužim da je neki bug u pitanju.
Moraju biti otvorena oba questa(poker i troll) i Sandlera treba dobiti iz prve u pokeru samo tako mi je ponudio da dobijem glavu ako ga nisam dobio iz prve nema glave.

DeadMan+ 29.05.2011. 12:21

Poland Gives President Obama The Witcher 2’s Collector’s Edition

blava 29.05.2011. 15:54

Evo tek 3.chapter,24 sata nakupio,malo-pomalo blizim se kraju :)
I,usput zna tko ime one glazbe u Vergenu sto se pojavljuje dok setas,ne mogu nikako naci,ona nekako umirujuca melodija?
Evo ovo,samo trebam ime
http://www.youtube.com/watch?v=AEUazuUBZ4Y

Drvoje 29.05.2011. 16:27

Može 2 pitanja ako netko zna:
1. jeli netko proba odigrat ovu igru s HD4850/4830 na XP-u a da se ne vuče ko krepalina?
2. koji je level cap(usput kad već pitam ovo prvo :D)?
Zahvaljot

blava 29.05.2011. 18:23

1.Igram sa HD 4850,sve ultra postavke tj.skoro sve slidano do kraja,40fps u gradu,25-30 u borbi,iako se ne zamjecuje toliko pad FPS-a.
Naime,toliki mi je FPS i sa low postavkama,tako da se ne obazirem,navodno novi driveri i 1.1 patch dizu perfomanse.
4gb ddr2,x3 AMD 8450@2.6ghz,rezolucija 1680x1050.

Drvoje 29.05.2011. 21:18

Citiraj:

Autor blava (Post 1915947)
1.Igram sa HD 4850,sve ultra postavke tj.skoro sve slidano do kraja,40fps u gradu,25-30 u borbi,iako se ne zamjecuje toliko pad FPS-a.
Naime,toliki mi je FPS i sa low postavkama,tako da se ne obazirem,navodno novi driveri i 1.1 patch dizu perfomanse.
4gb ddr2,x3 AMD 8450@2.6ghz,rezolucija 1680x1050.

Super, zahvaljujem. Onda će to letit i kod mene na 1280x960@85Hz, doduše u tebe je i "trojezgrenjača" potaknuta s 4gige RAMine, te nijansu jači GPU (više shadera i texturnih jedinica) :)
Povremeni pad ispod 30 FPS-a mi je prihvatljiv za RPG hack&slash žanr, glavno da nije slideshow.
Eh usput moram privest kraju prvog Witchera, pa zaigrat ovaj 2. dio da me ne pribiju na stup srama :beer:

denied 29.05.2011. 23:09

Još se ufuravam u igru pa me zanima malo savjeta oko borbe.....Recimo kad me napadnu šestorica (u dvorcu) kako ih se može srediti?? (uvijek me par puta zakače i ubiju)....
I kako staviti neke napitke na neku tipku ili shortcut....imam recimo onaj "swallow" al ne znam kako ga uzeti uopće....
I još jedno kratko - što se može staviti u one slotove gore desno?? :fala:

blava 30.05.2011. 00:14

Ovako,sto cesce koristi space da izbjegnes udarce,i koristi queen sign takodjer cesce jer ti on daje zastitu od udaraca,i probaj s ledja udarati heavy armor jedinice.
Napitke ne mozes koristiti trenutno,u "zaru borbe" vec trebas prije borbe uci u Mediation,udjes tako da pritisnes Ctrl i u sredini se nalazi pa desno i odaberi Drink Potions.
U slotove stavljas zamke,bombe koje kasnije sam craftas,nozeve te mamce za odredene zivine(lures).

denied 30.05.2011. 00:32

Thanks blava :beer:

denied 30.05.2011. 18:23

Jel zna kako bi se riješio mouse laga u igrici odn.što ga stvara....Kad okrenem miša treba malo da se lik okrene. Znači nije stvar frame rate-a nego nečeg drugog...
U svakoj igrici mi je neš drugo - npr. u L4D2 sam isključio vert sync i onda mi je nestao...to kod ovog nije slučaj...:fiju:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19.