![]() |
Citiraj:
U Da1 sam bas osjetio kako lik sa vecim armorom radi veci threat i povuce aggro, ovdje nije ni bitno. Daj warrioru da aggroa, 2 magea da nukaju firestorm i tempest i strelama ludi critovi jer mi ide na zivce trcat okolo i gledat gdje je koji mob spawnan odma oko mene. Dodje mi da nadjem onaj Baldur remake sa hires patchom i dodanim questovima i ubijem par dana na tome. Nebo i zemlja u RPG razlici. |
Citiraj:
Baldur's Gate nis igra..niti necu, nevolin stare igre nez, ka sto san i reka bia meni to ne smeta pa se ne obaziren na oto |
ja ponovo instalirao BG2 :D povuklo me ovo
|
R.I.P.
http://www.pohrani.com/t/2F/gc/sFjPf...1-03-15-01.jpg Sigurno 10-15 min borbe na hard. Ponta je bila da ga navucem napadima od iza da se okrece prema meni tako da ga Varric i Sebastian mogu s ledja peglat. Uz brdo potiona naravno. |
Gledam malo te fotke i tu grafiku na tim fotkama i pitam se, koja je to razlika u odnosu na DA1? sve mi to nekak izgleda bezveze.
|
Citiraj:
|
Steta sto ova igra ima "Dragon Age" u naslovu, bez njega bi to bila puno bolja igra. Osim mitologije, kulturnog setting-a i rasa nije nicim nalik na prvi dio...
Citiraj:
nakon pola prijeđenog DA2 zazelio sam se pravog rpg-a. :D |
Meni je isto zmaj tu krepa.
Gotov sa igrom, vrhunska je, definitivno odigrati, imam oko 42 sata igre, možda malo više (ne zato jer sam nesposoban nego sam sve živo proša xD) kraj mi je bio ovakav: sve u svemu, puno bolje od pocetnog dojma, dosta iznenađenja i definitivno ocekujem dlc/nastavak |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.gibberlings3.net/widescreen/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
ikone i tekst sam morao sa naocalama citati :lol2: |
Citiraj:
imaš i neki mod za te fontove ! Jas eopet zakačio za BG2 i pao DA 2 u treći plan! http://www.shsforums.net/topic/38626...ther-ie-games/ :beer: |
|
prevelika slika...
|
^
sjecam se tog questa, jedna od najdebilnijih stvari koje sam vidio u video igrama..dijalog je katastrofalan. btw http://www.ggmania.com/?smsid=30597 |
Jel se vama igra što crasha?? Nakon sat igranja me izbacilo sa NOT RESPONDING.
|
@tonisostaric
Ja osobno nisam imao nikakvih problema sa crash-anjem igre. Mozda ti je problem u driverima od grafe, instaliraj najnovije pa vidi kako ce se ponasati... |
|
kojeg lika odabrat, prvi put igram tu igricu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Izgleda da mi je CRASHALO zbog onog high resolution packa. Imam gtx460 1gb i čim sam to isključio radilo je 3 sata bez ikakvih problema. |
Ja prešao i igra je jedno veliko smeće bez ikakve slobode kretanja.. Totalna linearna radnja... osim par izbora u razgovorima... zivi uzas..
Šta su svi Elfovi pederi u ovoj igri?? sa 2 sam mogao imat romance, a treci mi ga je popusio za pare... katastrofa! |
upravo zavrsio, fenomenalna igra...kao assasin je prelagano...na 20om levelu mozete dobiti oba upgradea za assasinate, i prelagano je ubijati....sad ponovo kao warrior two handed i stat na stranu templara
|
dobra je , al za ne vjerovat , počeo OPET BG2 i ne mogu prestat
|
Citiraj:
da nije izasla jedinica (tj da se nema s cim usporedjivati ova igra), rekao bih da je oke action rpg ali posto je jedinica bila druga najbolja igra 2010. godine (prva mass effect 2 :D), ne vidim kako ovo moze biti fenomenalno i ako ti je bilo lagano sa assassinom, bit ce ti i sa 2 hand warriorom (ja sam poceo igrati igru sa two hand warriorom na hard, dosao do lvl7 i onda poceo igrat ispocetka sa assassinom zato sto mi je bilo prelagano :lol2:) |
a eto, kao oko svega, ima onih koji će je nahvaliti i onih koji će reći da je osrednje smeće. istina, nije bolja od originsa, ali meni je opet odlična igra.
|
Da li netko zna jel se mogu oni predmeti u inventoryu, šta su oštećeni u kanti, ikako iskoristiti/kombinirati/popraviti?
Samo mi opterećuju inventory pa bi ih se rado rješio kod prvog trgovca ako su tamo samo radi ukrasa/statistike. |
Evo dosao i da do onog zmaja na plazi (kojeg svi stavljaju SS), i bome me razguzio prvi put, pa mi se nije dalo opet....vratim se kad zavrsim druge kvestove.
Nesra mi je sto mi je Anders |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |