![]() |
jel se taj mis moze ustekati u usb ili je samo wireless?
|
Imaš i kabal za spojiti, pa se može korititi kao žičani dok se puni.
|
ali je poprilično neupotrebljiv onda, s tim kablom pomicat miša prava je muka
|
Citiraj:
|
ja ni surfat nemrem s tom žicom, ne kužim zaš se nisu sjetili stavit opletenu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Žica je dosta kruta, traži mjesec-dva prilagodbe (istezanja preko stola) da bi postala ravna i da se može miš normalno koristiti u žičnom modu. Ali i dalje stojim kod gornje rečenice, radije onda drugi miš ;) |
Citiraj:
Samo kao sto jopis kaze zic aje malo krut apa treba neko vrijeme da se priviknes. Ja mog koristim 70% vremena zicno :). |
Meni je vec sloboda izostanak baterije i punjenja nego kabel kojeg ima i vise nego dovoljno na svakom malo boljem gaming misu. Pogotovo na takvom misu koji ce se relativno cesto morat punit.
|
Citiraj:
Ako nevolis wireless, imas g500/400 itd. :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
Je li neko imao model G700 pa presao na G700S da moze rec jel ima kakve osjetne razlike između ova dva ista, ali opet razlicita modela.
Razlike tipa klik, trajanje baterije, eventualno kašnjenje prijema, zica kad je spojen njome, itd, itd .... To da je drukcije opituran novi model G700S ne morate posebno naglasavat :D to vidim i sam kao i to da S ima osjetljiviji senzor. Jos se negdje moze nac G700 po osjetno manjoj cijeni od S modela, pa ako nije razika velika u ponasanju misa zasto se bacat u trosak. |
Citiraj:
Meni je to mission impossible - npr, kad prebacim nešto za odradit na tv-u, okret za 180 i za drugi stol; toliko duge žice nema, zato sam već 10ak god. na bežičnim miševima. Pričam, a mislim da je to i logično, o takvoj slobodi, to i je poanta bežičnih miševa. Onom kome to ne paše i voli žice po stolu, sretno, ima sasvim dovoljno dobrih žičnih štakaca. Ja sam samo htio pomoć kolegi gore da ne daje novce bezveze za miš koji je vrhunski upravo u svojoj primarnoj namjeni, a to je bežični gamerski miš. |
Citiraj:
http://www.overclockers.com/mouse-cl...es-diy-repair/ Nije na slikama logi, al procedura je potpuno ista. Ja tak sredio svog. A što se tiče toga da su te odjebali zbog računa, ja isto nisam imao račun pa sam kontaktirao logitech support i rekao da sam ga dobio na poklon i za par dana dobio novi. Mene je zajebavalo punjenje. |
Pozdrav. Evo baš čitam tu o zamjeni baterija. Mislim da je netko reko da to radi. Naime, razmišljam da kupim neke bolje baterije sa punjačom, konkretno, neki eneloop pa mijenjat kad se potroši jer me ova žica stvarno maltretira dok radim bilo što.
E, sad... Mogu li kupit baterije većeg kapaciteta nego ove originalne i hoće li mi senzor za baterije pokazivat stvarno stanje baterije ili će javljat da je prazno kad mu padne na pamet. Pretpostavljam da će, čak i u ovom drugom slučaju, u najgoru ruku, radit kao da je originalna baterija. Ali ako je tako onda mogu kupit i jeftinije, jel? |
ja koristim ove http://www.eneloop.info/uploads/pics...AA_Blister.png
|
Ok, te su većeg kapaciteta. Traju li ti duže od originala il isto? Pretpostavljam da ih moš punit i u mišu?
|
sve je isti princip ko s default baterijama, bitno da su 1.2V. menei se cini da nije nista duze od default..
|
Ok, eneloop onda. Hvala na info.
|
jedna napomena ako koristite on-Board memory na G700 u trenutku da nestane baterija zna se dogodit da izbrise profile, dogodilo mi se vec 2 puta, na forumima javljaju i drugi da imaju slicne pizdarije. A njihovi programeri su ljeni pa im tesko napravit all in one backup, pa i kad rukne boli me racku samo restoras nazad.
|
Citiraj:
Di si ih kupio/nasao i koliko kunica dojdu. |
Logitech G700 - nova igraca zvijer
Hmm kolko se sjecam u instar-u sam ih kupio, oko 100 i nesto kuna
|
|
evo di ih ima LINK
|
Ja imam tog štakora već preko godinu dana, i mogu reći da mi ta kruta žica nikad nije radila problema. Lijepo sam njome napravio jedan "krug" oko podnožja monitora tako da je uvijek pri ruci kad baterija rikne. Jedini minus je upravo to kratko trajanje baterije, i razmišljao sam o kupnji baterije većeg kapaciteta, ali iz svih dostupnih informacija sa raznih foruma, vidim da se dobije eventualno još jedan dan - najviše. Mogli su mu napraviti mjesta za još jednu bateriju ali ajde neka im je x)
|
Mene je miš razočarao. Ergonomija mi ne paše, "pjesak" na plastici, trajanje baterije... MX revolution mi je za svakodnevni rad bolji izbor.
Čak mi ne klizi kao MX, ne znam kako bi to opisao. Sada mi je počeo nestajati kursor dok tipkam, moram vidjeti jel do miša... :D |
evo naletio na još jedan njihov novi nešto jeftiniji wireless http://gaming.logitech.com/en-us/pro...s-gaming-mouse
|
I ruzan je u 3pm...
|
Citiraj:
|
|
@gilbert
Prekida ti signal ista stvar se i meni dogadjala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:42. |