![]() |
Komp mi je uvaljao fini gol. :p
|
komp je frula :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Dv5c9U0R7Tc |
ej ekipa ja i frend jučer prvi put igrali i došli do penala, ni jedan ni drugi nismo uspijeli zabiti ga....
koja je to spika... može pomoć |
Citiraj:
Desno ti po sredini nekaj tipa panenka ak dovlno spretno držiš. |
Kad da drzim analog prije ili nakon udarca...
Kako su to glupo napravili...pa nisu penali tako komplicirani ni u stvarnosti... Izaberes stranu i puknes... |
A prije udarca, al onak pola sec. do cijele. I udarac trebaš malo držat, ne jako...
Istina, malo su zakomplicirali penale, al prije su možda bili i prelagani. Sad su teški, al imaš više načina pucanja...odi na trening pa vježbaj...to ti je jedini način...ja nisam vježbal dok u ML nisam tri penala fulal :D onda mi je dopizdilo! |
hvala sad cu malo to isprakticirati...
vidjet ćemo...PEACE |
bok ljudi. frend je neki dan zabio par do jaja golova, pa bi htjeli to nekako ekstraktat i eventualno okačit na tjub.
jel ima neka opcija u igrici za snimanje/eksport golova i replayeva, ili se moraju koristit metode tipa snimanje mobitelom, fraps i slične operacije? |
S frapsom ti je najlakse, u igrici direktno nemas nist.
|
Meni masovno dropaju frejmovi kad snimam s frapsom. :)
|
Citiraj:
|
pa da,
eno gore vidiš na mom filmiču da trza a fraps je namješten na 60fps... |
Da na quadu mi dropaju. Stavim snimanje na C: dropa mi frejmove sa 60 na cca 15-20, stavim snimanje na D: onda se drži na cca 50-60 i odjednom padne na 10-15-20 pa se opet vrati na 60.
Probao sam snimati na drugo računlo preko mreže ali to je još gore isto kao i sa stickom. :) p.s fraps je lockan na 60fpsa i stavio sam da snima u duplo manjoj rezoluciji kako bi smanjio dropanje. Procesor se nikad ne zabije na 100% nego je negdje na 70-80%. Lp |
Ja probao Fifu11 i Pes2011 i na kraju ipak ostal na Pes-u...Fifa je odlična ali zna se tko je kralj ;)
|
igra je frustrirajuće loša...sudac loš,ponašanje igrača,greške...promašaji...igram je skoro svaku večer s frendom,i to godinama...ali ovo je katastrofa! 10tka je bila bolja u mnogočemu,ali je sad prebrza i prejednostavna...jedina igra za kojom sam lud s tolikom bugova :grrr:
Ima li kakav patch koji to riješava? vjerovatno onaj koji je igrao malo detaljnije zna o čemu pričam i kakvim pixdarijama... |
nikako da stignem do frenda da probam snimit golove...
javim kako je prošlo. @Hamm hvala za savjete za fraps, budem probo tako. |
:)...Muči me malo ovaj novi pes,malo trza pa neznam dali samo meni ili....trebam li sta isključiti u settingsu od igre s obzirom na konfu,dali drka direct x 11 .... molim neki odgovor
|
vidim da imaš Windows7, meni na xp-u radi bez trzanja dok na w7 trza. Mislim da je to do OS-a
|
frend iz priče gore je imao problema sa igrom na sedmici. sad ima xp i vrti igru bez greške.
|
@pyro to nisu bili savjeti nego "žalopoljka" da mi dropaju frejmovi kad snimam frapsom. :)
Jučer sam zabio svoj prvi gol škaricama i uspio promašiti dva penala. :D |
:) kužim...
ja zato imam jednojezgreni ancient i nema brige :D |
.....a možda trza jer nisam updateao Windowse nikada, naime nedavno sam instalirao sedmicu nanovo i isključio sam odmah update tako da se nikada nije updatala,pa da nije možda do Net Frameworka koji se nije updateao.Windows 7 koristim vec skoro godinu dana i nisam imao problema sa igrama,sve me vuče na slabašan procesor međutim 10-ku sam vrtio bez problema ovaj procesor bi trebao to odraditi.....:hitthewal:,sada upravo updateam Windowse,stavio sam i drivere od grafe nanovo sa instalacijskog cd-a koji sam dobio,pa cemo vidjeti.Nogomet mi je glavna igra tako da to mora raditi bezprijekorno pod svaku cijenu:)
|
sinoć sam našo vremena i probo snimit samo jednu akciju, ronaldov gol s pola terena (skoro) protiv juventusa :D
http://www.youtube.com/watch?v=_Tpmu_nOfb4 stavio sam capture folder za filmove na drugu particiju, onu bez OS-a. frame rate za vrijeme snimanja je bio negdje između 20-25, do 30 max. u fraps-u sam uključio opciju za 2x manju rezoluciju. budem još probo snimat na C: i izmijenjat opcije u fraps-u, pojačat zvuk itd. moram stavit i neki kodek na računalo, nemam ništa od kodeka pa sam konvertiro video sa cinepak-om :D kej velite za gol? |
nije loš, nije loš ali vidjeli smo i boljih :goood:
|
Jel može preporuka gdje kupit pes 11. Da je pouzdano i jeftino. :D
|
E-bay
|
Citiraj:
|
Evo moje videnje na igru, igram fifu 11 i jucer sam proveo vece sa ekipom igrajuci pes 11,prije fife 2010 sam jedino igrao pes i samo pes, imam tisuce utakmica u rukama tako da cu ovo napisat ne kao neki fifa fan, nego objektivno kako po meni igrica izgleda,
Dodavanja su po meni totalno lose i neprirodno napravljena, igrac mi totalno cudno dodaje loptu u trenutku kad pritinem x, jednostavno mi je to dodavanje nekako ukoceno a ne prirodno, kretanja igraca apsolutna katastrofa, imao sam u sinocnjim utakmicama dobrih 100 suteva prema golu, pa htio sam doslovce i tv i yostick razbit, sto se mene tice ovo je najgori pes do sad, definitivno se vise necu ni potrudit odigrat utakmicu jel je to gubljenje vremena |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:03. |