![]() |
Pa glupo mi doć, jes mi vidio godine?? A drugo, ovaj sam propustio ko zna kad je sljedeći...
|
Šta ima veze, Mislav isto ima 14 god. pa je došao... :)
|
Jel nam to Domy vrbuje jos jednog "omladinca" :D
@domy_os Ne zamjeramo mi tebi sto imas posla, kad budes mogao doci ces a na kraju ispadaju najbolji ovi neplanski meetinzi ;) |
3.3.2007. subota, 19:30h, ispred Citya na kolodvoru. Biti će najvjerovatnije ekipa koja se redovito nalazi, ja, Veki-os i Srky, možda i technix. Pa ako nemate ništa u planu... Kontakt broj je 091 576 4989, no mislim da ćemo i biti u Cityu.
|
dolazim kontam, imam samo neko razvažanje po gradu cura ima rođoš, pa možda moradnem na kratko otići ali se vrnem... :D
|
Citiraj:
|
Odlično, technix ja te mogu povesti, budemo se čuli, inače u zadnje vrijeme se zadržimo po 3h... :chears:
|
Jel bi bio problem kad bi ja i mislav došli??...
|
Ajme,pa zašto bi bio problem :)
|
Pa moram pitat da ne ispadne da smo nenajavljeni.:lol2: Oke, dođemo ja i mislav onda...
|
Ja ne vjerujem, lijepo piše tko god hoće!!! :care:
|
ajde preko tijedna pa da mogu i ja doci :kafa: :kafa: :kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e tokom radnog tijedna imam previshe slobodnog vremena, pa cu ovaj pratit thread :goood: |
BUMP! Možda još netko vidi!
|
Zadnji BUMP! Znači danas u 19:30 ispred Citya... 091 576 4989
|
mislim da ipak nećem moći ali znam di ste pa ću se probati navrnut...
|
Citiraj:
Mi budemo in da siti! :chears: |
Ja nemogu doci danas... a i pogle vrijeme. :sweating:
|
Radio do sad pa nisam mogao doći, pretpostavljam da ste se već i razišli. Vrijeme ni meni nije godilo iako je toplo vani.
|
Eo bili smo do pola 11 u Cityju........pa bilo je dobro...malo pričali i tako.....
|
Ajde recimo bilo OK, još da nam omladina propriča... Budu se dečki opustili. :D
|
Ubuduće - pije se pivo, ne kave. Omladina može sok. Ispod 7-8 ljudi nema smisla da se okupljamo. Stoga, ako je neko voljan doći neka napiše, osim ekipe koja se uredno pojavljuje.
|
Ja vozim pa ne smijem alkohol... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo bili jučer na cugi ja technix, veki-os i tihomir. Di ste ostali?!
|
A gdje je bila obavijest?
|
Nije bilo obavijesti, manja ekipica ide na cugu 1x tjedno, a tihomir se javio i eto nas za 2h na cugi jer smo nas trojica išli do grada po podloge...
091 576 4989 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:47. |