PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Ljudi WOW je stigao i u vasu de-za-vu! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=17284)

Chuby 12.07.2005. 22:12

dojde mi da pokrenem ogranak Al-Qaide (kak god da se to pise) za teroriziranje Blizzarda, lag do mjeseca......... i mrtav server......
/roar

horza 25.07.2005. 22:34

Citiraj:

Originally posted by Chuby
dojde mi da pokrenem ogranak Al-Qaide (kak god da se to pise) za teroriziranje Blizzarda, lag do mjeseca......... i mrtav server......
/roar

ma ješbri... nas je troje prek jednog dsl-a i nema bash laga...

proudmoore - bohor

Chuby 27.07.2005. 00:11

ma nije problem u dsl-u negu u serveru, uvijek pocne kenjat kad ja odlutam 800km od groblja i onda crknem zbog laga pa krenam prema lesu pa onda rokne server pa opet pjesacim ponovo jer me vrati (crknutog naravno) na groblje :(

JVC HX-Z10 28.07.2005. 12:58

dosadni problemcic

nije bas vezano za igranje i price iz WoW svijeta, al da ne otvaram novu temu.....
U zadnje vrijeme mi se prilikom svakog pokretanja igrice na desktopu stvori folder 'Logs' i u njemu je readme sa nekim bedastocama u kojima se spominje procesor, ja to uvijek pobrisem al se uvijek tamo stvori kad god pokrenem. Dal zna netko kak se to moze prekinuti?

Paske 29.07.2005. 09:21

Citiraj:

ma nije problem u dsl-u negu u serveru, uvijek pocne kenjat kad ja odlutam 800km od groblja i onda crknem zbog laga pa krenam prema lesu pa onda rokne server pa opet pjesacim ponovo jer me vrati (crknutog naravno) na groblje :(
Pa kod mene sve u redu na KorGalu

Beren 29.07.2005. 09:29

Ljudi, selim se u stan bez broadbanda!!! Popizdit ću bez WoW-a!!!!! :burn:

Paske 29.07.2005. 13:05

Citiraj:

Originally posted by Beren
Ljudi, selim se u stan bez broadbanda!!! Popizdit ću bez WoW-a!!!!! :burn:
Pa ... nabavi broadband ... si lud, pa to nije mala stvar :eek:

Beren 29.07.2005. 14:26

heh, u sred ZG-a (Trešnjevka) ADSL nije dostupan. Jel možete vi to vjerovat.

Na kraju ću morati izvađati kemije s frendom koji ima ADSL. Dat ću mu lovu za jači paket i kačit se na njegov link s WiFiem.

Chuby 30.07.2005. 19:51

nemoj se pouzdat samo u net provjeru, frendu je ispalo da nemoze dobit na kvatricu pa je otiso do HT-a i napravio se lud i podnio zahtjev, spojili su mu za 3 tjedna bez pitanja

Paske 02.08.2005. 07:27

Citiraj:

nemoj se pouzdat samo u net provjeru, frendu je ispalo da nemoze dobit na kvatricu pa je otiso do HT-a i napravio se lud i podnio zahtjev, spojili su mu za 3 tjedna bez pitanja
Živio T-COM ><

Gle...probaj, kaj te košta ;)

emoe 16.08.2005. 20:45

nije bas vezano za igranje i price iz WoW svijeta, al da ne otvaram novu temu.....
U zadnje vrijeme mi se prilikom svakog pokretanja igrice na desktopu stvori folder 'Logs' i u njemu je readme sa nekim bedastocama u kojima se spominje procesor, ja to uvijek pobrisem al se uvijek tamo stvori kad god pokrenem. Dal zna netko kak se to moze prekinuti?

to i mene zanima?
jel zna tko kako se iskljuce ti logovi

z3D 23.08.2005. 20:17

ma koja adresa na Tresnjevci? daj mi adresu i broj moba, sredim ti do sam tak. (DSL)

Wolfblade 02.08.2008. 20:55

oprostite što dižem prastaru temu al trebam savjet jel vrijedi sad kupovat wow tbc i možete mi preporučit clasu koja može soloat i dobra je u pvp i racu uz koju da koristim tu klasu

Brown Acid 03.08.2008. 19:42

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1102349)
oprostite što dižem prastaru temu al trebam savjet jel vrijedi sad kupovat wow tbc i možete mi preporučit clasu koja može soloat i dobra je u pvp i racu uz koju da koristim tu klasu

Postoji ogromna tema o wow-u..
Moze lock?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43.