![]() |
dojde mi da pokrenem ogranak Al-Qaide (kak god da se to pise) za teroriziranje Blizzarda, lag do mjeseca......... i mrtav server......
/roar |
Citiraj:
proudmoore - bohor |
ma nije problem u dsl-u negu u serveru, uvijek pocne kenjat kad ja odlutam 800km od groblja i onda crknem zbog laga pa krenam prema lesu pa onda rokne server pa opet pjesacim ponovo jer me vrati (crknutog naravno) na groblje :(
|
dosadni problemcic
nije bas vezano za igranje i price iz WoW svijeta, al da ne otvaram novu temu.....
U zadnje vrijeme mi se prilikom svakog pokretanja igrice na desktopu stvori folder 'Logs' i u njemu je readme sa nekim bedastocama u kojima se spominje procesor, ja to uvijek pobrisem al se uvijek tamo stvori kad god pokrenem. Dal zna netko kak se to moze prekinuti? |
Citiraj:
|
Ljudi, selim se u stan bez broadbanda!!! Popizdit ću bez WoW-a!!!!! :burn:
|
Citiraj:
|
heh, u sred ZG-a (Trešnjevka) ADSL nije dostupan. Jel možete vi to vjerovat.
Na kraju ću morati izvađati kemije s frendom koji ima ADSL. Dat ću mu lovu za jači paket i kačit se na njegov link s WiFiem. |
nemoj se pouzdat samo u net provjeru, frendu je ispalo da nemoze dobit na kvatricu pa je otiso do HT-a i napravio se lud i podnio zahtjev, spojili su mu za 3 tjedna bez pitanja
|
Citiraj:
Gle...probaj, kaj te košta ;) |
nije bas vezano za igranje i price iz WoW svijeta, al da ne otvaram novu temu.....
U zadnje vrijeme mi se prilikom svakog pokretanja igrice na desktopu stvori folder 'Logs' i u njemu je readme sa nekim bedastocama u kojima se spominje procesor, ja to uvijek pobrisem al se uvijek tamo stvori kad god pokrenem. Dal zna netko kak se to moze prekinuti? to i mene zanima? jel zna tko kako se iskljuce ti logovi |
ma koja adresa na Tresnjevci? daj mi adresu i broj moba, sredim ti do sam tak. (DSL)
|
oprostite što dižem prastaru temu al trebam savjet jel vrijedi sad kupovat wow tbc i možete mi preporučit clasu koja može soloat i dobra je u pvp i racu uz koju da koristim tu klasu
|
Citiraj:
Moze lock? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:43. |