PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Medal of Honor (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=170911)

Rebbit 16.10.2010. 20:16

evo bas prešao, završetak je blaga koma, boris se tam po brdima ovo ono, koljes.. i odjednom razvalis neka vrata i gotovo... zbunjen sam osto, pa sam otisao potraziti po netu walktrough i gle cuda, stvarno je kraj...
igrica da je izasla prije jedno 3-4 godine bi bila super, po meni je u izradi i kvaliteti sadrzaja i grafike negdje u rangu cod 4.. znaci cca 2006-2007..

sto se mene tice dobra razbibriga, medjutim nemojte ocekivati nekakvu bog zna kakvu igricu..

i ja sam bio na pocetku skeptican, nekak antipaticna grafika (nisam inace picajzla grafike, ali mi je nekak bila cudna, nemog opisati) i bio sam u pravu ocito :/
i slazem se sa mamutarkom.... bas blesavo.. mozda ne najgora igra koju sam igro, ali definitivno nista bolje od prosjeka, pogotovo u 2010. godini..

celeronko 17.10.2010. 00:28

Jel tko do sad uzimao igre sa www.zest.co.th?
Vidim da je MoH 800 bahta sto je nekih 150kn , pa me sad zanima kako ide placanje jer mi nije bas najjasnije ovo sa karticom, ne znam jel mogu sa normalnom visom electron platiti ili ima jos nekih procedura?

CyCl0p$ 17.10.2010. 06:01

ne mogu vjerovat da nakon svega izrecenog o ovoj igri je netko stvarno misli kupit:fiju:

celeronko 17.10.2010. 09:34

Ma ne mislim uzeti moh, vec black ops kad izadje, al me zanima procedura placanja pa sam postavio pitanje ovdje.

RaWeN 17.10.2010. 10:25

Pa vjerojatno im platiš na račun i onda dobiješ key ili ti šalju kutiju sa igrom.
To je najlakše obaviti sa PayPalom.
Ovdje imaš odličan tutorial, ako još nemaš acc tamo ili ga neznaš napraviti.

PointDexter 17.10.2010. 11:34

Citiraj:

Autor CyCl0p$ (Post 1754666)
ne mogu vjerovat da nakon svega izrecenog o ovoj igri je netko stvarno misli kupit:fiju:

A gle, znaš kako kažu... O ukusima se ne raspravlja. Iskreno i da ovu igru dobijem na poklon nebi ju ni pokušao igrati:no2drug:
BC2 je moja rakija

celeronko 17.10.2010. 13:30

Citiraj:

Autor RaWeN (Post 1754697)
Pa vjerojatno im platiš na račun i onda dobiješ key ili ti šalju kutiju sa igrom.
To je najlakše obaviti sa PayPalom.
Ovdje imaš odličan tutorial, ako još nemaš acc tamo ili ga neznaš napraviti.

Nemaju placanje paypalom , tako da cu morati nesto izmisliti jer kad idem placanje karticom izbaci mi ovo :

Molimo provjerite vlasništva tvrtke karticu faksiranje kopiju osobne iskaznice, ovjerenoj preslici, i pisati riječi.
"Za korištenje u cilju. www.zest.co.th samo "i faksom na 02 682-9411 ili skeniranu karticu osobnu iskaznicu, pošaljite e-mail na care@zest.co.th.
Koji će se koristiti kako bi Zest samo za sigurnost On svibanj biti slučaj oponaša broj kreditne kartice za kupnju.
Informacije o tvrtki za ove prvog reda samo. Za provjeru o www.zest.co.th.
Mora Ispričavamo se zbog neugodnosti i nadamo se da ćete shvatiti da su te stvari. Sigurnosti za zaštitu vaše kartice od prijevara kako bi vaše kartice za korištenje.

Koliko sam shvatio moram im poslati kopiju svoje osobne , a to bas i ne bih slao tamo nekoj tajlandskoj stranici.
Evo slike :
http://yfrog.com/6dzestplacanjej

sinisa1989 17.10.2010. 22:12

Danas sam malo zaigrao i zasad mi je sve OK, osim što mi malo smeta što moraš držat desnu tipku miša da bi nišanio. Mogli su stavit da se može birat.
EDIT:
Ups, isprika na brzopletosti. Nisam baš gledao "meni". Ispada da postoji opcija za toggle.

assasin82 18.10.2010. 09:16

I meni je igra OK. Nije nešto stani-pani ali atmosfera mi se čini je dobro pogođena i radnja je relativno zanimljiva. Pa nemre svaki FPS biti extra.

ali3n 19.10.2010. 16:00

Bas je i ja igram i moram priznati da je Cod fransiza jos uvijek u velikoj prednosti! Ovo me sve podsjeca na neku blagu kpoiju =(

dean225 22.10.2010. 12:51

evo i ja zaigrao i presao.. Fora je.. Naravno daleko od BC2, ali ok.. Filmovi su mi super strasni!! :) Fizika igre je koma, mape su uske, vozis quad naletis na kamen kao da ga nema i tako!! Odusevili su me helikopteri i to mi je cak i najbolje u ovoj igri.. Igra me pravo odmorila od BC2.

geronimo_2 28.10.2010. 13:32

dali je netko nasao kakav dobar tweakguide za SP, jer ja ne uspijevam. meni igra steka totalno, pogotov ako ukljucim VSYNC i bacim je na 1080p. nisam jos skuzio dali je to do ovog problema sa utilization kao i sa BC2 pod DX11.
za sad sam uspio sredit mouse movement koji je bio katastrofa i kad je bio na minimum.
dali se koristi isti onaj nacin racunanja FOV-a kao u BC2, znaci u .ini file ukucavam npr. 74 ako zelim FOV 100?

http://rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php

:chears:

edit1: nasao sam u .ini opciju:
"bDisablePhysXHardwareSupport=True" - jel moguce sta dobit time obzirom da imam PPU ili to ne funkcionira. mislim da je bilo nesto slicno u borderlands-u?

edit2: nasao svugdje na forumima da je za sada nemoguce promjenit FOV jer je lockano :-(. mogu shvatit da zaseru FOV, kao u masu igara (borderlands, BC2,...), ali ic zalockat da user nemoze mjenjat, WTF??

bluefluid 02.11.2010. 01:40

Upravo malo probao zaigrati i ovo... majkutidragu kakvo sranje od igre! Pa ovo je prestrasno!

Mislim, odlicno su sredili unreal engine, teksture super izgledaju, ali igrivost... katastrofa!
Ponasanje oruzja, kretanje (konstantno onaj osjecaj ukocenosti, kao kad sanjas da te ganja nesto ogromno i zlo a ti ne mozes trcati!), zvukovi, ai (i prijateljski i neprijatljski - morao sam baciti bombu pokraj mog kretena da se makne s vrata da bih mogao proci i nastaviti misiju!?, a neprijatelji doslovno ne mogu nista), da ne spominjem famozne nevidljve zidove u koje sam se u sat vremena zaletio jedno 6-7 puta...

Mene bi bilo stid potrositi gomilu novca i napraviti takav bum u marketingu i onda na trziste lansirati nesto ovako.
Ovo nema veze s nicim a kamoli sa docaravanjem real-life akcija i situacija koje se desavaju...

perich 05.11.2010. 21:05

jel bi netko znao gdje i kako je spremljen profil igrača? dosao do pola i sad moram strgat windoze zbog neceg pa bi htio to backupirat....

hvala

ddoxy 13.11.2010. 23:38

SKida se igra, dolazim u MP vode MoH-a! :D

Thund3rman 28.02.2011. 22:05

Najprije sam kupio cod BO jer sam mislio da je cod i dalje kralj multy fps ali onda sam kupio bfbc2 i vidio da sam bio u zabludi:D
ali po filmicima na youtube-u ovo cak i ne izgleda lose(bolji je bfbc2 jasno) izgleda cak bolje i od cod bo.... barem meni...:chears:

kasper_sky 01.03.2011. 03:24

igra je super osim šta ima veliku manu
hard core mode opće nije hard core

Thund3rman 14.03.2011. 21:51

Jucer sam nabavio igru... Svidja mi se samo ima premalo oruzja al ajde...
Ovo je moj profil pa me addajte za frenda Thund3rman...:chears:

uco73 11.05.2011. 07:52

Narode, kao prvo pozdrav! Javljam se u vezi igre Medal of Honor 2010. Kod mog prijatelja sam instalirao tu igru, ali kad se pokrene igra zaglavi i ne mrda, niti može išta da se uradi dok se ne resetuje kompjuter. Ako može išta pomoći evo i njegova konfiguracija: CPU E6600 3.06GHz, MBO MSI G41M-P26, RAM Apacer 3GB DDR3 1333MHz, GPU ATI HD5670 1GB DDR3 128-bit, HDD WDC 640GB.
Hvala unaprijed na pomoći!

mamutarka 15.12.2014. 02:16

memories, memories, hocu ww2 igre na novoj tehnologiji :D

a tek MoH allied assault, aaaa

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50.