![]() |
Citiraj:
jedna od 5 najboljih serija meni :D za sada mi je big bang najbolja serija i sviđa mi se što ima prave znanosti unutra, a ne kao u star treku gdje se pola problema rješava sa obrnutim polaritetom ili star wars i zvuk u vakumu :D i k tome je još jako smiješna i glavna glumica je često u jako kratkim hlaćicama jednostavno ne može bolje :D |
Citiraj:
btw: imas mozda titlove za 2. sezonu tj od 10 epke nadalje?:chears: |
upravo pogledao The Big Bang Theory S01E08 - pokidao sam se od smijeha. prebolesno smijesno
|
Citiraj:
Ako ipak hoćeš prijevod, pogledaj http://www.prijevodi-online.org/ .:beer: |
Bones (S04 u tijeku) - "CSI", samo što actually ima priču, raznovrsnost, karakterizaciju likova i sve ono što zapravo CSI-u nedostaje.
Dexter (čeka se S04) - sa razlogom smatram da nije potrebno išta napisati :) Dr. House (S05 u tijeku) - Legendarna serija. Hugh Laurie - :respekt: Nažalost, ne stignem pratiti istovremeno više od 3 serije :o |
Citiraj:
|
evo slistio 2 sezone californicationa.
Super, super, super serija. Meni uvjerljivo serija godine :) . Tolko sam se nasmijao i mislim likovi su ono do jaja, od legendarnog Hanka, pa do coce smurfa ( :D ) . Jedva cekam 3 sezonu :) |
i meni je californication slijedaca na redu za gledanje. (samo da zavrshim s The Big Bang Theory)
|
The Simpsons u HD-u
The Simpsons, jedna od meni najdrazih serija, se baca na HD rezoluciju. cak su napravili i novi Intro, jos mi samo fali HDTV :/
Izvor: http://www.usporedi.hr/strane_vijesti/pogled/2545/ |
nekad bračne vode,naše su bezveze,odgovor ne pratim serije,bio bi pratio onu seriju da se nastavila,ime under surface ili ti ispod površine.
|
Citiraj:
Prva je daleko više "šokantna" i napetija. |
Citiraj:
na novoj špici je dobro kak homie završi u garaži tj. kući :goood: ova serija how i met your mother je predebilna, tipično američko smeče za maloljtnike |
Samo californication :p
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fora, čak sad imaju i HD telku u stanu. A što se tiče how i met your mother, odgledo sve što je izašlo, super serija. Swarly ima dobru telku u stanu. |
Upravo pogledao prvih pet epizoda Sons of anarchy http://www.imdb.com/title/tt1124373/, dobra glumačka postava zanimljiva radnja, preporučijem.:goood:
|
Da malo bumpam temu.
True Blood je must see - glumi Anna Paquin (Rogue iz X-Mena, za prste polizat o TB :no2drug:) Evo, danas je izašla nova epizoda "Crvenog Patuljka" (Red Dwarf), nakon 9 godina... Ah nostalgijo.. |
Seinfield reprize, to je već klasika postala, stari dobri humor koji nikad ne zastarijeva, Earl tu i tamo kad uhvatim. Ali najjača serija u zadnje vrijeme na telki - How I met your mother? :goood:
Ovo plavo su linkovi ali i spoileri tak da ste upozoreni :). Prejake fore, one igre riječima i Barney Stinson (2) koji je car :D. I ona današnja epizoda sa Slapsgiving dayem :roller:. Suit up!. |
HIMYM je jedini(!) razlog zbog kojeg nisan izbrisao rtl s liste kanala na teveu!:D
|
Citiraj:
Ja i dalje gledam Earla, Supernatural, House MD i Lost, iako je 5. sezona jos gora od 4. |
Citiraj:
Dobri su i glumci. Mislim, gledaš Supernatural, a za True Blood kažeš da je teen :fiju: |
Haha, supernatural je vec kult serija, a True Blood to tek treba postati :)
Vise mi se svidja ta demonska ikonografija tipa Diablo i krugovi pakla nego vampiri |
Citiraj:
|
ja sam poceo II. sezonu reapera gledat :)
|
danas pogledao novog red dwarfa...ni blizu starom...ima dobrih fora, ali jednostavno nije to to
a od ostalih cuda na tv-u [internetu] pratim mentalista, bones, prison break [doduse pauza je ogromna, al sad ce opet 17-og poceti], my name is earl i flashpoint[ovo cu prestati gledati jer je gej] prije sam gledao lost...ali zapleti i raspleti su preglupi bili pa sam prestao btw i weeds je bila dobra serija...zadnjih 10 nastavaka je smece doduse naravno top gear se podrazumijeva da gledam...mislim...to je prva serija koju bi ste trebali pratiti...prva i osnovna |
Citiraj:
BTW, ja sam HIMYM pogledao dosad barem tri puta :D, što na kompu, što na televiziji, i uvijek umirem od smijeha. Jedva čekam novu epizodu u ponedjeljak. |
Citiraj:
|
nije vrijedna downloada. serija glupa do yaya
|
Dollhouse je užas, pogleda sam prvu i drugu epizodu, i ako sam proprilično tolerantan prema serijama, stvarno nevalja... kao što Danijel kaže - glupa do yaya :)
|
....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40. |