PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Big Guy 14.02.2009. 21:32

Citiraj:

Autor Pomo (Post 1269578)
Weeds rulez.
A glavna glumica je MILF iz mokrih snova...

haha, istina
jedna od 5 najboljih serija meni :D

za sada mi je big bang najbolja serija i sviđa mi se što ima prave znanosti unutra, a ne kao u star treku gdje se pola problema rješava sa obrnutim polaritetom ili star wars i zvuk u vakumu :D
i k tome je još jako smiješna i glavna glumica je često u jako kratkim hlaćicama jednostavno ne može bolje :D

tech 14.02.2009. 23:50

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1277838)
Nije me bilo na forumu par dana, nisam se mogao odvojit od ekrana dok nisam pogledao sve 3 i po sezone How i met ur mother. Predobro.
Barney Stinson je moj idol.
''When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.''
:D

BTW, jel itko zna koliko će još sezona bit, ili je 4. zadnja?

Ja sam na pola 2 sezone, jebena serija:)
btw: imas mozda titlove za 2. sezonu tj od 10 epke nadalje?:chears:

danij3l 15.02.2009. 02:28

upravo pogledao The Big Bang Theory S01E08 - pokidao sam se od smijeha. prebolesno smijesno

BladeRunner 15.02.2009. 04:54

Citiraj:

Autor tech (Post 1278035)
Ja sam na pola 2 sezone, jebena serija:)
btw: imas mozda titlove za 2. sezonu tj od 10 epke nadalje?:chears:

Ja sam gledao bez prijevoda sve i mogu ti reć da je puno bolje. Nije ih problem razumiti, tu i tamo bude neka nepoznata riječ, ali ništa strašno. Moja preporuka ti je da gledaš bez prijevoda jer sam skužio da prijevod samo uništi baze zato što ih prije pročitaš nego čuješ. Uništi cijeli doživljaj, nije to to.
Ako ipak hoćeš prijevod, pogledaj http://www.prijevodi-online.org/ .:beer:

Demon Hunter 15.02.2009. 08:32

Bones (S04 u tijeku) - "CSI", samo što actually ima priču, raznovrsnost, karakterizaciju likova i sve ono što zapravo CSI-u nedostaje.
Dexter (čeka se S04) - sa razlogom smatram da nije potrebno išta napisati :)
Dr. House (S05 u tijeku) - Legendarna serija. Hugh Laurie - :respekt:

Nažalost, ne stignem pratiti istovremeno više od 3 serije :o

Dawar 15.02.2009. 14:15

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1277838)
Nije me bilo na forumu par dana, nisam se mogao odvojit od ekrana dok nisam pogledao sve 3 i po sezone How i met ur mother. Predobro.
Barney Stinson je moj idol.
''When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.''
:D

BTW, jel itko zna koliko će još sezona bit, ili je 4. zadnja?

Haha, ili kad kaže it's going to be legend-ary :amen:

Fleks 15.02.2009. 17:24

evo slistio 2 sezone californicationa.

Super, super, super serija. Meni uvjerljivo serija godine :) . Tolko sam se nasmijao i mislim likovi su ono do jaja, od legendarnog Hanka, pa do coce smurfa ( :D ) . Jedva cekam 3 sezonu :)

danij3l 15.02.2009. 17:40

i meni je californication slijedaca na redu za gledanje. (samo da zavrshim s The Big Bang Theory)

syzygy 15.02.2009. 20:21

The Simpsons u HD-u

The Simpsons, jedna od meni najdrazih serija, se baca na HD rezoluciju. cak su napravili i novi Intro, jos mi samo fali HDTV :/

Izvor:
http://www.usporedi.hr/strane_vijesti/pogled/2545/

demetrius 16.02.2009. 11:24

nekad bračne vode,naše su bezveze,odgovor ne pratim serije,bio bi pratio onu seriju da se nastavila,ime under surface ili ti ispod površine.

Mar 16.02.2009. 12:16

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1278460)
evo slistio 2 sezone californicationa.

Super, super, super serija. Meni uvjerljivo serija godine :) . Tolko sam se nasmijao i mislim likovi su ono do jaja, od legendarnog Hanka, pa do coce smurfa ( :D ) . Jedva cekam 3 sezonu :)

Prva sezona mi je puno bolja od druge, druga je malo "izgubila busolu" i dosadnjikava je na momente.

Prva je daleko više "šokantna" i napetija.

Pizz 16.02.2009. 16:56

Citiraj:

Autor syzygy (Post 1278592)
The Simpsons, jedna od meni najdrazih serija, se baca na HD rezoluciju. cak su napravili i novi Intro, jos mi samo fali HDTV :/

upravo gledam zadnju epizodu, odlično...
na novoj špici je dobro kak homie završi u garaži tj. kući :goood:

ova serija how i met your mother je predebilna, tipično američko smeče za maloljtnike

innercy 16.02.2009. 17:02

Samo californication :p

BladeRunner 16.02.2009. 19:57

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1279197)
upravo gledam zadnju epizodu, odlično...
na novoj špici je dobro kak homie završi u garaži tj. kući :goood:

ova serija how i met your mother je predebilna, tipično američko smeče za maloljtnike

Čini se da ti nemožeš pojmit svu genijalnost Barneya Stinsona. Šteta.:kafa:

pinkskin 16.02.2009. 20:52

Citiraj:

Autor syzygy (Post 1278592)

Izvor:
http://www.usporedi.hr/strane_vijesti/pogled/2545/

Fora, čak sad imaju i HD telku u stanu.

A što se tiče how i met your mother, odgledo sve što je izašlo, super serija. Swarly ima dobru telku u stanu.

Tex Willer 25.03.2009. 07:24

Upravo pogledao prvih pet epizoda Sons of anarchy http://www.imdb.com/title/tt1124373/, dobra glumačka postava zanimljiva radnja, preporučijem.:goood:

Mar 11.04.2009. 01:55

Da malo bumpam temu.

True Blood je must see - glumi Anna Paquin (Rogue iz X-Mena, za prste polizat o TB :no2drug:)

Evo, danas je izašla nova epizoda "Crvenog Patuljka" (Red Dwarf), nakon 9 godina...
Ah nostalgijo..

tutix 11.04.2009. 02:16

Seinfield reprize, to je već klasika postala, stari dobri humor koji nikad ne zastarijeva, Earl tu i tamo kad uhvatim. Ali najjača serija u zadnje vrijeme na telki - How I met your mother? :goood:

Ovo plavo su linkovi ali i spoileri tak da ste upozoreni :).

Prejake fore, one igre riječima i Barney Stinson (2) koji je car :D. I ona današnja epizoda sa Slapsgiving dayem :roller:.

Suit up!.

flyer1 11.04.2009. 03:34

HIMYM je jedini(!) razlog zbog kojeg nisan izbrisao rtl s liste kanala na teveu!:D

Dizel 11.04.2009. 08:14

Citiraj:

Autor Mar (Post 1320055)
Da malo bumpam temu.

True Blood je must see - glumi Anna Paquin (Rogue iz X-Mena, za prste polizat o TB :no2drug:)

Uh, meni je taj True Blood katastrofa, serija za tinejdzere.

Ja i dalje gledam Earla, Supernatural, House MD i Lost, iako je 5. sezona jos gora od 4.

Mar 11.04.2009. 11:26

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1320094)
Uh, meni je taj True Blood katastrofa, serija za tinejdzere.

Ja i dalje gledam Earla, Supernatural, House MD i Lost, iako je 5. sezona jos gora od 4.

Ma meni se baš svidila, malo je "off-beat" a i ne cenzuriraju svaki k :)

Dobri su i glumci.
Mislim, gledaš Supernatural, a za True Blood kažeš da je teen :fiju:

Dizel 11.04.2009. 12:35

Haha, supernatural je vec kult serija, a True Blood to tek treba postati :)

Vise mi se svidja ta demonska ikonografija tipa Diablo i krugovi pakla nego vampiri

Fleks 11.04.2009. 13:40

Citiraj:

Autor Mar (Post 1320139)
Ma meni se baš svidila, malo je "off-beat" a i ne cenzuriraju svaki k :)

Dobri su i glumci.
Mislim, gledaš Supernatural, a za True Blood kažeš da je teen :fiju:

Meni je isto trueblood bezveze. A bas sam mislio da je potencijalan. neznam zasto. jednostavno mi nije lego.

Problem 11.04.2009. 18:02

ja sam poceo II. sezonu reapera gledat :)

Red Dwarf 11.04.2009. 18:28

danas pogledao novog red dwarfa...ni blizu starom...ima dobrih fora, ali jednostavno nije to to

a od ostalih cuda na tv-u [internetu] pratim mentalista, bones, prison break [doduse pauza je ogromna, al sad ce opet 17-og poceti], my name is earl i flashpoint[ovo cu prestati gledati jer je gej]

prije sam gledao lost...ali zapleti i raspleti su preglupi bili pa sam prestao

btw i weeds je bila dobra serija...zadnjih 10 nastavaka je smece doduse

naravno top gear se podrazumijeva da gledam...mislim...to je prva serija koju bi ste trebali pratiti...prva i osnovna

BladeRunner 12.04.2009. 04:29

Citiraj:

Autor flyer1 (Post 1320078)
HIMYM je jedini(!) razlog zbog kojeg nisan izbrisao rtl s liste kanala na teveu!:D

Izbriši ga. I jednostavno ''naruči'' epizode.:D Titlovi ionako uništavaju baze.
BTW, ja sam HIMYM pogledao dosad barem tri puta :D, što na kompu, što na televiziji, i uvijek umirem od smijeha. Jedva čekam novu epizodu u ponedjeljak.

fanATIk 12.04.2009. 10:13

Citiraj:

Autor McG (Post 1277431)
Dollhouse

Sudeći prema opisu radnje serija, čija prva epizoda je premijerno emitirana jučer, ne bi trebala biti loša, a bome joj i sav provokativan promotivan materijal ide u korist.
Samo da se ko i s Tru Calling ne odluče (opet) maknuti Elizu Dushku s ekrana.:)

I? Kakva je serija? Vidim da je već deveta epizoda vani? Da počnem download il nije vrijedno?

danij3l 12.04.2009. 10:15

nije vrijedna downloada. serija glupa do yaya

Mar 12.04.2009. 12:49

Dollhouse je užas, pogleda sam prvu i drugu epizodu, i ako sam proprilično tolerantan prema serijama, stvarno nevalja... kao što Danijel kaže - glupa do yaya :)

McG 12.04.2009. 15:17

....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:40.