![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači, ništa od npr. iPoda + USB- a...:nono: :D V1p3r- nisam ni ja dobio (ali nije baš 2 mjeseca prošlo) :) |
da :) ne smije prelaziti 50 bodova. mozes npr. naruciti 2 usb-a. I ja sam imao viska bodova, ali nisam si nista narucio osim iPod-a.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
pa cini mi se ovo bas dobro.. moze i meni onda ako netko ima... mail: avukovic@net.hr
thx!! EDIT:dobio..hvala!!! |
Citiraj:
EDIT: Poslano avukovic. |
jel samo meni jos uvijek iznos bodova isti? nisu mi skinuli bodove a narucio sam PSP i poslo sam im na mejl racun kako su i trazili.
|
Ček lol, jel itko dobio išta na kraju? Išta osim majce za 3 najveća sretnika? XD
|
do 15.12 salju "second receipte" a onda valjda salju.
nisu ni meni ni ikome skinutli bodove jos |
Nevjerujem da cemo vrijednije nagrade uopce dobit. Oni koji su dobili drugi recept reedemali su neke sugave skinove i gluparije. Nista konkretno.
Recimo da je od tih 50 000 reedemova prosjecna cijena nagrade sa dostavom 100$ 50 000 x 100 = 5 000 000 $ ilitiga 5 milijuna dolara vrijedne nagrade. uhm. not gonna happend. Da se 5miliona dolara vrijednih nagrada dijeli vec bi to bilo u medijimi. I to je samo prosjecna vrijednost jednog redemptiona, a bome bilo ih je dosta. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Njihov odgovor na ove kalkulacije je bio brisanje posta i bananje sa facebook stranice tj. onemogucili su mi komentiranje :D |
haha
nadam se da cete nas obavijestit cim prije o vasim narudzbama da vidimo koliko je sve to pouzdano |
Tuesday update:
1) Z-list prize emails are getting sent tonight 2) Site is down for a full maintenance tune up on our database which will take some time 3) We're hard at work for our next redemption for the general membership. |
Ja dobio mail, kao ništa od moje nagrade, to je bila greška bla bla bla, dobit ću bon od 50$ na Amazonu.
Citiraj:
|
Ako kome treba pozivnica nek mi se javi.
|
same as me, sugavi 50$ giftcard umjesto 200$ vrijednog psp-a.
|
Isto kao vas 2, trebao dobit Ipod nano 16gb....
|
Citiraj:
Ako ti se 50$ na Amazonu ne svida, daj ih meni, nekako ce se potrositi vec. ;) |
takodjer ! ako vam ne odgovara 200 kn na amazonu ja sam ovdje ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imaš na FER forumu ekipe sa uslikanim nagrada, tak da 4real je. I neki čak jesu dobili drugu potvrdu da im se nagrada šalje.
|
trebam invite za lockerz
edit:dobio invite |
Nakon kratke i prilično jednoglasne rasprave, zatvaram ovu i sve ostale slične teme na ovom forumu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:29. |