![]() |
igra li netko ?
|
Naravno da da :)
|
Core game je free, a ekspanzija je sada još nekoliko dana na 50%. Pa tko je ikada razmišljao zaigrati, sada mu je prilika ;)
|
Malo kasnim, ali je li još osnovna verzija free + kupovina DLC-a?
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
Glavna igra je free uz neka ograničenja tipa nemaš daily reward i imaš limitiran storage.
Ekspanzija se naravno plača ;) |
Znači, standardna ograničenja kao u npr. ESO (ok, tamo nije limitiran storage, ali uz sub je svaki DLC besplatan).
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
|
Jel ti igraš to? Ja upalim dva tri puta tjedno a iskreno da ti velim, ne da mi se plaćati 30€ za ekspanzije pa bih te zamolio da postaš tu u temi kad bude opet 50% popusta na to. Tako sam ulovio prije 7-8 mjeseci ali sam dao account dalje pa bi sad opet krenuo malo ^^
|
ne bi vjerovao vratio sam se u igru nakon valjda 8 godina i opet ucim sve ispocetka, meni je prilicno fun taj exploring gameplay u mmo i xp za sve sto radis
|
Ja isto.
Nakon hrpu godina se vratio. Napravio novu klasu i sve ispocetka ucim. Koje je najace oruzje. Vidim da imam jos dva legendary oruzja i sada su acc bound, tako da ih mogu presaltat na novog lika kasnije. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
ternutno gen 2 legendary, a kako glasine kruze moguce da ce doc i gen 3 sa novom ekspanzijom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:21. |