![]() |
Kaje danas bila tekma? :D
Šteta tih 2 sata uz Tv... |
Da Dinamo igra maksimalno nakon pobjede od 3:0 i to da se ubija kod domaćina nisam očekivao. Šteta navijača kaj su išli SAMO zbog tekme tamo.
|
3:0? :D
U nekoj normalnoj momcadi bi trener stavio rezervnu ekipu i ta bi grizla za pobjedu kao terijeri, samo da se dokazu. Ali to se kod nas ne radi jer je ljepse laditi jaja na klupi ili tribini za finu placu, sto ce se dokazivati ili nedajboze prodavati trulim kapitalistima na zapad gdje treba malo i znoja pustiti za istu ili malo vecu lovu :D Kako bi nas narod rekao, "bolje za 1kn lezati, nego za 2kn raditi":D |
Strah me koga ćemo izvuć u skupini.:D
|
Ja navijam za Red Bull, posto su oni moguci pick :)
|
ja bi da dinamo dobije romu, da ih talijani malo nauce nogometu :)
|
Talijansko poimanje nogometa je sve samo ne nogomet.
|
istina, ali mi Roma nekako najvishe ne-talijanski igra....
hvala dragom bogu da nisam bio ispred televizora sinoc, jer mislim da bi dobio chir od tog silnog zhivciranja.....chitam svuda da su igrali za qurac... bit ce zanimljiv zhdrijeb.... |
@Medulin. Znaci, Medulin i hoce se Roma. Hmmm..
Citiraj:
|
Izvlačenje grupa u 13:00.
Do tada zabava s mogućim grupama. Moj prijedlog: Werder Bremen Heerenveen Dinamo Zagreb Red Bull Salzburg :D |
Citiraj:
@mad duke.. pa da mogu onda sa gustom sjesti u auto i otici pogledat normalnu utakmicu u zg.. |
Citiraj:
Lik je super grupu izabrao na indexu :) Citiraj:
|
Dobro da Uefa daje prijenos izvlacenja , vidjet cemo sto ce donijeti :)
Ajax , Anderlecht , Dinamo ( zadnji izvuceni ) ... a cetvrti se ceka jos ... |
Zanimljivo, Ajax i Anderlecht zasad
|
I Timisoara
Moglo je i gore ... |
Dobro ovo prolazimo :D
Ajax stara mušterija, Anderlecht nije što je nekad bio, Timisoara čvrsta ekipa bez nekog znanja :D lakše reći nego napraviti :D |
Citiraj:
|
Skupina A: Ajax, Anderlecht, DINAMO, Timisoara
Svaki komentar je suvišan. Nakon ove dvije zadnje utakmice u Europi, suvišno je išta govoriti, ali svakako smo bliže dnu i još jednom nedosanjanom europskom proljeću. Dakako, ne zbog protivnika, nego zbog Dinamovaca :D Protivnici su po mjeri, pitanje je samo na koju nogu će se Dinamovci ustat na dan tekme. |
Tko je masakrirao Anderlecht sad,kako su dospjeli tu di jesu? Ajax je jučer u gostima dobio 1-2,to sam se kladio :), biti će protiv njih jebada, ne znam igramo li tamo ili ovdje,nama je to sasma svejedno kad smo zaqrc.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dinamo u najboljem ovogodišnjem izdanju može dobiti svakog od ovih protivnika, no vrlo rijetko igra u najboljem izdanju :) Uostalom, lakih skupina za Dinamo i nije moglo biti kako god da ih posložiš :D ali težih svakako ima: Skupina A: Ajax, Anderlecht, DINAMO, Timişoara Skupina B: Valencia, Lille, Slavia Prag, Genoa Skupina C: HSV, Celtic, Hapoel Tel Aviv, Rapid Beč Skupina D: Sporting, Heerenveen, Hertha, Ventspils Skupina E: Roma, Basel, Fulham, CSKA Sofija Skupina F: Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo Bukurešt, Sturm Skupina G: Villarreal, Lazio, Levski Sofija, Salzburg Skupina H: Steaua, Fenerbahče, Twente, Sheriff Skupina I: Benfica, Everton, AEK, BATE Borisov Skupina J: Šahtar, Club Brugge, Partizan, Toulouse Skupina K: PSV, FC Kobenhavn, Sparta Prag, Cluj Skupina L: Werder, Austria Beč, Athletic Bilbao, Nacional |
po vrijednosti timisoara je kao dinamo 37 milja eurića...ajax je na 86,anderlecht 66
dosta skuplje momcadi |
e ovo nam je skupina po mjeri! sad ako ne prodju dalje nikad nece..
|
Dinamo gotovo nikad ne pobijedjuju drugi, nego uglavnom sami sebe. Zvuci kao nekakva fraza, ali kad pogledamo malo unatrag zadnje tri-cetiri godine, uglavnom je tako, jos od Auxerrea pa nadalje...
|
Citiraj:
Citiraj:
Obrana nam je preloša. Nadam se da će biti bolje kad se oporavi Kovač i zaigra Cuffre. Carlosa i sammira treba prodat ili donirat ako prodaja ne ide :D |
ma..budemo vidjeli sta ce biti od toga..jos ako mandja ode biti ce vraga jer ne vidim nikog osim njega tko je sposoban gol dati ..
|
Jos samo par dana je do isteka roka u Engleskoj , sumnjam da ce majmundjkica prodati , ali sve je moguce kad je predsjednik kluba Zdravko pohlepan sam samo za eure a fucka mi se za dinamove rezultate Mamic .
Bar nas ceka 6 zanimljivih utakmica u Europi , nadam se manje vise uspjesnih ipak . |
Ja se recimo nadam da ce Mandzukica prodati, taj lik mi nikad nije sjeo. Po meni je gori od Olica, a Olic mi je pojam balvana koji samo brzo trci. Vise volim tenkove od napadaca tipa Viduka koji mete sve pred sobom do gola :)
|
Citiraj:
ali mislim da se s Ajaxom ovaj put neće proslavit :) |
Citiraj:
Ja jesam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:17. |