![]() |
kolega
datum 14.06 je za amere a za jurop je 10.06 :D |
a jebes mi sve do prije neki dan je dole stajalo 10.6
Oo valjda sam toliko uzbuden da sam zabrijao :D vidim da je za x360 izasla i za ps3, ali grijeh je to igrati i spoilati na konzoli :D |
"Your order from TheHut.com has been dispatched and will be with you shortly!"
ou jea :) |
i ja potvrđujem !
samo se nadam da bude bilo unutar 10 dana jer bum popizdyo od čekanja :D |
:D ako si mogo čekat 12 godina još 6 dana ti nije problem brzo če to :P napokon je gotov ono što smo dugo isčekivali!
|
istina ali nestrpljenje je jebena stvar :)
|
Kupio na CDKeyhouse-u, 38$, skida se sa Steam-a, još 15 sati do unlocka igre.
Još uvijek ne vjerujem da ću zaigrati DNF...nestvarno. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
sada moram izbjegavati forume i jubito par dana dok poštar ne pokuca na vrata i uruči paket... a vas ostale (koji su nabavili preko Steama) molim da korisite SPOILER tagove :D:fala: |
meni je isto ovo "nerealno" , sjećam se rasprave iz 2000 g. , "da će radit super na 166 MMX i Voodoo 1" , a sad se tek čeka unlock :D
|
Citiraj:
|
jel ima neko info detaljniji o multyu? Hoće bit klasika ili će bti nekih perkova , killstreaka , leveliranja i toga?:chears:
edit .: "The biggest change to Duke Nukem's multiplayer format is the inclusion of experience points and the resulting player customization. Players can earn basic points for basic kills, and bonus points by way of achievement kills and funny kills. These points are used to purchase upgrades," YEA |
a da koristiš opciju edit :nono:
|
eto jednostavno nisam mogao odoljeti ,i čitam komentare sa GBXovog foruma od ljudi koji su dobili dan-dva ranije igru - suma summarum :
pc verzija je definitvno najbolja , igrači (iako uzmite sa dozom opreza-duketards alert :) ) kažu da je jednostavno fenomenalna i nevjerojatno zabavna... ima već par walktrough-a full igre , uploader je podijelio filmove na segmente i trenutno je odigrao cca 12h!! i navodno ima još :D ,hell yeah verzije za konzole su malo lošije i imaju problema sa lagom u MP , duže traje load između levela ,dok trenutno PCijaši nemaju takvih problema. (PC)serveri su dedicated , preko Gamespya ,koliko sam shvatio... hehe,konzole.... al aj ne želim se rugati ,svatko ima pravo na Đuku :) PC grafika je notch više od demoa (za konzole je ista :) ),krv je tu :D,2wpn sistem je tu :( ,za mighty boot nitko ništa ne piše ,Đuka je tu a i zabava je definitivno tu :) uglavnom, i oni koji nisu dobli još igru a pogledali su gameplay na jubitou ,su definitivno zagrijani i jedva čekaju... ja ne želim pogledati ni jedan film,jedva škiljim po forumu da nebi naletio kakav veliki spoiler :) igramo se uskoro ... ali prije toga me zanimaju ocjene gamerskih sajtova mislim da ga neće štediti.. |
:D Ma igra je ludilo , kad sam čuo "tonight you dine in hell" hahah:lol2: a MP je brz i zabavan , ima chalengea i leveliranja ali stvarno je zabavan i brz onakav kakav treba bit , baš ono duke , to je duke.:goood:
|
Koje ce to smece bit, cudo... |
Citiraj:
|
Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.
Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima. |
Naravno da nečeš igrat kad nisi igrao orginal. Neznaš zapravo zašto je igra dobra.... A tko god je igrao orginal odigrat će i ovo, ako ništa onda zato kaj su je čekali.... čekali.... čekali....
|
Citiraj:
đukica je zakon :chears: |
Upravo to, Đuka se ne igra zato jer je najljepši, ultra-super-grafički nabrijan naslov tipa Crysis jedinica, nego zato jer ima trknut, politički nekorektan, sulud humor... i jer pišaš od smijeha dok je igraš. :D
Uf, jedva čekam da dođem s posla doma da je pokrenem...aaaa! :))))) |
|
Arghhhhhh, a ja na poslu popodne umjesto da doma rokam arghhhhh, ali noc je moja :CoolRamb: :Machineg: :DualWiel: (imam flashback-ove iz mladosti :smoke: )
Ma kakav sex zeno :nono: Duke se vratija, idi spavat i ne budi me ujutro ;) |
vi koji su igrali đuku orginal znaju zasto je đuka bio overlord pucacina u svoje doba!
Ja sam dobio pemtum 133mhz kao prvi komp i odmah igrao đuku demo i onda mi je stari od kolege nabavio cijelog đuku na 13 disketa uffff.... to su bila vremena.... cim ovo vidim nostalgija me lovi |
Citiraj:
Meni ne smeta tvoj komentar, ali đuku si naljutija :D samo da znas :roller: |
Citiraj:
@Technophreak "Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima. " vidi se da nemaš pojma o povijesti đuke i zašto je sve ispalo kako je ispalo... kakve veze ima mjerilo od 4,5gb? šta treba biti Cod od cca 8gb ,koji btw ima SP u trajanju od 4 sata... i to na hard! 3dr nije niti pokušavao parirati novim i postojećim naslovima (a kamo li kopirati starije nastavke),niti grafikom niti uber spešl efektima ,nego da naprave igru za fanove , zabavnu,brzu ,i da je đuka unutra. go play your Cod or BF or whatever....ja uzimam sačmaricu i RL i idem klat svinje.... :D nhf naravno |
Citiraj:
Mjerilo od 4,5 GB ima veze kad igru čekaš 14 godina. Dam se kladit da je igra napravljena u manje od dvije godine, pogledaj malo bolje i shvatitćeš o čemu ti pričam. Jednostavno je nezamislivo izbacit igru na taj način, bar meni. Znam da te pale one pice iz Đuke, i njegove šaljive izjave, i češanje jaja od čelika, te ti je zato Đuka prirastao srcu. Ja ga pak stavljam među igre koje neću igrat jer jednostavno izgleda da nije za mene. I btw, COD i BF su overrated. ;) Sretno svima i samo vi pwnajte izvanzemljane i za mene..:amen: |
Cisto iz znatizelje lega Technophreak kakve ti igre volis, igras i cijenis kao dobre ???
|
techno zao mi je sto nisi igrao orginal kad si bio picos kao ja onda bi cijenio đuku!! ova igra izgleda kako je trebala izgledat 2000godine cak je i auto tada bio spominjan!! toga se dobro sjecam!! i slicno je izgledao!!
|
AC I i II, predobri. Zapanjujuća grafika, interakcija, priča. Overall super igra.
Elder Scrolls serijal. Slično kao i AC samo bez tolike interakcije. Splinter Cell serijal. Šuljane i muljanje, i opet nekakva priča. HL 2. Mislim da se tu nema što reći. Ne želim da se ovaj topic pretvori u TA IGRA SUXA/RASTURA. Jednostavno sam rekao svoje mišljenje, no shvaćam vas koji ste uzbuđeni zbog Đuke jedan, i koji jedva čekate zaigrat. Svako ima svoj ukus, a moj definitivno nije Đuka.:respekt: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |