PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Duke Nukem Forever (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=147106)

BSA<AK-47> 08.06.2011. 18:45

kolega
datum 14.06 je za amere
a za jurop je 10.06 :D

robert7 08.06.2011. 19:00

a jebes mi sve do prije neki dan je dole stajalo 10.6

Oo

valjda sam toliko uzbuden da sam zabrijao :D

vidim da je za x360 izasla i za ps3, ali grijeh je to igrati i spoilati na konzoli :D

fler 08.06.2011. 19:57

"Your order from TheHut.com has been dispatched and will be with you shortly!"

ou jea :)

BSA<AK-47> 08.06.2011. 20:00

i ja potvrđujem !
samo se nadam da bude bilo unutar 10 dana jer bum popizdyo od čekanja :D

KixzoR 08.06.2011. 20:04

:D ako si mogo čekat 12 godina još 6 dana ti nije problem brzo če to :P napokon je gotov ono što smo dugo isčekivali!

BSA<AK-47> 08.06.2011. 21:08

istina ali nestrpljenje je jebena stvar :)

Garro 09.06.2011. 10:48

Kupio na CDKeyhouse-u, 38$, skida se sa Steam-a, još 15 sati do unlocka igre.

Još uvijek ne vjerujem da ću zaigrati DNF...nestvarno. :D

ONeill 09.06.2011. 11:17

Citiraj:

Autor BSA (Post 1921850)
DNF Unboxing ...doduše , govori ruski ,ali slike su bitne

Kako frajer vješto skriva serial number :D

BSA<AK-47> 09.06.2011. 12:12

Citiraj:

Autor Garro (Post 1922252)
Kupio na CDKeyhouse-u, 38$, skida se sa Steam-a, još 15 sati do unlocka igre.

Još uvijek ne vjerujem da ću zaigrati DNF...nestvarno. :D

skroz nestvarno...:roller:
sada moram izbjegavati forume i jubito par dana dok poštar ne pokuca na vrata i uruči paket...
a vas ostale (koji su nabavili preko Steama) molim da korisite SPOILER tagove :D:fala:

ivan77 09.06.2011. 13:00

meni je isto ovo "nerealno" , sjećam se rasprave iz 2000 g. , "da će radit super na 166 MMX i Voodoo 1" , a sad se tek čeka unlock :D

ivan77 09.06.2011. 13:04

Citiraj:

Autor glista (Post 1746584)
đukca 3d sam igrao na 486-ici na 800x600 rezi i 4mege rama i igra je pjevala

pentium je došao kasnije i nije bio neophodan iako je sve radilo puno glađe

ma pazi ovo , 486 DX-33 , 8 mb RAM , trzačina teža , 14" kolor samsung , smanjio sam sve detalje da mogu kolko tolko igrat i moglo se dok nisam "zaronio" :lol2: al pošteno je radila na P 133 sa 16mb RAM

ivan77 09.06.2011. 18:01

jel ima neko info detaljniji o multyu? Hoće bit klasika ili će bti nekih perkova , killstreaka , leveliranja i toga?:chears:

edit .:

"The biggest change to Duke Nukem's multiplayer format is the inclusion of experience points and the resulting player customization. Players can earn basic points for basic kills, and bonus points by way of achievement kills and funny kills. These points are used to purchase upgrades,"

YEA

mamutarka 09.06.2011. 18:07

a da koristiš opciju edit :nono:

BSA<AK-47> 10.06.2011. 00:58

eto jednostavno nisam mogao odoljeti ,i čitam komentare sa GBXovog foruma od ljudi koji su dobili dan-dva ranije igru - suma summarum :

pc verzija je definitvno najbolja ,
igrači (iako uzmite sa dozom opreza-duketards alert :) ) kažu da je jednostavno fenomenalna i nevjerojatno zabavna...
ima već par walktrough-a full igre , uploader je podijelio filmove na segmente i trenutno je odigrao cca 12h!! i navodno ima još :D ,hell yeah

verzije za konzole su malo lošije i imaju problema sa lagom u MP , duže traje load između levela ,dok trenutno PCijaši nemaju takvih problema.
(PC)serveri su dedicated , preko Gamespya ,koliko sam shvatio...
hehe,konzole.... al aj ne želim se rugati ,svatko ima pravo na Đuku :)

PC grafika je notch više od demoa (za konzole je ista :) ),krv je tu :D,2wpn sistem je tu :( ,za mighty boot nitko ništa ne piše ,Đuka je tu a i zabava je definitivno tu :)

uglavnom, i oni koji nisu dobli još igru a pogledali su gameplay na jubitou ,su definitivno zagrijani i jedva čekaju...
ja ne želim pogledati ni jedan film,jedva škiljim po forumu da nebi naletio kakav veliki spoiler :)

igramo se uskoro ...
ali prije toga me zanimaju ocjene gamerskih sajtova
mislim da ga neće štediti..

ivan77 10.06.2011. 09:34

:D Ma igra je ludilo , kad sam čuo "tonight you dine in hell" hahah:lol2: a MP je brz i zabavan , ima chalengea i leveliranja ali stvarno je zabavan i brz onakav kakav treba bit , baš ono duke , to je duke.:goood:

Vendetta 10.06.2011. 14:18

Koje ce to smece bit, cudo...

ivan77 10.06.2011. 14:54

Citiraj:

Autor St-M (Post 1923159)

To je level di te smanje , tj shrinkaju pa onda voziš autić igračku od nekog klinca , umro sam od smijeh :D

Technophreak 10.06.2011. 15:04

Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.

Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima.

Facelessone 10.06.2011. 15:07

Naravno da nečeš igrat kad nisi igrao orginal. Neznaš zapravo zašto je igra dobra.... A tko god je igrao orginal odigrat će i ovo, ako ništa onda zato kaj su je čekali.... čekali.... čekali....

geronimo_2 10.06.2011. 15:10

Citiraj:

Autor Facelessone (Post 1923204)
Naravno da nečeš igrat kad nisi igrao orginal. Neznaš zapravo zašto je igra dobra.... A tko god je igrao orginal odigrat će i ovo, ako ništa onda zato kaj su je čekali.... čekali.... čekali....

tako je. igra nase mladosti :goood:.
đukica je zakon :chears:

Garro 10.06.2011. 15:18

Upravo to, Đuka se ne igra zato jer je najljepši, ultra-super-grafički nabrijan naslov tipa Crysis jedinica, nego zato jer ima trknut, politički nekorektan, sulud humor... i jer pišaš od smijeha dok je igraš. :D

Uf, jedva čekam da dođem s posla doma da je pokrenem...aaaa! :)))))

ivan77 10.06.2011. 15:24

ovo mi je "the momenat" :D

http://www.youtube.com/watch?v=nKad30maLhA

ante2 10.06.2011. 17:06

Arghhhhhh, a ja na poslu popodne umjesto da doma rokam arghhhhh, ali noc je moja :CoolRamb: :Machineg: :DualWiel: (imam flashback-ove iz mladosti :smoke: )
Ma kakav sex zeno :nono:
Duke se vratija, idi spavat i ne budi me ujutro ;)

jurbAs 10.06.2011. 18:29

vi koji su igrali đuku orginal znaju zasto je đuka bio overlord pucacina u svoje doba!
Ja sam dobio pemtum 133mhz kao prvi komp i odmah igrao đuku demo i onda mi je stari od kolege nabavio cijelog đuku na 13 disketa uffff.... to su bila vremena.... cim ovo vidim nostalgija me lovi

ante2 10.06.2011. 20:35

Citiraj:

Autor Technophreak (Post 1923201)
Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.

Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima.

Lega, đuka ti porucije "Go and change a diapers"

Meni ne smeta tvoj komentar, ali đuku si naljutija :D samo da znas :roller:

BSA<AK-47> 10.06.2011. 20:52

Citiraj:

Autor St-M (Post 1923159)

IGN se toliko srozao zadnjih godina,da se njihovo mišljenje i ne uzima za ozbiljno. jednostavno se vidi da su pristrani Cod ,i da svaka igra koju recenziraju se uspoređuje sa CoD... šupci...

@Technophreak
"Čim sam vidio da ima 4.5 GB, odmah sam potvrdio svoje sumnje u ovu igru.Nisam igrao original, izgleda da neću ni ovu, prejadno izgleda, i ni na koji način se ne može nositi sa suvremenim naslovima. "

vidi se da nemaš pojma o povijesti đuke i zašto je sve ispalo kako je ispalo...

kakve veze ima mjerilo od 4,5gb?
šta treba biti Cod od cca 8gb ,koji btw ima SP u trajanju od 4 sata... i to na hard!
3dr nije niti pokušavao parirati novim i postojećim naslovima (a kamo li kopirati starije nastavke),niti grafikom niti uber spešl efektima ,nego da naprave igru za fanove , zabavnu,brzu ,i da je đuka unutra.

go play your Cod or BF or whatever....ja uzimam sačmaricu i RL i idem klat svinje.... :D

nhf naravno

Technophreak 10.06.2011. 21:05

Citiraj:

Autor BSA (Post 1923350)
vidi se da nemaš pojma o povijesti đuke i zašto je sve ispalo kako je ispalo...

kakve veze ima mjerilo od 4,5gb?
šta treba biti Cod od cca 8gb ,koji btw ima SP u trajanju od 4 sata... i to na hard!
3dr nije niti pokušavao parirati novim i postojećim naslovima (a kamo li kopirati starije nastavke),niti grafikom niti uber spešl efektima ,nego da naprave igru za fanove , zabavnu,brzu ,i da je đuka unutra.

go play your Cod or BF or whatever....ja uzimam sačmaricu i RL i idem klat svinje.... :D

nhf naravno

Naravno da nemam pojma, pogledao sam sve moguće videe, i shvatio sam da je to bila razbijačina u ta vremena..

Mjerilo od 4,5 GB ima veze kad igru čekaš 14 godina. Dam se kladit da je igra napravljena u manje od dvije godine, pogledaj malo bolje i shvatitćeš o čemu ti pričam.

Jednostavno je nezamislivo izbacit igru na taj način, bar meni. Znam da te pale one pice iz Đuke, i njegove šaljive izjave, i češanje jaja od čelika, te ti je zato Đuka prirastao srcu. Ja ga pak stavljam među igre koje neću igrat jer jednostavno izgleda da nije za mene.

I btw, COD i BF su overrated. ;)

Sretno svima i samo vi pwnajte izvanzemljane i za mene..:amen:

ante2 10.06.2011. 21:14

Cisto iz znatizelje lega Technophreak kakve ti igre volis, igras i cijenis kao dobre ???

jurbAs 10.06.2011. 21:24

techno zao mi je sto nisi igrao orginal kad si bio picos kao ja onda bi cijenio đuku!! ova igra izgleda kako je trebala izgledat 2000godine cak je i auto tada bio spominjan!! toga se dobro sjecam!! i slicno je izgledao!!

Technophreak 10.06.2011. 21:25

AC I i II, predobri. Zapanjujuća grafika, interakcija, priča. Overall super igra.

Elder Scrolls serijal. Slično kao i AC samo bez tolike interakcije.

Splinter Cell serijal. Šuljane i muljanje, i opet nekakva priča.

HL 2. Mislim da se tu nema što reći.

Ne želim da se ovaj topic pretvori u TA IGRA SUXA/RASTURA. Jednostavno sam rekao svoje mišljenje, no shvaćam vas koji ste uzbuđeni zbog Đuke jedan, i koji jedva čekate zaigrat. Svako ima svoj ukus, a moj definitivno nije Đuka.:respekt:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45.