![]() |
In the lab, bricks shall be shat ;)
|
Ima tko zainteresiran za probat zašpilat prek hamachia ovu igru?
Meni na laptopu multiplayer radi ko po loju dok je SP druga priča, pa bi htio se malo napucavat prek mreže. Što kažete? Javite mi ili na pm ili na mail: getz.82MAKNIOVO@gmail.com |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam još probao prek hamachia, zato tražim dobrovoljce. Ak radi na običnom lanu vjerovatno da radi i prek njega. Imam novu verziju (2.0.1.66) Hamachia i radi mi normalno. Napravio sam mrežu pod nazivom "Stalker Call of Pripyat CRO" i šifrom "stalker". Pa tko bude htio sa mnom nabacit, neka si nasnimi igru i neka nasnimi hamachi i priključi se u mrežu pa da probamo nabacit! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesi možda samo da isprobamo na 10min sam da vidim da li radi prek hamachia normalno? Edit: Isprobali frend i ja preko novog hamachia, radi ok, s time da se mora spajati preko Direct IPa jer nešto zeza sa traženjem servera. Uglavnom igra rula, interesantno, oružja odlična, još samo da nas se više skupi. Za sada nas je 5 na mreži, navečer se pridružuje još jedan dečko pa ćemo i nabacit neku partiju. Još uvijek se netko može pridružiti ako hoće. Pozdrav! ;) |
Zanima me "trebam" li igrati prijašnje nastavke S.T.A.L.K.E.R.- a ili mogu direktno na ovu? :)
Mislim, hoću li izgubiti nešto- tipa da se priča izravno veže sa prošlim nastavcima? Ili je igra ok i za one koji prvi put igraju (će igrati :D) S.T.A.L.K.E.R.? Hvala :) |
po meni, mos i ovako, ne veze se, ali bilo bi bolje da ides sve ispocetka, biti ce ti bolje zanimljivije i lijepo sve cisto, biti ces vec upoznati sa svime i tako
|
Najbolje ispočetka redom Stalker 1-2-3:D odlična igra i nečeš bezveze izgubiti
sate provedene uz nju jer stvarno ima šta za ponuditi "gušt odigrati sve":D |
|
Citiraj:
nego, kad nama dolazi COP na engleskom, da čujem one zanimljive dijaloge :D pričalo se u Q1. jel se zna datum? |
To i mene zanima, nisam ni igrao rusku verziju nego čekam ovu:)
|
Vidio sam na netu da vele February 2010... :S
|
Kad sam se mogel strpit do sada-budem još malo:)
|
bome. Ja bum kupil onu Limited Edition igru. Fora je, dobiješ zakrpe od Duty i Freedoma, kartu zone, STALKER upaljač, razglednice iz Zone i nekakvu maramu. za 30€ :D toliko ću se žrtvovat :D
|
Citiraj:
Opa... najs :) Mogao bi i ja :beer: |
Znam da je offtopic, al bacite oko kak to izgleda kad se ekipa sa airsofta dogovori i složi bitku na temu Chernobyla tj Stalkera :D
http://vasi.net/2008/09/22/s.t.a.l.k...4_70_foto.html |
To su fanovi. :)
Već je bilo takvih susreta i prije, na temi o Clear Skyu ima link. A gle ovdje bloodsucker, onaj debeli bi valjd trebao biti controller, imaju i SEVA suit, jedino ne kužim koje su šta bi one ženske trebale predstavljati? :D A oružja su skoro pa identična onima u igri. |
Molim modove da me ne bananiraju zbog ovoga, nije SPAM, samo obična vijest, ali nije ni vijest bitna koliko je slika.
ovjeren sam da ova zgrada postoji u COP-u kao dio one bolnice. Garant. i kod evakuacije, odonuda zombiji izlaze :D recite mi da sam lud :D Link na vijest/sliku |
Skuzaj, ali 80 % takvih zgrada je u drzavama bivseg SSSRa
|
Citiraj:
pogledaj ovdje pa češ vidit da su neke stvari prenjete u igru http://chernobyl.users.t-com.me/pages/01indexmain.htm |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
bio i ja u toj mrtvoj zoni :D spoooky... |
Citiraj:
valjalo bi i otići na ono okupljanje stalkera. joj, kad će to više na engleskom kak se spada bit :D ? |
Izasla engleska verzija igre
Ima jos netko problema pri rusenju na win7 x64? |
cccc...pa to se prelazilo na ruskoj verziji a ne na engleskoj...to je ko da ideš na kulturološko putovanje u kinu ili indiju i onda umjesto da jedeš kinesku/indijsku hranu ti jedeš u mcdonaldsa...
inače meni je najnormalnije ruska verzija radila...a sad za eng provaj patch skinuti s neta |
Citiraj:
Nije bitno koja se verzija prelazila. Bitno je da je izašla i english verzija i da će sad početi i modovi izlaziti :nuts: |
Počeo sam igrat,zasada mi je super,vrti se u 60 fpsa na fullhd rezi sve max,dx11i 2xaa/8xaf
|
e daj reci kaj si ukljucio tam u opcijama?
hdao ili hbao? |
hbao,mislim,uglavnom ono zadnje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:03. |