![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
edit:zabrijo sam nešto.. |
Valjda superioran znači jači,bolji,inferioran znači slabiji,lošiji...
|
Messages of encouragement for Felipe from the Formula 1 drivers
POVRATAK KAISERA by Mladen Jergović Citiraj:
I za kraj odlicna (citaj ogromna) galerija slika od 2004. g. do danas :chears: |
ja mislim da su u ferrari-u, posto im ova sezona i nije neka sa pohvalu, mogli dati prilike malo i svojim test vozacima da se pokazu...
nego....zna netko kuda idu Kubica i Heidfeld? |
Ako je McLaren pametan, uzet ce Kubicu umjesto Kove.
|
Alaaa, kako ja kasnim, pa tek sam sad čuo na telki da se šumi zagrijava opet :D
Predpostavljam da će ovo biti utrka svih utrka u zadnjih 2-3 godine, te da htv2 nikad nije imao niti će ikada više imati veću gledanost f1! Ja sam poput mnogih nakon njegovog odlaska nekako izgubio zanimanje za f1, mislim, nije da ne gledam utrke, ali ne pratim više to sve sa tolikim zanimanjem, pa odrastao sam gledajući i navijajući za njega i samo za njega, gdje god da je vozio. Nemogu dočekat slijedću utrku :D go go schumi :) |
izgleda da cu opet pocet gledat f1 :D
|
ne mogu vjerovat da se šumi vraća...mislim da je ova tragedija prilično dobro došla,u pravom trenutku za popularnost i gledanost F1...ne želim nikome loše i žao mi je do boli Masse,ali činjenica je da će F1 biti drastično popularniji...što zbog nevjerovatne nesreće,što zbog Schumija :)
Nadam se Massinom povratku !! |
Pogledat ću utrku prvi put poslije 3-4 godine :D
|
Citiraj:
takođe:D |
Citiraj:
:( |
:wtf2: Ma neeeeeeee! :(
|
Odlično, ni ne treba se vratiti :D
|
Citiraj:
|
ocito nist od gledanja formule 1....
|
Hvala dragom bogu da schumacher nece doci na VN Valencije, dosta smoga gledali, skoro 15 godina..
|
ma i bolje da se ne vrati .. otisao je na vrhuncu karijere i ne treba mu vise nista! ima 100 miliona eura u djepu i boli njega ona stvar vise za formulu 1 ..
|
Sta sam ja rekao da covjek nije fizicki spreman. Nije to voznja bicikla. Koliko god on vjezbao, ne moze nadoknadit trening koji mu pruza konstantno boravljenje za volanom. Bez obzira sto se radi o ozljedi od onog motora, da vozi prije bi se oporavio.
|
Vozit ce umjesto njega Talijan Luca Badoer koji je vozio 48 Grand Prix utrka i ni jedne nije dobio.
|
Kao da je to tragedija. Nick Heidfeld je još veći pehist. Rekorder je po broju završenih utrka, ali nikako ga neće najviša stepenica na podiju.
|
jednostavno mi vise nije isto... prestao sam gledati F1 nakon njegovog odlaska... ok jos utrku dvije sam pogleda i to je bilo to... sad pogledam eventualno start i tu i tam skicnem....
mogu ljudi rec kaj oce al cinjenica je da je Schumacher sedmerostuki prvak i da bi definitivno unio zivosti u F1 |
Ma unio bi živosti my ass. Ne može doć usred sezone i napravit neko čudo. Čovjeku fali kontinuitet i ono navikavanje na mogućnosti i razliku od prošlog bolida što ne može dobiti u 3 tjedna. Da ne pričam o tom da nema teoretske šanse da u ovom fizičkom stanju izdrži sat i pol VN Europe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, trebao je dobiti milijonček po utrci i još jedan ako bude prvi:) |
Citiraj:
a Ferrari jedno 5 milijončeka od prodaje kapa i majca sa temom povratka i Monza jedno 2-3 milijončeka od karata. ali Not-Gonna-Happen... i hvala Bogu na tome :D |
Citiraj:
|
Je*iga sad, ipak neću pogledat utrku poslije toliko godina :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |