![]() |
Igra je vani... :)
|
Citiraj:
Nakon svih ovih katastrofa unatrag par godina, bio bi red da ispune očekivanja. |
evo i gametrailers dao ocjenu 9.1 ovo mora bit dobra igra... makar je vecina skepticna:) vidjet cu za 2h o cemu se tu radi pa javim dojmove igra je u procesu nabavke :D
|
Baš se poklopilo da je igra izašla a ja sam u USA na godišnjem, pa sam odma uzeo ps3 slim i taj NFS.
Ovo malo što sam igrao mogu reči da je totalno drugačija od ostalih nfs. Više ne možeš uletjeti sa milijon km/h u zavoj. Uglavnom više nije totalna arkada ko prijašnje igre. Auti se drugačije ponašaju, realnije. Više o tome kad se vratim doma :) |
lajchi jel ima umutra nekog ferrarija mozda slucajno da im se potkrao jedan...................reci da plsss :)
|
krek, hors, dop, ilegalno pribavljanje softa itd... su ilegalni...držite se pravila inače će biti kartona/banova.
Lp |
Vec se igra Shift.. Nije lose!! :)
|
paaaaaaaaaaaaa ?????
jel ko probo legalnu verziju ???? i kakvi su dojmovi ;) |
Citiraj:
Neda mi se pisati, idem dalje igrati...:D |
Samo treba isključiti sve assistance jer inače previše koči i upravlja :) Bez njih je super, čak simulacija :D
|
Citiraj:
kak ti radi igrica..i na kojim postavkama igras? |
komp iz intel kljuse..sve na haj..ne znam kolko FPSa ali nikaj ne štuca i sve ide glatko :)
Igra je poprilično iznenađenje jer odskače od starih NFSova :) Umalo pa simulacija :) |
igra je predobra cekam sutra volan pa cu se posteno naigrat... ja sam ostavio samo ABS ESP i to... druge vrste pomoci su iskljucene mozda na kraju sve poiskljucujem :)
ovo je prvi NFS nakon porschea koji jedini lici na simulaciju ima malo arkadnog djela ali i to daje jos bolji gameplay nego da je cista simulacija.... od mene 10/10 za sada (presao tier 1) |
Stvarno dobra igra? Vrijedi li kupovat? :)
|
hehe
čitam malo postove i vidio par ocjena na netu i izgleda da neću zvati igru nfs shit :D sada se instalira, izgleda da ću konačno nešto igrati :) |
Uuu, jedva cekam pokrenuti to cudo od igre :D
|
OOOO, pa moj novopridošli MOMO ipak ne ide na prodaju! :-) Naručio sam ju!!! AAAAAAAAA
|
Citiraj:
Jedino me pomalo dulji loading prije utrka malo zivcira. |
igrao sam kojih pola sata, svidja mi se :goood:
nije kao SimBin-ove simulacije, ali je zabavno :chears: preporuka |
lajchi,pa kak dugo tebi godisnji traje? ma glavno da me u erepu ne gnjavis za povisicu...
kak bu to slajkalo na mojoj kanti? jer niti resident evil i red fraction mi nbe slajkaju... |
Mjesec dana (malo produženo), u subotu se vračam :)
Uglavnom jako dobra igra, meni nije žao tih 59$. |
Igrao pola sata, likes alot. Napokon pošten NFS.
|
Da, napokon dobar NFS. Za sada igrao samo s tastaturom, sutra montiram volan. S tastaturom mi je malo čudno igrat, ko da su pokreti nagli, pa auto često ode neželjeno u bok...
|
Probao na 15 min i........opaaaaaa dobarrrrrrrrrrr :goood:
|
Prokletstvo, meni taman disk krepao.
|
Citiraj:
|
Ins. i ja to cudo od igre i dobar je ovaj NFS, ne znam za ostale al meni je ok, fora je da nije totalna arkada a ni simulacija, tako da od igre koje nisam nist posebno ocekivao je na kraju sve dobro ispalo :)
|
Citiraj:
Ovak, meni je na ovoj fonfi GRID radio na max sa AA i AF. Ne vjerujem da će tako biti i sa ovim NFS-om... Previše ju hvalite, da niste dobili neki honorar od EA-a? :D |
I ja takodjer isprobao,za razliku od proslih NFS ovo je prava stvar,svidja mi se sto je izmedju simulacije i arkade,grafika isto odlicna i glatko ide :chears:
|
evo jos par ocjena
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:32. |