![]() |
Citiraj:
Hrvatska - Jugoslavija 2:2 - odlučujuća utakmica za plasman na Euro 2000 Hrvatska - Australija 2:2 - odlučujuća utakmica za plasman u osminu finala na Svjetskom 2006 Hrvatska - Ekvador 0:1 - odlučujuća utakmica za plasman u osminu finala na Svjetskom 2002 Hrvatska - Turska 1:1 (1:3 pen) - znamo dobro kaj je to bilo :( |
Nemam neki dobar feeling, ali ipak se nadam dobrom rezultatu - to bi u ovoj situaciji i trenutačnoj formi bio i bod. Iskreno bih najviše želio da ih rasturimo i ponizimo makara i ne išli na SP :D
Zanima me kako ćemo započeti tekmu? Miriše mi na ovaj sastav: Runje - Srna, Šimunić, Križanac, Čale - Rakitić, Vukojević, Kranjčar, Pranjić - Olić, Eduardo. Možda umjesto Čale Pokrivač (igrao je prije beka) ali sumnjam jer nije baš igrao u zadnje vrijeme, i možda umjesto Rakitića Mandžukić, mada ne vjerujem da bude Bilić toliko hrabar. Možda čak i sa dva zadnja krenemo pa bude Leko umjesto Rakitića ili Pranjića? Ne bih baš bio Biliću u koži :D |
Mislim da ćemo se svi iznenaditi,nadam se pobjedi naših.:chears:
|
ja se samo bojim da se ne ponovi utakmice iz zg-a :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne sumnjam da ih možemo dobiti, ali obzirom na formu većine igrača i na formu engleza, to je malo vjerojatno. Ako svi odigraju na visokoj razini, sve je moguće. Možda i treći engleski golman da impuls našima :D |
Ja isto imam dobar predosjećaj i nadam se da nam se dve loše tekme ne mogu zalomit. Englezi su kikseri i možda se oni sad "nabrijavaju" na nas ali u njihovim glavama smo mi već dobivena stvar.
Bio kako bilo, siguran sam da jedan naš igrač danas bude utrpo gol Englezima :). A zadnji put za pobjedu Hrvatske na Wembleyu - koef. je bio 6.30, ja bacio 20 kn u Supersport i fino se počastio za vikend :D. |
Danasnji datum kad repka igra , 09.09.09 nebu dobro XD
|
Citiraj:
To si gledao na Astro show-u? :D |
Šanse za pobjedu su nam stvarno minimalne, nekih 10ak posto. Ali ako Bilić i ekipa uspije pobijedit, onda su stvarno bogisus nogometa.:care:
|
Englezi nisu nepobjedivi , štoviše jadno su igrali protiv Slovenije i Andore !
Naši igraći trebaju biti pametni i ne nasjedati na njihove provokacije kojih ne sumnjam da će danas biti i to dosta ! Trebamo izbjeći crvene kartone u današnjoj utakmici , odigrati čvrstu obranu a imamo Olića i Pranjića koji su vrlo brzi i treba ići na kontre . Nadam se da Šimunić danas neće nikoga rušiti u našem šesnaestercu (to mu je obiičaj) i trebamo igrati sa srcem i ponosom pa makar i izgubili . |
Citiraj:
Nego jel ima mozda negdje na max tv-u ili prek neta da pogledam tekmu Bjelorusije da navijam :) |
Citiraj:
Danas uplatio 50kn na engleze...:D Salim se... xD Ugl, biti ce jako, jako zanimljivo... Mozda nakon par godina pogledam jednu nogometnu utakmicu... Nadam se da nebude bez razloga... |
Citiraj:
Sportklub na MaxTV-u. Pocelo u 19h. |
Aaaa...koji su zicer fulali:flyingey::suicide:
Fak, DVA zicera... |
70-ta min 0-0 uh napeto je , ak bar nece pobjediti nek ostane nerjeseno
|
Ovo je bilo blizu :S. Ukraina je mogla zabiti u zadnjoj minuti. Sada znam kako su se Rusi osijećali dok smo mi igrali :D
|
Šteta, barem tri krasne šanse su usrali...
|
Ajde, bar nas ovi bačuške nisu sjebali :D
|
Gdje su sad svi oni koji su pričali o dogovaranju i puštanju?
Evo vam sad kladare:D |
da 2600 wca na tekmi....
|
Bravo Bjelorusija, koliko toliko su nam pomogli , a sada show time :)))))))
|
Lol Šimunić s aviona se vidjelo.
|
mmda jbt bas nam je to trebalo ovak rano cccccc
|
en ti sumpora
|
Eno vračare su bar minutu pogodile :D
Samo su se zajebali u čijoj e mreži biti gol :D |
Citiraj:
Os se kladit za mene?:D A steta... Ma stici cemo mi njih... EDIT: Ipak necemo... Jbg... Odustajem od gledanja nogometa... Ikad vise, cak ni svjetsko encu gledat jer nebudu bili nasi... |
evo 2:0 gubimo bit će dobro ako nem ne utrpaju 5 komada
|
potop ffs
|
Zbilja loša igra, ko da dinamo igra. Spašava nas jedino golman za sad.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |