![]() |
Citiraj:
|
Crosair 650W TX ili 520HX?
ovako, danas cu valjda uzeti napajanje pa me zanima koje je bolje, uzimat cu u ADM-u jer je tam najeftiniji, pa molim preporuke, koje je jace?:goood:
|
TX je jači, HX ima modularne kabele...
osobno bih išao na TX |
520hx je odlicno i tiho napajanje.
kod 650 je super kaj ima hrpu konektora, ali nije modularno... a i mislim da ga nema u adm-u (bar na webu)... inace nebudes pogrijesio ni sa 550vx, a usparat ces 150-200kn... |
Citiraj:
Vidim da ima chieftec,ako je mesh,ni ta nemodularnost mu nije problem koliko je crnog pod noktom. I 520HX mu je dovoljno za bilo šta,ali ja bi opet da mogu birat išao na 650TX,odnosno,slažem se s Bugerom. |
Corsair 520hx (699,43kn) - Corsair 550vx (549,98kn) = 149,45kn
cijene iz adm-a, dobro to je 150kn, al bubal sam bio napamet ne vidim 650 osim u linksu, al stricek veki drzi malo vece cijene za corsair pa to necu ni racunat... inace panisher20 u nazivu posta ima upitnik za corsaira, pa je takav odgovor i dobio. a kaj se tice covjeka kojeg znas, svatko ima nekog covjeka koji s necim nije zadovoljan, ali taj jedan covjek ni u kojem slucaju nije i ne moze biti mjerilo. iskreno za njegovu konfu iz "moj komp", dovoljno mu je i 450vx, ali opet pitao je za drugo... valjda da ima za buducnost i to je skroz okej razmisljanje... EDIT: nabava izbacila cors650 u adm-u, 569kn... al ga nema na njihovom sajtu pa je upitna dostupnost... al ok, i ja bi valjda zel 650 umjesto 550 za razliku od 50kn... |
Citiraj:
http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?i...&cat=napajanja |
Fortron vs Chieftec vs Corsair
Fortron 400w vs Chieftec 550w vs Corsair 450w
Koje napajanje od ova tri je najjace i najbolje za igre? |
Corsair VX450, zvjersko napajanje (provjerono ;))
Fortron isto super, samo malo konektora Chief isto OK |
Citiraj:
od ove 3 definitivno corsair potom chieftec |
Citiraj:
Ako pitaš koje je najjače - vjerojatno Chieftec (neda mi se gledati amperaže), ako pitaš koje je najbolje - Corsair (Seasonic ih radi za njih) ako pitaš koje je dovoljno jako/najoptimalnije za tebe - e za to bi trebali prvo znati što će pokretati tako da ako oćeš o tome razgovarati napiši konfu... :kafa: Ako te zanima kaj bi ja uzeo - pogledaj u moj sig... |
od ta tri 450 corsair je najbolje ulozeno dobiveno.
|
ovo ce bit konfa
radeon 4870 512mb intel dual core e8400 hdd 250 gb 19" monitor 2 x 2gb ram ...... |
Corsair vx450,je izbor za tebe.
|
Citiraj:
Chief - 30A Fortron 29A. S time da je fortron PNF prastar proizvod. Ako se ima love, za 500kn je brutalan izbor napajanja, ne kupovati PNF-e i stare chieftece, hipere, tagane... kada sva nova napajanja imaju barem 80% iskoristivost....pa na dalje... |
Citiraj:
Ja bi se malo zabrinuo...kolika pak mora biti struja kako bi se ovaj isključio? |
Citiraj:
Moguće je da se zaštita ne uključi, takva je situacija i kod novih Enermaxa. Nijedno napajanje nije crklo, tako da nema greške s tim. Zaštita je programirana da se uključuje kasnije, mislim da je kod enera na nekih 27A po (+12) railu...al za ovo me ne drži za riječ. :D |
Ma nije bitno toliko. Samo me malo začudilo :)
Pa nije loše to znati, kako imaju ekstra soka. Sjećaš li se možda je li to bilo peak ili kontinuirano? Ne trebaš tražiti, nije greda. |
Citiraj:
@Swarm: radi se o kontinuiranoj snazi. |
Eh, ne znam. Mislim da je kontinuirano, jer mislim da peak ne mjere na tim skupim testnim stanicama.
EDIT: SRV is here :p |
Evo pa čitaj ;)
http://www.hardwaresecrets.com/article/540/7 |
Fala ljudi, sad mi je sve jasno :)
|
Koja je baza s ovim ljamama? :D
|
A eto, baš su baza, zar ne? :D
|
moraš bit modernator da bi to shvatio :D
|
Citiraj:
|
SU-ova ljama je ipak najbolja :p.
|
Nope, Hamdija je van konkurencije, njegova debela glava probija okvir :D
|
Citiraj:
|
Ak uzmeš u obzir njegovu nazivnu snagu onda je, ali jbg tak stvari stoje
gle bar nema ovako deklariran PCB i PFC kao neka druga nazivno 500W napajanja http://www.imagesforme.com/out.php/t181375_DSC00915.JPG |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |