![]() |
Citiraj:
Znam da to zahtjeva DRASTIČNU promjenu mog dosadašnjeg načina života, ali pun mi kufer više ovako izgledat i biti totalno bez energije! Kako sam već reko prije, ja sam čovijek s karakterom i držim do svoje riječi! Evo jutros sam doručkovao 3 tvrdokuhana jaja, neki komad kruha i sir! Ručao sam malo neočekivano, jer nisam majku obavijestio o svojim naumima, špagete bolognese! Jutros sam nakon doručka napravio turu bajkom od nekih 15km, i sada ću malo na orbidreku, pijem vode i imam neke tablete sa Omeg3 masnim kiselinama, jednu poslije ili zavrijeme obroka maznem! Eto toliko od mene za sada! LP, i hvala svima još jednom! |
Citiraj:
|
Citiraj:
i wtf taj petit beure? jedi zob. |
Citiraj:
Kekse ubacim nekad ujutro, cisto radi kalorija i energije da me napuni (kad radim jaci trening).. Jedem ja i zob. ;) |
dobro sinko ako ti znas, jedi onda i sirovo meso bio bi pravi hardkor bilder. ja ti kazem da nevalja pit jaja nikako, bila najdomacija il gmo, kuhana ili pecena su puno bolji izbor, duplo veca iskoristivost proteina.
|
Samo nek jede on sirove bjelanjke tako je i Rocky jeo!!!Pa valjda Rocky zna šta radi!!??
Salmonela je samo za pi_kice |
Okej momci svak ima svoje teorije..
Necemo sad u OT, i necemo dizat prasinu i radit svadju ko ce sto jest/pit i hoce li neko se "udarat" dopom ili ce koristit steroide! :) Koga to boli k..? |
Jeli neko probao proteini sa njuskala,tocnije bulk nutriotion ,lik koji prodaje pod oglasom jefitni proteini pa da nabaci koji komentar jer se mislim kupiti.
|
najbolji protein kojeg sam probao, 450kn preko veze platio prije nekih godinu dana, okus čokolade. Rezultati su odlični, a kvaliteta vrlo visoka. Ne pjeni se i ne gruda, vrlo fin okus.
bolje dati malo više za pravu stvar nego štedjeti i uzimati neprovjerene suplemente. |
Evo jedno pitanje od mene...
Koji je najucinkovitiji nacin za smanjit škembu a da ne ukljucuje odlazak u teretanu ili kupovinu skupih sprava? |
Trčanje, regulacija prehrane te piti puno vode.
|
|
Intervalni trening dati početniku, kako da ne. :D
|
Citiraj:
|
zrnce preskupi hahah. ko jos kupuje kod nas u ducanima suplemente? za 290kn se dobije 2,3kg tog optimuma u brezicama
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma skupo mi je davat svako 2 mjeseca 400 kn za proteine,a jos moram i teretanu placat i hranu kupovat.Kriza je,ako je neko uzima neka mi se javi na pm ili ode.tnx
|
Citiraj:
Jedna pizza, ajmo rec da su to dva obroka... je 30 kuna. Ja za 30 kuna kupim kilu posnog sira i kilu zobenih. Toliko hrane brat bratu nemres u 2 dana pojest. Osim toga, nitko te ne tjera da pijes whey protein u prahu (koji je btw. jeftiniji po gramu od jednake kolicine proteina iz jaja, sira, mlijeka i piletine). Zdravo se hrani i bez dodataka prehrani, rezultati ce bit tu. Od krkanja proteinskih shakeova jos nitko nije dobio plocice iz pivskog bureta. A ova pitanja "kako najbrze skinut skembu" mrzim sam tak... Dodas bilokakvu fizicku aktivnost na duzi period vremena i gledaj rezultate. Ili prestani jest iza 18h. Ili izbroji koliko prosjecno kalorija roknes dnevno kroz tjedan dana, skini 25% i gledaj rezultate. Ili rastegni obroke sa 2x1500 kalorija na 5x600... Itd. |
Citiraj:
Ali poslusat cu savjete... Najvise me zapravo zanima koju vrstu vjezbe preporucate za topljenje masnih naslaga? |
Šprintevi 30 sekundi, pa 90 sekundi hodanje i tako ukrug dok ne možeš više. To ti je isto jedna od učinkovitih vježbi. Osim klasičnog trčanja (čitaj. više od 35min u komadu).
To ti pričam iz iskustva, da se razumijemo. |
Citiraj:
A 6 mjeseci prije toga, isto to ali bez pravilne prehrane, uzaludno. :hitthewal: |
Citiraj:
Ne jedem skoro junk food.Jedem za rucak sta mater skuha,kupus,pire,riza,tjestenina s mesom,tu i tamo si smiksam shake s bananom,mlijekom i zobenima,jedem kuhana jaja,posni sir,sendvic od dimceka itd.Ne znan zasto neko nebi jeo poslije 18 sati.To je glupost.Bitno je sta se jede poslije 18 sati.Ako pojede posni sir ,to je bolje nego da nije jeo.Kupova sam ja proteini vec 2-3 puta ,samo ih brzo potrosim jer idem 5 puta tjedno u teretanu i onda sam samo pitao savjet o onim proteinima sa njuskala ,ali ocito niko ne zna nista o tome. |
uf ja sada opet krenuo u teretanu nakon par mjeseci pauze, sada opet moram prehranu sredit, ubacit posnih sirica/tune i izbacit gazirano/junk food
vec osjecam laganu upalu :D |
Ja sam jučer radio leđa, ubio ih do bola. Kupio sam si i neke MadMax rukavice za teretanu, odlične su, pogotovo za zglobove.
P.S. Ako kome trebaju boksačke rukavice 10oz i bandaže, sve Pride, skroz usčuvano, jeftino prodajem --> PM. http://www.pride.hr/Products/6442-pr...-rukavice.aspx |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Rezervirao sam dotični whey, no lik ne šalje slike na mail, kaže da je sve regularno, da ću se uvjeriti u to kad dođem po to.
http://www.njuskalo.hr/fitness-oprem...-oglas-2087963 Cijena mi je nekako dosta niska, jel bi ovo bio neki fake ili liku treba novac? Moram li na išta paziti kod kupnje, osim toga da nije otvaran, naravno? Hvala |
A pripazi jedino na rok trajanja.Jer ima u 90 % slucajeva ostane tako rok trajanja 1 mjesec i onda stave popust i prodaju.Iako je bilo slucajeva gdje se prelijepili novi rok trajanja.Ako se ne "useres" nakon 2-3 puta popij to u roku 2 mjeseca.Ako budes mozes ga bacit jer mu je prosa rok i nemoj ugrozavat svoje zdravlje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |