![]() |
veli nabava.net da ima za 999kn
|
Da da sad sam i ja naša, kad sam browsa nije bilo al kad sam upisa u tražilicu pojavilo se :chears:
|
Citiraj:
|
Nemam iskustva s gps-om, pa me zanima postoji li kakav način da se ubace nove karte na neki način? Evo sad vidim da uopće nema Hrvatske, WTF? Baš su našli pravi poklon za produženje robovlasničkog odnosa :banned:
|
Sigurno već imaš unutra karte Hrvatske. Što se tiče ubacivanja, vjerojatno ide sistemom c/p sa kompa preko usb kabela. Obzirom da si legalan korisnik, lako bi se moglo dogoditi da ih možeš skinuti sa stranica proizvođača. Sve potrebno ćeš naći na guglu.
Ako je gore iGO, 1Gb memorije je dosta. Za viaGPS neće biti dovoljno jer karte cijele Europe zauzimaju preko 1,5Gb. Dakle, za ex Yu i okolne zemlje (I, SLO, A, D, H) je dovoljno, a za sve više će biti nedovoljno. |
-Ovako stoji stvar:Trenutno mi je kao isp provider bio T-com no kako vec 3 god nisam vezan s njima nikakvim ugovorom i prije mjesec dana sam uzeo max-tv na probu!U meduvremenu sam presao na Optimu(tocnije 18.11 mi stize optima) i sad me zanima sta ce biti sa max-tv uredajem posto ja vise nemam nikakve veze sa T-comom,jer meni uredaj ostaje ili ga moram vratiti?
|
naravno da ne ostaje. (zasto bi ostao, niti si ga platio, niti si se obvezao ugovorom na koristenje usluge izvan probnog perioda)
|
Malo je glupo navedeno da akcija vrijedi za postojeće korisnike uz produženje ugovora. Sad nazovem kozu u t-com kaže da ne može za postojeće već samo oni kojima istekne ugovor.
Pa tko tu pije a tko plaća? |
ugovor mozesh produziti samo ako je preostalo trajanje krace od 30 dana ili je istekao
|
-pa znam da mi nebi trebao ostati,ali dali mi oni mogu sta "napraviti" iako tehnicki nemam vise nista s njima?
|
dobijesh racuna od 800kn (kupish STB)
EDIT: mislim da je 800 kn :D (manje nije) |
Citiraj:
|
Citiraj:
-t-com mi je vec dao da prenesem broj u optimu i 18.11 se i sluzbeno prebacujem na optimu(zvali me iz optime i tako rekli) a max tv je uzet na probu tako da nisam vezan ugovorom! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
2) Može neki drugi ruter uzeti koji nije tcomovo ali mora imati opciju za maxtv (IPTV),ali većina ima tako da mislim da ti to nije problem,u svakom slučaju pitaj kad kupuješ! |
Citiraj:
Hvala na odgovoru :) |
Mozda je offtopic ali nema veze :)
Produzio sam ugovor , uzeo navigaciju , stigla nakon 3 dana... Sve u svemu fora stvar , u paketu se dobije USB kabel , auto punjac , drzac za auto i CD sa uputstvima i MIOMaps programom :) Paket je stigao prije sat vremena pa nisam imao priliku koristiti u praksi ... Pozz |
Citiraj:
|
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo produljenja ugovora s T-com.
Sve je počelo jednog lijepog dana sredinom 9. mjeseca, kad sam odlučio produžiti ugovor. Za "poklon" sam odlučio uzeti prijenosni USB hard disk 320GB. I tak ja čekam... frend koji je par dana nakon mene naručio Yamaha reciver dobiva svoj paket, a ja još ništa, dobro, mislim si budem se još strpil. ... nakon nekog vremena meni dopizdi i idem ja zvat SZK, i doznam da sam kao naručio "video nadzor putem max-adsl", ja u čudu. Kaže žena, valjda je došlo do pogreške, al ja sad nemogu ništa po tom pitanju, pa kad vam to stigne na adresu vi to vratite pa čemo to stornirati i moći ćete onda opet naručit. Ok, mislim si valjda bu to to. Wrong! ... opet zovem SZK nakon neka 3 tjedna, sad u kompu nemaju nista o tom fantomskom nadzoru, vec samo zahtjev za USB diskom. Nakon 10min čekanja, mi veli da disk ni nemrem dobit jer ga više nema!! I niš, kaj ću, naručim reciver, jer njega imaju i ostavim podatke ko i zadnja 3 puta. Prošlo već nekih 3 tjedna (ak ne i više) još ništa. |
Citiraj:
1. odnijet taj pismeni odgovor u t-centar i ostavit tamo opremu ili 2. overseas ili inter europa ce doc do tebe doma i pokupit opremu stvar je u tome sto po pravilima tebi nije smio biti odobren prijelaz na optimu dok ne vratis max tv. na njega si potpisao ugovor na 2 godine te taj ugovor pocinje od trenutka kada si preuzeo opremu za max tv, s tim da je mogucnost povratka opreme u prvih 90 dana isto tako dio ugovora, te taj povratak placas 120kn. :beer: |
- max-tv je uzet na probu tako nisam potpisivo nikakav ugovor!
|
Citiraj:
ili se nisi razumio sa osobom koja ti je to prodala, ili si krivo shvatio, ili ti je krivo rečeno. :D |
-pa da uzeo sam ga na probu prije nekih 3 tjedna malo manje i znao sam da ak cu ga vracati da moram platiti 120kn al je sad stvar u tome da posto sam presao na optimu oni mene vise nemaju u svom kompu i onda neznaju sta napraviti s max-tv uredajem!
|
to je ono sto sam rekao, osoba koja je odobrila prijenos broja nije to smjela dok god ne vratis tv! sad je nastala komplikacija! sam napravi onak kak sam ti reko i rijesit ce se!
|
e, istekao mi je ovaj mjesec MaxTV ugovor. jel mogu kako produljiti, ali da mi daju kameru i novi STB(onaj crni, cini mi se da bolje radi od sive atlante)?
|
@hooch ... ako produzis, STB ti nece mijenjati
|
Citiraj:
koliko bi postupak mogao trajati dok opet ne dobim? |
Od 1.12. bi trebala biti (ista)kamera i za postojece korisnike. Al to nije 100%... Mozda i nebude.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:48. |