![]() |
Da se izjasnim, meni nije skidao s neta. Sad to shvatite kako vas volja. :p Di se uopce to manualno pokrece da probam opet? Ili treba cekat dok mu puhne da ide probat sam.
|
|
....
|
Znam buljo ja za manualni download al namjerno ga nisam htio koristit. Mora da sam zajebo s zadnjim manualnim "upgrede-om" jer mi je operu instalirao u samo Opera (bez beta). Mozda zbog toga mi nije radio upgrade. Kad skinem manualno novu verziju onda mi krivo instalira i ne povuce profilse od stare verzije. No sad sam backupirao podatke, do kraja obrisao postojecu instalaciju i napravio cistu bete 3. Vratio podatke i radi normalno.
|
Ja sam skinuo sa onog linka, valjda zato nema opcije upgrade?
A update ne radi. |
....
|
Evo i meni sad radi, prije sam skinuo samo English verziju, a kasnije sam International i sad sam dobio taj dio gdje ima Upgrade.
|
...
|
Today you have two options to choose from: You can choose Opera 10.0 or Opera 10.10 with Unite. We're still working on polishing Opera Unite. We'll release the beta version of Opera 10.10 as soon as possible after the release of 10.0.
If you've installed any of the older snapshots or betas and set Opera to download all snapshots in opera:config you should automatically get updated to today's snapshots of Opera 10.0. If you want to test out Unite, however, you'll have to download today's build of Opera 10.10 and install it manually. After that you'll be autoupdated to the next snapshot of Opera 10.10. Opera 10.0 (Snapshot) Build 1723 Opera 10.10 Unite (Snapshot) Build 1724 Citiraj:
|
Isprobao Unite. Ne radi mi dobro. Izgleda da treba jos dosta da se to ispolira do upotrebljivih mogucnosti. No svejedno izgleda zanimljivo.
|
...
|
...
|
Stavio pa da vidimo, zasad mi se kod 10ke znalo dogodit da ispiše nekakva slova kad stisnem na neki link na nekoj stranici, reload je popravio taj dio.
|
....
|
Ajoš jedno pitanjce ako netko zna (ili ti McG).
Na personal baru imam ikone od siteova i tekst, već jako jako jako dugmo mi se događa da ikona sama od sebe nestane, obično kad kliknem na taj site i kasnije mrdnem sa mišem gore na pers bar, slova ostanu, sve radi ali iritira jer moram ić na properties i stisnut ok da bi mi se vratila ikona. |
....
|
Opera 10 RC je tu, uskoro i konačna verzija, navodno 01. 09. 2009 :)
Verzija: 10.00; Build 1733 EDIT: sry, hebi ga preduhitrise me :) ^^ |
kako se moze opera koristiti od strane 2 (ili vise) korisnika na jednom racunalu, dakle da bratac i ja imamo svako svoj account na operi (sa svojim bookmarksima, passwordima..) ?
|
Opera 10.0 RC2 Build 1750
Citiraj:
|
jučer opet vratio zadnju operu (10.x il koja već) i od jučer se ziher jedno 10 puta srušila. Problem: multitab
Pričekat ću full verziju, nadam se da će onda sve bit ok |
Opera 10.00 Final
Citiraj:
|
ova 10-ica je odlicna, samo , jel ima itko ovaj wall na pozadini brzog biranja
http://img.blogsolute.com/opera-10-beta-2.jpg |
...
|
mcg jel tebi radi sa operom onaj izbornik s lijeve strane na adm-ovoj stranici?
|
....
|
|
....
|
Očito im nije pretjerano stalo do tih (pre)ostalih korisnika.
Citiraj:
Citiraj:
|
....
|
Testiram,zasad se cini OK,fejs vrti......Supersport vrti,Lutriju ne,mislio sma da je do Opere ali nece ni na lisici izgleda pao server. Ipak,dve stvari nedostaju uvijek,kvalitetan gmail notifier i suggestion list na quick searchu gore na koji sam se hebeno zakacio pisuci po stranim forumima :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |