![]() |
Meni prošlo...
EDIT: Zadivljen sam igrom,tj. grafikom:O S čime da izmjerim FPS-e? |
www.FreeMetroGame.com :chears:
|
Citiraj:
|
Vrti mi se oko 30FPS-a,zna pasti na otvorenome i borbi ali ne osjetim to.
Inače igra je najbolja do sada koju sam igrao po grafici, a bome i po atmosferi. VSK 94 rula,jedino šteta kaj se nemre kao u STALKER-u skidat,stavljat optika.:( |
Citiraj:
Ajde, pohvalite se, kako stojite sa Ačivmentima na steamu :) |
Slab sam,al nisam još gotov..
Al budem je ponovo prelazio,jer je igra prezarazna. Stalker me uvijek odbijao svojom težinom i bugovima,al i on će dobit šansu:D http://oi47.tinypic.com/11gkpll.jpg |
Citiraj:
Explorer - to mislim da ni neću otključati jer to moraš ući u svaku kut, sobu, stan, odjeljak i skupiti sve moralne poene... možda uz kakav walkthrough Soft touch - demontaža žica. time se nisam zamarao pošto sam igrao na Hardcore ranger mode pa nisam pretjerano skupljao pizdarije, samo sam pucao i trčao :D ali taj ačiv ću izvesti kada budem igrao na Easy :D Survivor - treba završiti igru na Ranger Easy modu, a to upravo danas popodne rješavam. A onda na skroz easy, probat uzeti još i ova dva koja mi preostaju :D Achievements SCREENSHOT |
Vidi brka, veseli se ko malo dijete ačivmentima :D
ja se isto nadam da kod neće propasti, još ga nisam aktivirao :D planir'o sam u petak tek |
Citiraj:
A sada budući nema sličnih igara, posvetio sam se sličnoj tematici, konkretno ovoj igri :D pa budući sam već užicao kôd preko fejsa i kad već imam ačivmente, da se natjeram da se i ovime detaljno pozabavim, jelte :D a pred koji mjesec sam i knjigu kupio... jako mi se sviđa priča, iako je igra mogla biti i bolja. Citiraj:
|
Mali offtopic
Jesi knjigu na engleskom kupio ili hrvatskom,ako ima za kupiti? |
Citiraj:
2034 zgleda da nije jos izasla na eng, al na srpskom je. :chears: |
Citiraj:
http://www.fraktura.hr/knjige.aspx?knjiga=593 imaš i preko VBZ-a, ali njima se svako malo stranica skenja. |
Citiraj:
Igru pak imam na steamu al ju nisam ni zaigrao. :) |
Citiraj:
|
Najs, hvala ekipa.
|
Ja uzeo knjigu na Interliberu prošle godine. Nije neka vrhunska književnost, ali zanimljivo u svakom slučaju i jako atmosferično. Još se nisam stigao ozbiljnije uhvatit igre
|
Jel hoće netko umjesto mene proći dio sa knjižnicom?:D
|
Nemoj pucati po Librarianima. Hodaj bočno uz njih i gledaj u njih cijelo vrijeme. Malo će te lupkati ali ništa strašno. Ne pucaj i laganini strpljivo i bez panike ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to je ona politika - leave no witnesses ? :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Heavy reader - ako ubiješ 1 librariana. I to je to. Nećeš niš drugo dobiti, osim onih standardnih vezano za određeno oruđje ili kill-count ;)
|
Ma ima san 1200 metaka, pa je i to trebalo potrošiti.:D
|
Citiraj:
I kasnije obavezno uzmi Heavy Automatic Shotgun... jako dobro dođe ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Odlična igra, da sam znao da je ovako napeta i atmosferična kupio bi ju još 2010 kad je izašla :)
mislim da ću nabacit preorder na nastavak |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:29. |