![]() |
Citiraj:
Mozda onaj kit kakav se rabi za stakla stavljat, pa pitaj kod svog lokalnog staklara? |
Glupo mi je bilo otvarat novu temu, a vidim da pričate o gumi :D Vidio sam da su Srbi koristili tu kako oni vele "živu" gumu za izolaciju ploče.
A prije njih Turci neku vrst gline za istu svrhu. Glupo mi je maljati ploču s lakom za nokte ili vazelinom. Pitat ću staklara... |
Citiraj:
|
najbolje se meni pokazala unutrašnja guma od bicikla za utišati hdd, lijepo izrezati na trakice i samo povezati tak da su u zraku..nema boljeg..lastika od gaća vremenom popusti..
i malo OT danas prešao pol zagreba,uključujući hg-spot u dubravi i nisu ga imali..eto da se ne šetate bezveze ko ja.. |
Citiraj:
Citiraj:
OnT: vidim da nestaju zalihe ovog diska po ducanima... Dal je npr samsung 640GB jednako dobar ko WD? |
Citiraj:
Nakon sto sam presao na samsung diskove, mislim da sam se zarazio. To je fakat tiho... A za takav disk, koji je storage, osim pouzdanosti, drugo i nije bitno... |
Citiraj:
Ionako bi mi bio primarni disk jer ovaj Maxtor vec imam 4 godine... i ne svida mi se ponasanje njegovo u radu... I/O read mu je mali, slusam mp3 u winampu i imam otvorenu operu i trza mi i jedno i drugo... Ili kad samo gledam film u vlcu, trzne svake 2 minute... nekad duze nekad krace... A na ne znam kolko puta slabijem windu koji ima 2.5" disk mi nijednom ne trzne niti stane... I nije do winsa. |
Onda trebas zasigurno WDC 6400AAKS :D
|
Citiraj:
|
Zato sto je fin, brz, hladan i naravno nedostupan :D
|
Citiraj:
Otkad sam wind kupio na njemu gledam filmove... |
Pa nije uopce los ni onaj Seagate 640GB, baci oko na HD Tune benČ koji sam postao na stranici 8, post #239 ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Seagate je bio na stolu, a WeDejci u mome kucistu zvanom CrossFire Hell :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako netko ima info gdje ima za kupit ovog diska u Zg, bio bih zahvalan.
Stvarno mi je vec glupo zvat ih svaki dan (Protis, Game Over) da bi mi rekli da nazovem sutra... Edit: Kazu iz Protisa da kazni zbog nekog tajfuna ali bude ovaj tjedan... Edit: Hvala TomRi, budem provjerio. |
Citiraj:
Citiraj:
Pa, jesi li ti probao u Optimumu? tamo sam ga ja uzeo pred koji tjedan(nije bilo u ADM-u) i lik je rekao da ih još ima dosta na zalihi. http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9509002 ili: http://groups.google.com/group/hr.po...609b5d43f09048 |
Citiraj:
Jer mi je taj disk i na nativnim IDE plocama (od via do intel chipseta za tadasnji s370) uvijek trzao. U pocetku sam mislio da je do slabog kompa, ali sam se eto prevario... |
Evo jucer je stigao napokon i moj...postat ću reze uskoro
(btw. moze neki savjet za optimalno particioniranje?koliko particija, koje veličine?) |
Ja ga spicim na 2 particije po 300GB.
|
Citiraj:
Složi si HDD kako tebi najbolje paše. Ako misliš imati OS na njemu, napraviš si jednu particiju za OS i eventualno osnovne programe koji su ti odmah potrebni (tako da ti je i image lagan za raditi, a opet ne pretežak) i to je to. Sve ostalo na drugu particiju (ili više njih, ovisno o potrebi/željama). |
Zna li itko ima li ovih hardova u Zagrebu? danas bio u hgšrotu i kažu nema... kupovao tko nedavno? ajde nije valjda da ste sve pokupovali :roller::lol2: pozdrav ekipa
|
Dok si se ti sjetio, mi smo se svi opremili robicom :D
|
Citiraj:
|
ima u Optimumu,ja ga uzeo prije 3 dana..
|
Evo izgleda da ima skoro svugdje samo ne u hgšrotu, hehe, uzimam sutra u protisu, tj. barem sam rezervirao pa ćemo vidjet!:chears:
|
ja sam jučer, u ponedjeljak, kupio u protisu 6400AAKS...
s tim da kad sam ušao u trgovinu, kažem, treba mi hard wd, tip kaže znam, ode iza i donese ga, nisam ni rekao koji... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |