![]() |
1 privitaka
|
Ljudi pomagaj, iz opće frustracije i ljutnje uspio sam spržiti motore na mustangu i hondi, pa ako ima ko za posudit 1300$ na kratko vrijeme, da sredim Hondu i odma vratim pare. Please...
|
Nije problem u lovi, nego u tome što ti Busy nije online. Ja bi ti
bez problema dao $, ali on ti ih mora proslijediti, nakon što ja uplatim. Probaj vozit protiv kompa i to protiv on žene sa roza Hondom, vrijedi pokušati. |
daj reci šta si radija da su ti se otključala auta
|
Hahaha... male tajne, velikih majstora :clap:
@Busy Ima da šutiš ko zaliven, nek se malo rajcaju :D Inače svima Vama koji vozite Hondu Civic preporučam da idući auto koji kanite kupiti bude Dodge SRT-4 (onaj žuti). Malo košta, lagan je, da se fino nabrijati, za razliku od mog Mustanga koji je dosta trom i skup. A onaj dragster je ko šećer na kraju :p |
ja neman to auto daj jade reci pa jemos li tim ili nismo
|
Ja bi te aute :(
A ovo oko tromosti Mustanga, ja se na početku iznenadio kako je trom na startu, al reko valjda će bit bolje, sada imam 870ks i još je trom :( nekako mi se čini da će ići na prodaju :( A ove aute si ti dobio na moparu, ili ih je neki tip na communitiyu dijelio? |
Ma oko toga ima cijela procedura. Jednog dobiješ bez problema,
a za drugog se moraš prijaviti i ispuniti neki formular i upisati da želiš da ti ga odključaju. Nisam ništa platio, a budem vam poslao upute samo da odvozim ovo sad. |
ajde samo požuri
|
1 privitaka
Evo vam u prilogu su detaljne upute, uživajte :D
|
e šta triba sa ovime i di je ovo
|
Pa šta ti nije jasno? Čitaš upute i to je to. Tamo gdje je kao link to upiši u IE, samo ispred dodaj www
Mislim da ovo zaslužuje neki polog na moj račun od strane Vas. Da mene nema vi bi i dalje živjeli u neznanju. :clap: |
Kome je do četa nek posjeti sobu PC Ekspert, password je pce
|
pa na tom mopar se moraš registrirat...on ti traži username sa mopar-a + username od nitta...ništa zato već sam napravio account. Još kadbi me pustilo u igricu sad (jebeni crveni semafor)
@dr.Tom s kojim bracketom pobjeđuješ na Pro. |
Zakaj ne vidim sobu?
|
@Freek
Kao teško ti se bilo registrirat :p Po 100ti put ti kažem da na PRO cupu pobjeđujem sa brecketom 8.8s bez upotrebe nitra :argue: @vga killer Stvarno ne znam zašto ju ne vidiš. Ja sam u njoj i čekam ekipu da razmijenimo mišljenja. Baš super :fuming: sad se zbrejkao i morat ću ga ugasiti, a onda do sutra nema šanse da mrođem onaj semafor :rambo: |
evo ja sad igram..morao sam 8 puta pokretat igricu da me pusti unutra.....da imaš pravo vga starno nema sobe Pc Ekspert...
kolko je ta Dodge SRT-4 dobar spram Suprom,Skyline,Viper. |
DrTom - opet si nekaj zeznul. :D
|
neznam...ja sam napravio bio sobu i vratim se za 2 minute sobe više nema?????????
|
Hello!
Javljam se nakon kraće stanke, jerbo me škola stisnula. Spušio sam na team turnament zbog toga šta su mi gume proklizale. Sorry zbog toga. Jel mi netko može pomoći u startanju, jer kada startam iz prve,( auto je civic, stock mjenjač, sve ostalo full, turbo na 15) imam cca 0.7 response time, a sa pravilnim startanjem ( da mi ne prokližu gume) imam cca 1.1. I da, jel mi možete posuditi nekih 15 000, da kupim auto, i odmah vam vratim kada prodam hondu?? Ne sada, već za par dana, kad skupim za supru/nsx. Kako držite kvačilo? I da, jeste li bili na streetraceu?? |
Ja sam bio na Streetraceu i spržil se na suncu.
|
Pa do kada si bio? Nisam te vidio....ja sam došao u pola 6 i otišao kada su svi otišli, oko pola 11 ili 11. Glupa pravila, j.... ih bracket, nisam skužio tko ih je pobijedio.
P.S. Za one koji su ljetom u Malinskoj (kao ja) odite do supermarketa, i druga kuća preko puta od onog tamo restorana "bracera", u dvorištu ima vrlo zanimljiv suzuki swift:D , jaako poznat sa streetracea, onaj sa osam cilindara:D A ako odete dole do rive, 50 m od vile ive naći čete najglasniji auto sa streetracea uz crnu corvette i asconu, crnu integru!! |
vudu daj odvozi utrku vs. RuffRydrza...
i ala smo svi spuhali vs. Insane tima :rolleyes: dobri su tipovi... :burn: al eto na greskama se uci :clap: practice makes perfect |
Ja sam otišao ranije jer me sunce ubilo.
Suzuki je nažalost napravio brejkaut. Svi su fučkali. Pravila su glupa do boli. :rambo: :rambo: :rambo: |
ali smo izgubili ovde u šk neman igricu
|
Citiraj:
|
Bez uvrede, ali stvarno mi idete na živce sa tim svojim
neznanjem. Ja sam isto slijedio te upute, a i Busy i ne znam kak je nama sve jasno, a VAMA ne. U vezi one sličice, na netu je ista takva ali pravi link i to je to, nema nekih dodatnih finta, SVE TI PIŠE U UPUTAMA. :fuming: :fuming: :fuming: :argue: :fuming: :fuming: :fuming: Don't worry, be happy : cheers2 |
Oće mi ko posudit 1300$ please već sam lud sa zarađivanjem po 100$
|
Busy - vidiš da te jadan čovjek moli. Daj mu skini 1300 s tima, vratit će on. Nadam se.:rolleyes:
|
Snašo se ja, dva challenga od prije sam dobio i zaradio pare, sredio hondu, nabavio pare sredio mustanga, prodao ga, kupio srt-4, zasada je na 600ks i ide ko blesav turbo je kolko sam vidio negdje oko 34-35 :eek:
Jedino me malo muči što mu je red line nisko pa treba ful brzo mijenjat i pazit na startu, ali mislim da je ovo daleko bolji auto od mustanga :rolleyes: I bez brige, ako ikada budem opet pitao pare, budite sigurni da vraćam u 5min :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:40. |